KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Porvoo

Katon korjaus Porvoo – pidämme kattosi parhaassa voinnissa laadukkain täsmäpaikkauksin. Kattava osaaminen ja käytännön kokemus kattotöistä varmistavat pitkäikäisen työnjäljen. Tee-se-itse-toteutuksen tulos on yleensä parhaimmillaankin välttävä, joten säästät aikaa, rahaa sekä kattoa teettämällä korjaukset kauttamme. Näin saat kunnostukset laatutakuulla ja katollesi turvallisin menetelmin. Meiltä löytyy työhön ensiluokkaiset tuotteet sekä tarvittava osaaminen ja kalusto. Teemme avaimet käteen- palveluna niin jiirityöt kuin katon myrskyvaurioiden korjaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset. Meiltä saat avun myös silloin, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Suoritamme sujuvalla ja siistillä kädenjäljellä katon korjaukset Porvoossa, samoin myös kaikki katon kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme sisältyy kokonaisvaltaisesti muukin Uusimaa, kuten Askola, Sipoo, Pornainen, Myrskylä ja Loviisa. Hoidamme omakotitalon, kesämökin, varaston ja autotallin katon korjaukset, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Kunnostamme taidolla peltikatot, tiilikatot, huopa- sekä palahuopakatot, samoin kaikki kattomallit harjakatosta taitekattoon ja aumakatosta pulpettikatteeseen.

Jätä siis huoleksemme katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa, kaivattiinpa saumojen tiivistystä tai kastuneiden villojen sekä laudoitusten vaihtoa. Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Katon vuotovaurioiden korjaus kannattaa tehdä viipymättä ongelman ilmettyä, ennen kuin ehtii syntyä kattavia vesivahinkoja tai rakenteiden lahohaittoja. Tällöin kunnostukset pysyvät luonteeltaan helpompina ja huokeampina toteuttaa, ja nykyinen katto pystyy toimimaan tehtävässään mahdollisimman pitkään. Kun siis katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai rännit ja pellitykset repsottavat, hanki katollesi laadukkaat korjaustyöt vaivattomasti kauttamme!

Huopakaton korjaus Porvoo, tilkitsemme kattosi tiiviiksi ja kuntoon

Huopakaton korjaus Porvoo – tiivistykset pidentävät katon elinkaarta ja turvaavat toimintakyvyn. Huopakatto, eli bitumikatto on vaativa korjattava, joten työ on syytä teettää ammattilaisella. Paikkausmassat sekä muut tiivisteaineet täytyy valita katolle huolella, ja vähänkin suuremmissa saneerauksissa myös tulityöt tulevat tarpeeseen. Jos päällikermin alla näkyy kupruja, eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, täytyy huopaa leikata hetkellisesti auki, jotta tasoitukset päästään tekemään. Meiltä saat vesitiiviin lopputuloksen katollesi näissäkin haastavissa toimenpiteissä. Huopakaton korjaustarvetta syntyy muun muassa ympäristön rasitusten myötä, kun kosteus, pakkanen ja uv-säteily vuoroin hapertavat kattoa. Ikääntymisen myötä kattohuopa kuivuu ja halkeilee aiempaa helpommin. Saumoihin taas löytävät tiensä sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Joskus huopakatto tai palahuopakatto kaipaa myös myrskyvaurioiden korjausta, jos katto vaurioitui vaikka, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, kokenein ja varmoin ammattiottein sekä kattosi tarpeita kuunnellen. Puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat helposti vioittaa huopaa, joten siksikin on viisasta jättää korjaustyöt pätevän ammattilaisen käsiin. Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa katepinnan kulumien tai vaurioiden johdosta, paikkaamme reiät sekä repeämät kuntoon ja tiivistämme halkeilleet saumat. Hoidamme tarvittaessa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa. Meiltä saat niin ikään huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Porvoo, uusimme kuluneet tai vaurioituneet tiilet

Tiilikaton korjaus Porvoo – varmistamme toimivan ja vesitiiviin katteen tarkoilla täsmäpaikkauksilla. Myös tiilikaton korjauksen yhteydessä on tärkeää huomioida materiaalin vaatimukset. On varsin tavallista, että paikkausten lomassa uudistetaan katepinnan suojaus, joko suojakäsittelyllä tai uudelleenpinnoituksella tiilten kunnon ja tilanteen mukaan. Näin huokoistunut tiilikate saadaan jälleen hylkimään kosteutta ja kasvustoa, ja tiiviiksi kyllästetty katepinta suojaa rakenteet taas tulevina vuosina. Sammal ja jäkälä viihtyvät tiilessä valitettavan hyvin, ja osaltaan tiiliä murentaa myös katteeseen imeytynyt kosteus. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy katsastaa yläpohjan tilanne. Tällöin voidaan tarvita tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys Porvoossa. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa vaatii asiantuntevan tekijän. Katonkorjauspalvelumme ammattilaisilta homma luonnistuu vaivatta. Teemme liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot tyylipuhtain tuloksin, ja tarkistamme jiirit sekä liitoskohdat saumavuotojen varalta. Kunnostamme kattavalla tietotaidolla myös muut katon yksityiskohdat, kuten kattoturvatuotteet, sadevesikourut, katon laudoitukset ja niin edelleen. Meiltä voit tilata pienet ja suuret tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi suoritamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Porvoo – paikkaukset jatkavat katon käyttökaarta

Peltikaton korjaus Porvoo, kunnostukset hoituvat täydellä taidolla kokeneilta kattopeltisepiltämme. Jotta peltikaton reikien paikkaus olisi pitkäikäinen, tarvitaan perusteellisia pohjatöitä. Poistamme alustasta huolellisesti kaiken lian ja ruosteen, sillä korroosio iskee väistämättä etenkin vanhemmanpuoleiseen kattoon. Muihin arkisiin haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, jotka aiheuttavat pelteihin lämpöliikettä ja heikentävät liitosten tiiveyttä. Myös putoava lumi saattaa repiä katolta tikkaat tai raapia kattopinnan piloille, tai sitten peltikatto voi kaivata odottamattomien myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Porvoossa on meiltä alusta loppuun räätälöity palvelu, tarvitsipa kattosi tihkuvuodon tiivistyksiä tai kattavaa rakenteiden korjausta. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä vaurioituneiden peltilevyjen vaihdot, ja samalla voimme vaihtaa katolta kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Kiinnitämme irronneet peltilistat sekä korjaamme päätypellit ja seinällenostopellit, ja toteutamme pitävät kunnostukset myös räystäsalueen suhteen. Jos peltikatto vuotaa yläpohjaan saakka, teemme rakenteiden lahovauriokorjaukset, sekä suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa. Lisäksi saat meiltä peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kaikki työt hoidetaan timanttisin taidoin ja ensiluokkaisilla tuotteilla.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo – korjaustoimet ovat sijoitus myös rakenteiden turvaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo, meiltä löytyy vahva osaaminen sekä tietotaito katon rakenteeseen ja toimintaan liittyen. Aluskatetöihin sisältyy merkittävä riski tehdä kohtalokkaita asennusvirheitä. Ehkä aluskate on asennettu alkujaan väärinpäin, liian löysälle tai liian kireälle, tai eristykset ja tiivistykset ovat puutteelliset vaikkapa aluskatteen läpivientien kohdalla. Tuloksena on heikko tai olematon ilmanvaihto sekä yläpohjan toimivuushaasteita. Vesi ohjautuu katolla vääriin paikkoihin, ja syntyy kondessiongelmia. Tilanteen jatkuessa pitkään vauriot laajentuvat kosteushaitoiksi, jolloin katolta voi löytyä kastuneita villoja, lahonneita rakenteita tai sisäilmaongelmia. Tietysti myös laadukas ja oikein asennettu aluskate reikiintyy, kuluu sekä haurastuu. Oma lukunsa ovat vielä mekaaniset vauriot, kuten myrskyn aiheuttamat haasteet.

Meiltä saat asiantuntevat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, tarvitsitpa kunnostuksia sitten peltikaton tai tiilikaton aluskatteen ja rakenteiden suhteen. Varmistamme, että aluskatteen korjaustyöt toteutetaan riittävän laajalta alueelta, ja että limitykset sekä tiivistykset on tehty moitteettomasti koko katon matkalta. Kunnostamme reiät, repeämät ja venymät, ja tutkimme rakenteiden tilanteen. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme kastuneet rakenteet. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset myös haastavien elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Toteutamme jiireihin laudoitukset sekä saumaukset viimeisen päälle kuntoon, ja hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Kohennamme välikaton tuuletusta ja eristystä, jos se kondenssiongelmien puolesta on tarpeen. Huoleksemme voit jättää niin kattovuotojen paikkaukset kuin laajatkin rakenteiden muutostyöt.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus vahvistaa kattosi terveyttä ja suojaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus tilkitsee kattosi vuotokohdat kuntoon ja parantaa toimintavarmuutta. Kauttamme hoituvat vaivattomasti ja varmasti myös haastavat läpivientikorjaukset. Kun havaitset, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoossa, todennäköisin syy ovat läpiviennin omat, vaihtokuntoon ajautuneet tiivisteet. Kosteus sekä sään- ja lämpötilanvaihtelut vaivaavat läpivientejä päivittäin, ja myös ajan hammas nakertaa niitä siinä missä muutakin kattoa. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun sekä muun läpiviennin kohdalta. Uusimme virttyneet tiivistykset ja vaihtoa kaipaavat suojapellit. Tarpeen mukaan korjaamme ja kunnostamme myös läpivientiä ympäröivät rakenteet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoossa. Samalla toteutamme muutkin korjaustyöt kattosi tilanteen mukaan. Meiltä saat ensiluokkaiset ammattitekijät, jotka tiivistävät katteen kuntoon – panosta siis ajoissa rakenteiden suojaan, ja tilaa kunnostukset kauttamme!