KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Hausjärvi

Katon korjaus Hausjärvi – hoidamme katon tiivistykset ja paikkaukset sujuvalla palvelulla alusta loppuun saakka. Kunnostukset vaativat kattavan osaamisen niin vesikatteen kuin yläpohjan suhteen. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaus voi sisältää toimia pienistä suuriin, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tee-se-itse-ratkaisu ei useinkaan palvele parhaalla mahdollisella tavalla, kun taas kokeneet osaajamme hoitavat katon kerralla hienosti kuntoon. Meiltä saat paikkaukset ympäri vuoden avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja menetelmin aina kohteen tarpeiden mukaan. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että lopputulos on kaikin puolin onnistunut: tiivis, tyylikäs ja turvallinen katto, joka pitää kunnossa rakenteet.

Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä, oli kyse sitten reikien paikkauksista tai laajemmista korjaustoimista. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä jiirien ja läpivientien korjaukset. Käsissämme hoituvat kunnostukset kohteen mallista ja materiaalista riippumatta; paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toteutamme laadukkaat omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Tarjoamme palvelua katon korjaukseen kohteena koko Kanta-Häme, esimerkiksi Janakkala, Riihimäki, Hämeenlinna, Loppi sekä Hattula. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta, tai kun myrskyvauriot tai talven lumikuorma ovat tehneet katolla tuhojaan. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Katon korjaus Hausjärvellä kannattaa teettää heti vaurioiden ilmettyä, ettei yksittäisistä epäkohdista pääse kehittymään laajempaa paikkaustarvetta. Näin vältät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Nykyinen katto saa jatkaa tehtävässään mahdollisimman pitkään. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Panosta siis katon turvaan ja tiiveyteen laatupaikkausten kautta – meiltä saat korjaukset ammattiottein ja ensiluokkaisin tuloksin!

Huopakaton korjaus Hausjärvi, parantamassa toimivuutta ja koko talon suojaa

Huopakaton korjaus Hausjärvi – paikkausten avulla toimivuus saadaan takaisin huippukuntoon. Huopakatto, eli bitumikatto on asentaessa tiivis, mutta ajan myötä suojaus heikentyy. Huopakattoa korjatessa on tärkeää valita tuotteet ja metodit huolella, sillä puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet vain aiheuttavat lisää vahinkoa. Meiltä saat moitteettoman korjauspalvelun kaikentyyppisiin kohteisiin, löytyipä katolta yksittäisiä vaurioita tai laajemman kokoluokan haasteita. Huopakaton tai palahuopakaton saattavat rikkoa yhtäkkiset myrskyvahingot, jos katto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Myös päivittäinen mekaaninen ja kemiallinen rasitus laittavat huovan lujille. Kosteus, pakkanen, lumi sekä uv-säteily jättävät kattoon jälkensä. Vanhetessaan huovat kuivuvat niin, että riski halkeilulle kasvaa, ja kermeihin voi ilmestyä reikiä, repeämiä, painumia tai muita vaurioita. Tai kenties huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien tuntumasta. Liitoskohtia aukovat etenkin sammaleen ja jäkälän juuret.

Hoidamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina vaurioiden luonteen mukaan. Kunnostamme katepinnan reiät ja repeämät sekä tiivistämme kärsineet saumat. Meiltä sujuu samaten jiirien korjaus ja paikkapalojen käyttö. Jos kosteus on päässyt kermien väliin ja pullistanut huovan kupruille, leikkaamme auki tämä niin sanotut höyrypussit katteen tasoitusta varten. Liimaamme sekä tiivistämme repsottavat bitumipaanut palahuopakatolta, ja naulaamme mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat takaisin aluslaudoitukseen kiinni. Toteutamme mallikkaat tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, ja tarvittaessa saat meiltä kunnostukset myös alushuovan tai umpilaudoituksen suhteen. Lisäksi suoritamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Hausjärvellä, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Hausjärvi – paikkaus on toimestamme laadukas täsmäpalvelu

Tiilikaton korjaus Hausjärvi, meiltä kattosi saa parhaan suojan ja kattavan käyttövarmuuden. Myös tiilikaton paikkauksessa täytyy huomioida kohteen ominaisuudet ja tarpeet. Kuluneille tiilille saattaa olla paikallaan esimerkiksi tiilikaton suojakäsittely. Sen avulla kate pystyy paremmin hylkimään sään ja ympäristön uhkia. Muun muassa sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät siitä ravinteita murentaen siten kattoa. Talvisin lumi tuo oman taakkansa jo muutenkin raskaalle katolle. Lumi saattaakin painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa myös pakkasrapauttaa tiilet, ja halkeamista vesi pääsee katteen alle lahottamaan ruodelaudat. Pahimmillaan tiilikatto saattaa vuotaa aluskatteenkin kohdalta. Tai korjaustarve voi syntyä täysin yllättäen myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä hoituu sujuvasti kauttamme. Tarkistamme tiilikaton saumat sekä paikkaamme mahdolliset ongelmakohdat. Vaihdamme haljenneet, paikoiltaan irronneet tai muuten rikkinäiset tiilet. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet ja oikaisemme painuneen rakenteen. Meiltä saat myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin pellitysten, laudoitusten, sadevesikourujen tai kattoturvatuotteiden vaihdot. Lisäksi toteutamme tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Hausjärvellä, ja kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Hausjärvi – tuloksena on tiivis ja hyvinvoiva katto

Peltikaton korjaus Hausjärvi, tasokas kunnostus hoituu vaivatta asiantuntijoidemme kautta. Kattopeltiseppämme etsivät katollesi parhaan täsmäratkaisun. Aloitamme peltikaton kunnostukset aina laadukkailla pohjatöillä, jotta paikkausjälki on siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Peltikatto saattaa vuotaa vaikkapa ruosteen tekemistä rei’istä. Korroosio kuluttaa puhki etenkin hoitamatta jääneet pellit. Myös sään- ja lämpötilanvaihtelut vievät katteesta vähitellen veronsa, kun pelteihin syntyy niiden toimesta kuluttavaa edestakaista liikettä. Ajan myötä kiinnikkeet höllentyvät ja saumat alkavat irvistää. Vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Toteutamme vakuuttavin ottein peltikaton korjaukset ja tiivistykset Hausjärvellä, tarvittiinpa sitten täsmäpaikkauksia tai myrskyvaurioiden korjausta. Hoidamme katepinnan kunnostukset, kuten peltikaton reikien paikkaukset. Jos vauriot keskittyvät selkeästi tietyille osin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Tiivistämme kattopeltien saumat hoitamalla lisäkiinnitykset tarpeen mukaan, ja voimme vaihtaa laajemminkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme kastuneet rakenteet. Saat meiltä samaten peltikaton korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Käänny siis puoleemme, kun tarvitset taidokkaan peltikaton korjauksen Hausjärvellä.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi, parhaalla taidolla osaajiemme kautta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi – laatutiimimme toteuttaa kunnostukset kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatteen onnistunut korjaus edellyttää kattavaa ymmärrystä katon toiminnasta. Valitettavan usein aluskatteesta löytyy asennukseen liittyviä virheitä. Huolimaton tekijä on niillä voinut aiheuttaa mittavaa vahinkoa katolle. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, josta kosteus pääsee tihkumaan läpi, tai sitten puutteellinen eristys ja tiivistys on saanut kondenssiongelmia aikaan. Tai ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tällöin vesi ei pääse poistumaan katolta, vaan kertyy esimerkiksi aluskatteen päälle. Lisäksi aluskate kuluu ja haurastuu siinä missä muutkin katon osat. Huonolla tuurilla myös myrskyvauriot voivat sattua kohdalle.

Suoritamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä. Hoidamme työt aina katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan. Paikkaamme yksittäiset vauriokohdat sekä kiinnitämme roikkuvan aluskatteen, ja tarvittaessa vaihdamme uutta aluskatetta irronneen tai revenneen tilalle. Toteutamme aluskatteen ylösnostot, kuten tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja hoidamme korjaukset tai paikkaukset esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä sujuu meiltä läpivientienkin suhteen – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, savupiipun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Lisäksi kunnostamme kastuneet villat ja lahonneet puuosat rakenteista. Parannamme niin ikään eristystä tai tuuletusta, jos se ilmanvaihdon takia on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus on meiltä tehokas kunnostus kattosi ehdoilla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus palauttaa vedenpitävyyden yksityiskohtia myöten. Läpivientien paikkaus vaatii laatutuotteet sekä kokeneen ammattitekijän. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä, toteutamme sujuvat kunnostukset alusta loppuun saakka. Uusimme kärsineet tiivistykset ja vanhuuttaan falskaavat suojapellit. Kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme vaihtaa katolta tyystin. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Hoidamme korjaukset taidolla, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä. Tuloksena saat vahvan ja hyvinvoivan katon, sekä rakenteille toimivan suojan!