KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Pornainen

Katon korjaus Pornainen – varmistamme katollesi parhaan toimivuuden huolella hoidetuilla paikkauksilla. Onnistuneet kattotyöt edellyttävät tekijältään kattavaa kokemusta ja taitoa. Katon kunnostus saattaa pitää sisällään aluskatteen sekä läpivientien täsmätöitä, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihtoa tai vaikka myrskyvaurioiden korjausta. Kylmiltään toteutetut tee-se-itse-ratkaisut eivät yleensä ole kovinkaan pitkänäköisiä, vaan kattotyöt on viisasta jättää kokeneen ammattitekijän hoiviin. Kattokorjauspalvelultamme saat pätevästi suoritettuina kaikki tarvittavat korjaukset, avaimet käteen- periaatteella laadukkain tuottein sekä kattosi mukaisin menetelmin. Hoidamme paikkaustyöt turvallisesti alusta loppuun saakka, ja sinä voit keskittyä nauttimaan tuloksesta, joka on kaikin puolin tyylikäs ja toimiva.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa on kauttamme yksilöllinen palvelu, tiivisteiden vaihdosta kattovuodon paikkauksiin ja tarvittaessa jopa rakennemuutoksiin. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa jiiristä tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle aiheuttaen ongelmia katolle. Kenties talven lumimassa kuormitti kattoa ja sai rakenteet painumaan notkolle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Tarjoamme luotettavaa katonkorjauspalvelua kohteenamme koko Uusimaa; Mäntsälä, Askola, Järvenpää, Sipoo, Porvoo ja niin edelleen. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, sekä pienet ja suuret katon korjaustyöt myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Käsiimme voit jättää mansardikatot, tasakatot, auma-, harja- sekä pulpettikatot, kaikki materiaalit pellistä palahuopaan ja betonitiilestä bitumikermikatteeseen.

Katon korjaus Pornaisissa hyödyttää kattoasi, kun se tehdään riittävän ajoissa. Näin yksittäiset epäkohdat saadaan hoidettua varhaisessa vaiheessa kuntoon. Tällöin korjaustoimet katolla ovat helpompia ja edullisempia toteuttaa, ja korjaustarve ei ehdi laajentua mittavien kosteus- tai lahohaittojen muotoon. Käänny siis puoleemme, kun tarvitset katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta; teemme esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun sekä kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Varmaotteiset tekijämme auttavat katepinnan takaisin huippukuntoon. Näin jatkamme kattosi elinkaarta, ja tuemme rakenteiden turvaa!

Huopakaton korjaus Pornainen – paikkaukset ovat parannuksia kattosi turvaan

Huopakaton korjaus Pornainen, paikkaustöiden avulla katto pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut korjaus vaatii monien asioiden huomioimista. Pehmeää huopakermiä täytyy käsitellä hellävaraisin ottein, ja kaikki tuotteet sekä tarvikkeet on valittava tarkasti kohteen mukaan. Kunnostus voi edellyttää joissakin tapauksissa jopa huovan leikkaamista auki, ja tämänkin jälkeen katteelle on pystyttävä palauttamaan täysi vesitiiveys. Huopakaton korjaustarpeesta kertovat yleensä katepinnan muutokset ja vauriot; reiät, repeämät, painumat, vekit sekä pullistumat eli niin sanotut höyrypussit. Ikääntyminen sekä auringon uv-säteily saavat katepinnan halkeilemaan, ja saumoihin iskevät sammal ja jäkälä sekä lumikuorman aiheuttama paine. Tai kenties huopakatto tai palahuopakatto vuotaa myrskyvaurioiden johdosta, jolloin korjaukset voivat vaihdella pikkupaikkauksista kattaviin rakennetöihin. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa, siistillä ja tehokkaalla ammattipalvelulla ensiluokkaisin tuloksin. Meiltä löytyy katollesi laadukkaat tuotteet saumojen sekä katepinnan tiivistyksiin, ja kokeneet huopakattoasiantuntijamme hoitavat korjaukset taidolla. Meiltä sujuu huopakaton reikien paikkaus ja paikkapalojen käyttö, samoin jiirien korjaus, huopakaton tylityöt sekä huovan aukileikkaus ja tiivistys. Suoritamme tarvittaessa myös huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa, samoin kaikki huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Pornainen, tehostamassa kattosi vedenpitävyyttä

Tiilikaton korjaus Pornainen – vahva kokemuksemme sekä tietotaitomme ovat kattosi eduksi ja hyödyksi. Onnistuneen paikkauksen salaisuus piilee yksilöllisesti räätälöidyssä palvelussa. Tiilikaton ongelmat paikantuvat hyvin tyypillisesti katepintaan, joten kunnostuksen yhteydessä voimme tarvittaessa toteuttaa suojakäsittelyn tai pinnoituksen tiilille. Tämä palauttaa katepinnan ominaisuudet mahdollisimman lähelle alkuperäistä, jolloin katto on jatkossa paremmin suojattu ympäristön ulkoisilta uhkilta. Kattoa murentavat sammal ja jäkälä sekä pakkasrapautumisen kierre, jonka kosteus ja jatkuvat lämpötilanvaihtelut saavat yhdessä aikaan. Talvella taas tiilikaton päälle kasautuu raskas lumikuorma. Tämä voi saada saumat vuotamaan tai rakenteet painumaan notkolle. Tai ehkä tiilikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornaisissa tehdään sujuvalla palvelulla kauttamme. Tarkistamme tiilien saumat ja paikkaamme ongelmakohdat kuntoon. Toteutamme varmoin ottein haljenneiden tai muulla tavoin rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja asennamme puuttuvat harjatiivisteet sekä suoritamme korjaukset jiireihin. Tarpeen mukaan hoidamme Pornaisissa myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kunnostukset katon eri elementtien, kuten rännien ja kattovarustelujen suhteen. Saat meiltä tiilikaton aluskatteen sekä rakenteiden korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi voit tilata kauttamme tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pornainen, kunnostamme niin katepinnan kuin yläpohjan rakenteet

Peltikaton korjaus Pornainen – paikkauksilla väistetään vesivahingot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kokeneilta ja taitavilta kattopeltisepiltämme saat helpon ja huolettoman korjauksen. Laadukas peltikaton reikien paikkaus lähtee huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta, jotta työnjälki on siisti sekä pitävä. Ruostetta saattaa ajan kanssa pinttyä varsinkin hoitamattomiin pelteihin, ja vähä vähältä se syövyttää katepinnan reikiinnyttäen katon. Kattopellit kärsivät myös sateen ja lumen sekä säänvaihteluiden takia – muuttuvien olosuhteiden myötä pellit alkavat elää edestakaisin. Tämä taas löystyttää kiinnikkeitä ja sitä kautta peltien saumoja. Ennen pitkää vesitiiveys menetetään, ja tuloksena peltikatto vuotaa. Tai ehkäpä peltikatto kaipaakin osakseen myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat tai vaikkapa piipunhatun, tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle aiheuttaen kattovahingon.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pornaisissa tehdään kauttamme yksilöllisenä palveluna. Poistamme ruosteen ja paikkaamme pellit, sekä teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Jos katto vuotaa saumoista tai rämisee tuulella, teemme lisäkiinnitykset kattopelteihin, ja samalla voimme laajemminkin vaihtaa nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Hoidamme ajantasaisella tietotaidolla myös rakenteiden lahovauriokorjaukset, sekä peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa. Lisäksi suoritamme peltikaton korjaustyöt saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen – korjaustyöt kohentavat katon käyttövarmuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pornainen, kattavan kokemuksen ja tietotaidon turvin ammattilaistemme toimesta. Aluskatteen korjaustöissä katon rakenteen ja toiminnan syvällinen ymmärrys on ehdottoman tärkeää. Valitettavan tyypillisiä aluskatteen kohdalla ovat alkuperäisen asennuksen virheet – ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tai kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai eristykset toteutettu sinnepäin, tai sitten tiivistykset uupuvat tyystin esimerkiksi aluskatteen ylösnostojen muodossa. Tietysti laadukas ja taidolla asennettukin aluskate voi vaatia korjausta, sillä vuosien saatossa se kuluu ja hapertuu siinä missä muukin katto. Tai sitten aluskate on voinut kohdata muita äkillisiä ongelmia, vaikkapa yhtäkkisiä mekaanisia vaurioita esimerkiksi myrskytuhojen johdosta.

Hoidamme mallikkaat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa, kaikenlaisille kohteille sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen osalta. Kiinnitämme irronneen aluskatteen paikoilleen sekä paikkaamme vauriokohdat, ja tarvittaessa voimme vaihtaa revenneiden vuotien tilalle uutta aluskatetta. Suoritamme huolelliset aluskatteen ylösnostot sekä esimerkiksi tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme taitavat korjaukset muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta. Saat meiltä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pornaisissa myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, savupiipun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme myös yläpohjan kastuneet villat sekä rakenteiden lahovaurioiset puuosat. Lisäämme niin ikään välikaton eristystä tai tuuletusta, jos ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus palkitsee laadukkaalla ja pitkäikäisellä katolla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornainen – korjaus parantaa kattosi käyttövarmuutta ja rakenteiden tiivistä turvaa. Läpivientien korjaus vaatii ammattiotetta sekä ensiluokkaiset materiaalit ja tuotteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pornaisissa, kokeneet ja taitavat ammattilaisemme hoitavat asian kuntoon. Tihkuvuotojen kohdalla riittää, kun uusimme vaihtokuntoon hapertuneet tiivisteet, kun taas kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit korjaamme kokonaisvaltaisemmin toimin. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Käänny siis puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pornaisissa, tai kun tarvitaan muita taitavia korjauksia kattosi toimivuuden hyväksi. Toteutamme kattotyöt varmoin ottein sekä kaikin puolin onnistunein tuloksin – meiltä saat tiiviin ja tyylikkään katon, joka viimeistelee talosi suojan!