KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Kirkkonummi

Katon korjaus Kirkkonummi, hoitamassa haastekohdat huolella kuntoon, kun annat työt pätevien osaajiemme toimeksi. Jokaisella katolla korjaustarve tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset auttavat välttämään isommat ongelmat, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kattoa verottavat vuosien saatossa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen huopa halkeilee, pelti ruostuu ja tiili murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti päätyä korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme kunnostuvat kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset taitavin käsin ja asiakaslähtöisenä palveluna, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Kirkkonummen lisäksi muukin Uusimaa; Vihti, Espoo, Siuntio, Kauniainen ja Inkoo. Tee viisas sijoitus kattosi hyvinvointiin tilaamalla kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Kirkkonummella!

Huopakaton korjaus Kirkkonummi, taidokkaana täsmätyönä kohteeseen kuin kohteeseen

Huopakaton korjaus Kirkkonummi – varmaotteiset osaajamme paikkaavat kuntoon kuluneen ja kärsineen huovan. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu usein juuri katepinnan kulumiin. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermejä pääsevät lisäksi kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin. Katteeseen voi ilmaantua vekkejä, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumoista, jiireistä tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Kirkkonummella, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme huolella vaurioiden mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Suoritamme Kirkkonummella myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Kirkkonummi – huolellinen laatutyömme tukee kattosi hyvinvointia

Peltikaton korjaus Kirkkonummi, toteutamme pitävät täsmäpaikkaukset niin vesikatteen kuin rakenteiden osalta. Peltikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa aluskatteen tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kirkkonummella on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekatolle on kätevämpi ratkaisu. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Kirkkonummella, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kirkkonummi, kokonaisvaltainen kunnostus kattosi parhaaksi

Tiilikaton korjaus Kirkkonummi – kokeneet osaajamme hoitavat huolella kattosi haastekohdat kuntoon. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasaantuva lumikuorma, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle ja pääsee lahottamaan ruodepuut. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – ehkä se on kulunut tai vaurioitunut, tai jo alkujaan virheellisesti asennettu. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummella on tärkeää toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta huokoistunut kate jaksaa jälleen hylkiä kosteutta, likaa sekä kasvustoa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummi – kunnostamme kattosi laatutuottein sekä tyylikkäin, luotettavin tuloksin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummi, siistin sekä pitävän korjaustuloksen saat pätevien ammattilaistemme kautta. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten eristykset on toteutettu puutteellisesti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat sujuvat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella.

Paikkaamme aluskatteen reiät ja repeämät sekä muut mekaaniset vauriot, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Jos paljastuu, että ilmanvaihtokanava tai viemärintuuletusputki on jäänyt eristämättä, toteutamme täydellä ammattitaidolla tällaisetkin haastavat täsmätyöt. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummi – korjaus pitää katon toimivuutta yllä, mikä tukee rakenteiden turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummi – korjaus auttaa pidentämään katon käyttökaarta, kun laitat asialle ensiluokkaisen ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat huomattavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummella, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummella – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!