KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Vihti

Katon korjaus Vihti – Vahva kokemuksemme ja ammattitaitomme katon kunnostuksen parissa palvelevat kattosi etua. Paikkaus vaatii varman ja asiantuntevan tekijän, jotta lopputulos on mahdollisimman pitävä. Tee-se-itse-kunnostus ei välttämättä huomioi kaikkia tarvittavia seikkoja, ja siitä johtuen tuloksena saattaakin syntyä vain lisää korjaustarvetta. Kokeneet osaajamme sitä vastoin hoitavat homman kerralla kuntoon, laatutuotteilla sekä luotettavin menetelmin yksilöllisesti kattosi mukaan. Korjaustyöt saattavat pitää sisällään jiirien ja läpivientien paikkausta, revenneen aluskatteen kunnostuksia tai vaikka myrskyvaurioiden korjausta. Meiltä saat niin pienet kuin suuretkin kattotyöt avaimet käteen- periaatteella, asiakaslähtöisellä palvelulla ja joustavasti ympäri vuoden.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Vihdissä hoituu sujuvasti kauttamme, kattovuodon paikkauksesta aluskatetöihin sekä sadevesikourujen korjaukseen. Hoidamme myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa, kuten Karkkila, Lohja, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo ja Kirkkonummi. Suoritamme omakotitalon, autotallin, varaston ja kesämökin katon korjaukset, ja paikkaamme harja-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset, ja meiltä saat avun myös, kun painava lumikuorma tai myrsky tekee katolla tuhojaan. Kenties lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä on syytä teettää riittävän ajoissa. Näin yksittäiset epäkohdat eivät pääse laajenemaan kattavaksi korjaustarpeeksi. Kosteus-, home- sekä lahohaitat saadaan pidettyä katolta poissa. Nykyisen katon käyttöikä jatkuu, ja toimintavarmuus kasvaa. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat lisäksi kotitalousvähennyksen piiriin. Ajoissa tehdyt laatukunnostukset säästävät aikaa sekä rahaa, ja samalla ne pitävät suojassa talosi kallisarvoiset rakenteet. Kokeneet tekijämme paikkaavat taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Panosta siis katon kunnossapitoon, ja tilaa korjaustyöt kauttamme!

Huopakaton korjaus Vihti, asiantuntevin ottein tekijöidemme toimesta

Huopakaton korjaus Vihti – tehokas ja asiantunteva kattotiimimme on viisas valinta paikkauksiin. Huopakaton, eli bitumikaton korjauksissa täytyy huomioida materiaali tarkkaan. Varomaton käsittely vääränlaisilla välineillä voi helposti vioittaa huopaa, joten jättämällä korjaukset ammattilaistemme käsiin varmistat parhaan lopputuloksen. Meiltä löytyy laadukkaat tuotteet sekä tarveaineet kaikkiin huopakattotöihin, olipa vaurioiden luonne ja laajuus sitten minkälainen tahansa. Huopakatto tai palahuopakatto voi vuotaa muun muassa myrskytuhojen vuoksi, jos katto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Useimmiten kohtaloksi koituvat kuitenkin arkiset sään ja ajan rasitukset: kosteus, pakkanen ja lumikuorma sekä auringon uv-säteily. Vanhetessaan kattohuovat kuivuvat, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin, ja liitoksia puolestaan järsivät muun muassa sammaleen ja jäkälän juuret. Kermien väliin päässyt kosteus voi pullistaa huovan näkyvästi kupruille, tai sitten katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai vekkejä.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Käsittelemme kärsineet saumat ja asennamme paikkapalat vauriokohtiin. Kuprut eli höyrypussit taas leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Tiivistämme ja liimaamme takaisin paikoilleen palahuopakatolta irronneet bitumipaanut, ja naulaamme mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat tiukasti kiinni aluslaudoitukseen. Toteutamme huopakaton tulityöt sekä kunnostukset alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen, ja saat meiltä samoin myös tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme Vihdissä huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Kohde kuin kohde ja homma kuin homma, meiltä paikkaus luonnistuu!

Tiilikaton korjaus Vihti, kunnostus palauttaa kattosi turvan

Tiilikaton korjaus Vihti – paikkaukset kohentavat kattosi turvaa ja kokonaisvaltaista terveyttä. Myös tiilikaton kohdalla otamme huomioon materiaalin erityistarpeet. Kunnostusten lomassa toteutamme suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset tiilille, jotta katto pitää jatkossa paremmin puolensa ympäristön kulutuksia vastaan. Katepintaan iskevät sade- ja sulamisvedet sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut, jotka yhdessä saavat katolla aikaan tuhoisan pakkasrapautumisen kierteen. Myös sammal syö tiilistä ravinteita sekä murentaa katetta juurillaan, ja talvella lumi voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Jos tiilikatto vuotaa yläpohjaan saakka aluskatteen ongelmien takia, on vaarana kehittyä lahovaurioita tai muita kosteushaittoja. Tai kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä voi olla yksittäisten elementtien paikkausta, kuten saumojen, jiirien, laudoitusten, pellitysten tai vesikourujen korjausta. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja hoidamme kunnostukset samaten muun muassa kattoturvatuotteiden suhteen. Oikaisemme painuneen rakenteen ja toteutamme yläpohjan lahovauriopaikkaukset. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Vihdissä, samoin kattavat tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Vihti – hoidamme epäkohdat huolella kuntoon

Peltikaton korjaus Vihti, paikkaamassa kattosi vauriokohdat siististi ja pitävästi kuntoon. Ammattiosaajillamme teetät kätevästi myös peltikaton kunnostustoimet. Meiltä löytyy laaja-alainen osaaminen peltikaton korjauksiin sekä paikkauksiin, ja kokeneet peltiseppämme hoitavat huolella kattosi vaatimat pohjatyöt. Peltikatto saattaa vuotaa muun muassa ruosteen synnyttämistä rei’istä, tai saumojen ja kiinnikkeiden kohdalta, joihin ympäristön kulutukset ovat iskeneet. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin kiinnitykset vähin erin höllentyvät, ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös. Samalla liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on mennyttä. Toisaalta kattoon voivat äkisti iskeä myrskyn tekemät vauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Vihdissä hoituu sujuvasti kauttamme, reikien paikkauksesta lisäkiinnityksiin sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Samalla voimme laajemminkin vaihtaa kattopeltien nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin, asentaen mukaan aina tuliterän tiivisteen, jotta vedenpitävä korjaustulos on taattu. Kiinnitämme irronneet peltilistat sekä kunnostamme muut yksityiskohdat, kuten seinällenostopellit, päätypellit, räystäspellit sekä -laudat. Toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi saat meiltä kattavasti peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Vihdissä. Kattopeltiseppämme hoitavat myös peltikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti – yläpohjan toimivuus on katolle elinehto

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti, huolellisin ottein sekä tyylikkäin tuloksin asiantuntijoidemme toimesta. Laadukas aluskate on merkittävässä roolissa poistamassa kosteutta katolta. Aluskatteen toteutus vaatii tekijältään kattavaa kokemusta ja taitoa, jotta tuloksena saadaan tiivis katto ja kaikin puolin toimiva kokonaisuus. Valitettavan usein aluskatteen ongelmat liittyvätkin asennusvirheisiin, joista pahimmillaan seuraa kondenssivuotoja ja laajojakin kosteushaittoja. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle. Tai sitten ilmanvaihtoputkien kohdalta puuttuvat asianmukaiset eristeet. Tietysti aluskate kärsii osaltaan myös sään ja ympäristön kulutuksista, sekä mahdollisista mekaanisista vaurioista, kuten myrskyn tekemistä tuhoista.

Suoritamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä, aina katolta käsin ja turvallisin menetelmin sekä peltikaton että tiilikaton osalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät sekä muut mekaaniset vauriot. Tarvittaessa vaihdamme uutta aluskatevuotaa irronneen tai roikkuvan tilalle. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja suoritamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta. Vaihdamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteet. Kohennamme tarvittaessa myös yläpohjan ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus tukee kattosi vedenpitävyyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus tulee kattosi vesitiiveyttä ja täyttä toimintakykyä. Myös läpivientien paikkaus vaatii ensiluokkaiset tuotteet sekä kattavaa tietotaitoa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vihdissä, tyypillisiä syitä ovat arkiset kulutukset sään ja ympäristön toimesta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä falskaavat tai vioittuneet suojapellit. Kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit puolestaan uusimme tarvittaessa tyystin. Jos kosteus on tehnyt katolla tuhojaan rauhassa jo pidemmän aikaa, saat meiltä sujuvat kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Teemme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihdissä, ja toteutamme taidolla muutkin korjaukset kohdekaton tilanteen mukaan. Kunnostus pitää kattosi turvassa ennenaikaiselta remontilta, ja tuloksena talosi rakenteet saavat tiiviin sekä tyylikkään suojan!