KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Helsinki 

Katon korjaus Helsinki – Mitä parhainta katonkorjauspalvelua kokeneilta ammattilaisiltamme! Tilaa katon korjaus Helsinkiin meiltä, niin saat tasakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi aumakaton kerralla kuntoon. Katon tiivistys on kotitalousvähennyskelpoinen urakka, ja sen voi halutessaan maksaa rahoituksella, mitä yhteistyökumppanimme kaikille asiakkaillemme tarjoaa.

Tiivistämme vesikaton juuri niin kuin se kuuluu tiivistää. Riippuu tilanteesta, tuleeko meidän tehdä rikkinäisten tiilien vaihto vaiko kenties kattoreikien paikkaus. Tiiliä voi mennä rikki pakkasrapautumisen takia, ja kattoon voi tulla reikiä lumen irrottaessa tikkaat tai lumiesteet. Tarvetta voi olla myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaukselle – ellei sitten ole kyse siitä, että katto vuotaa savupiipun juuresta. Kaikenlaista voi siis sattua, mutta onneksi katonkorjauspalvelultamme on helppoa tilata katon korjaus ja katon paikkaus.

Katon korjaus Helsingissä tehdään aina avaimet käteen -pakettina, ja siksi se voi sisältää myös aluskatteen korjauksen. Omakotitalon tai esimerkiksi huvilan aluskatetta ei kannata jättää korjaamatta, jos siinä on jotain vikaa, sillä ehjän aluskatteen merkitys on suuri. Tarvittaessa katon korjaus Helsingissä täydentyy katon vesivahinkojen korjauksella. Jos katto vuotaa, katon alapuoliset osat voivat kastua ja vaurioitua. Jos kattovuodon korjaus lykkääntyy, voi katon alle syntyä laho- ja homevaurioita.

Me tunnemme tavat myös laho- ja homevaurioiden poistamiseen päiväjärjestyksestä. Teetä meillä myös pahojen myrskyvaurioiden korjaus, jos sellaista tarvitset. Riennämme avuksesi silloinkin, jos puu on kaatunut katon päälle, vaikka huopakatto, peltikatto tai tiilikatto onkin voinut vaurioitua vakavasti jäätyään kaatuvan puun alle. Kartoitamme katon tarpeet ja toteutamme alusta loppuun erittäin sujuvan katonkorjausurakan.

Yläpohjan kastuneiden villojen vaihtaminen, katon paikkaaminen ja muut kattotyöt onnistuvat myös saarikohteissa. Toiminta-alueeseemme kuuluu itse asiassa koko Uusimaa, kuten esimerkiksi Espoo, Vantaa, Sipoo, Nurmijärvi ja Tuusula.

Huopakaton korjaus Helsinki – Hallittu huopakattokorjaus alkaa etukäteissuunnittelusta 

Huopakaton korjaus Helsinki – Hallitut ja sujuvat huopakattokorjauksemme eivät sisällä ikäviä yllätyksiä! Kun tilaat huopakaton ja palahuopakaton korjaukset ja paikkaukset meiltä, tiedät kaiken onnistuvan asianmukaisella tavalla. Saat kattosi hyvään kuntoon kohtuullisella hinnalla, eikä aikataulukaan veny ja pauku.

Sujuvan huopakattopaikkauksen salaisuus on etukäteissuunnittelussa. Jos emme tiedä, mistä kohdasta huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, meidän on hankala valmistautua tulevaan katonkorjausurakkaan. Meitä kiinnostaa myös se, missä kunnossa katon alapuoliset osat ovat, ja onko katolla esimerkiksi irvistäviä saumoja tai heikkokuntoisia läpivientejä (eli siis kohtia, mitkä eivät vielä vuoda, mutta joiden osalta huopakattovuoto on oikeastaan vain ajan kysymys).

Arvannetkin jo, miten huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt – myös saaressa – aloitetaan. Ensimmäiseksi siis otamme selvää kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon katon tarpeista. Kun tiedämme, miten esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus on tehtävä ja tarvitaanko samalla myös jotain kattohuoltoa, olemme valmiit suunnittelemaan kohta aloitettavan kattourakan. Tässä vaiheessa voimme myös laskea hyvän tarjouksen huopakaton korjaukselle Helsingissä.

Huopakaton tai palahuopakaton tiivistys voi tosiaan tarkoittaa kattoreikien paikkausta. Joskus pitää tiivistää tai uusia jokin läpivienti. Palahuopakatolla voi olla irronneita paanuja, mitkä pitää liimata takaisin paikoilleen. Tiivissaumakatolta voi löytyä irvistäviä saumoja, joiden tiivistämisellä voidaan estää huopakattovuoto. Joskus huopakaton korjaus Helsingissä tarkoittaa jonkin vuodan uusimista.

Toteutamme huopakaton korjauksen Helsingissä erinomaisella tavalla silloinkin, kun on kyse huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöistä. Pahimmillaan kyse on siitä, että huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä. Ajattelemme silloinkin niin, että jos kattoa ei ole aivan pakko uusia, suunnittelemme ja toteutamme hallitun huopakattokorjauksen avaimet käteen -pakettina, onhan harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus edullisempaa kuin katon uusiminen.

Peltikaton korjaus Helsinki – Hyvä peltikattokorjaus on monen asian summa

Peltikaton korjaus Helsinki – Harmonisesti kohti huiman hyvää lopputulosta etenevä peltikattokorjaus on monen asian summa! Jotta mökin, piharakennuksen tai omakotitalon peltikaton korjaus onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitaan kattokorjaajia, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon. Kattokorjaajan on oltava ahkera ja motivoitunut, sillä hyvä lopputulos ei synny itsekseen. Lisäksi kattokorjaajan on muistettava keskittyä jokaiseen työvaiheeseen, sillä kaikenlainen hutilointi voi näkyä perin ikävinä huolimattomuusvirheinä.

Luonnollisestikin peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt ja muut peltikattopaikkaukset edellyttävät ammattitaitoa ja kokemusta. Urakan yhteydessä saatetaan tarvita myös uusia materiaaleja, mitkä on osattava valita huolella. Peltikaton korjaus Helsingissä edellyttää myös asianmukaista kalustoa ja välineistöä. Saatat tarvita peltikaton korjaustöitä myös saaressa, ja silloin tarvitaan erilaisia tykötarpeita kuin silloin, kun tehdään peltikaton korjausta Helsingin keskustassa.

Tilaa peltikaton korjaus Helsinkiin meiltä, niin saat paikan päälle taidokkaat ammattilaiset, joilla on tietotaitoa vaikka muille jakaa. Kaikki on kunnossa myös kaluston, välineistön ja uusien materiaalien osalta (mikä on huojentava tieto esimerkiksi silloin, jos tarvitset kattopeltien vaihtoa, tai jos peltikaton aluskatteen korjaus on tehtävä uusimalla aluskate osittain).

Ei ole hyvä, jos peltikatto vuotaa. Sekään ei ole suotavaa, että myrsky kaataa puun peltikaton päälle. Kukaan ei toivo sitäkään, että tuuli irrottaa kattopellit tai peltilistat. Mikäli uudet vauriot ovat estettävissä jollain kattohuollolla tai esimerkiksi kattopeltien lisäkiinnityksien avulla, kerromme tästä asiakkaalle. Olemme valmiita tekemään vaikkapa kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi.

Voimme tiivistää tämän kaiken niin, ettei sinun tarvitse tehdä muuta kuin tilata peltikaton reikien paikkaus (tai jokin muu peltikattokorjaus) tästä osoitteesta. Me huolehdimme siitä, että saat aaltopeltikattosi tai esimerkiksi lukkosaumakattosi loistokuntoon!

Tiilikaton korjaus Helsinki – Tasokas kattopaikkaus ei perustu harhaluuloille tai olettamuksille

Tiilikaton korjaus Helsinki – Huipputaitavat tiilikattoammattilaisemme kunnostavat sinunkin tiilikattosi! Ota yhteyttä ja anna meidän tehdä tasokas tiilikaton korjaus ja paikkaus varsin kilpailukykyisellä hinnalla (mikä selviää tarkemmin tutustuttuamme kattosi tilanteeseen, sillä jokainen tiilikattokorjaus on uniikki, ja näin ollen tarjoukset on laskettava tapauskohtaisesti).

Laadukas tiilikaton korjaus Helsingissä ei perustu olettamuksille tai harhaluuloille. Aivan ensimmäiseksi otamme selvää faktoista. Tämä tarkoittaa sitä, että selvitämme sen, mitä esimerkiksi omakotitalosi tiilikatto tarvitsee, ja mitä sinä toivot katollesi tehtävän. Kun alkuvalmistelut on tehty, aloitamme tiilikattokorjauksen, minkä jokainen osa-alue hoidetaan timanttisella ammattitaidolla. Me tiedämme unissammekin, kuinka rikkinäisten kattotiilien vaihto suoritetaan – silloinkin, kun vaihdettava tiili sijaitsee sellaisessa paikassa, että tiili pitää ensin mitoittaa ja leikata.

Pitkän kokemuksen ja vankkumattoman ammattitaitomme ansiosta tiedämme myös sen, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, jos tiilikatto vuotaa. Tiilikattovuoto on voinut aiheuttaa ongelmia katon alle, ja niistä on otettava selvää. Vuotavan tiilikaton korjaus Helsingissä voi sisältää esimerkiksi tiilikaton aluskatteen korjauksen, kastuneiden eristeiden uusimisen ja lahovaurioiden kunnostuksen.

Kattorakenteisiin koskettaneen silloinkin, kun kyseessä on uuden tai vanhan tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus. Alkuun on todettava, että myrskyvauriot ovat usein melko pienimuotoisia. Kyse voi olla vaikkapa siitä, että kova tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin kattotiilen. Tällöin kattokorjauksen ei todennäköisesti tarvitse ulottua kattorakenteisiin asti (mutta toki otamme asiasta selvää). Tilanne on eri, jos puu on kaatunut tiilikaton päälle, sillä tällöin tiilikaton korjaus Helsingissä sisältää melko varmasti myös kattorakenteiden korjauksen.

Tiesithän, että voit tilata tiilikaton korjaustyöt meiltä myös saaressa? Muistuttaisimme myös siitä, että meiltä voi tilata myös kaikki kattohuollot aina lumenpudotukseen asti.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus räätälöidään vastaamaan katon kaikkia tarpeita

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – Korjaus kannattaa tilata meidän käteviltä kattokorjaajiltamme! Kattokorjaajillamme on kaikki se tietotaito, mitä katon läpiviennin korjaus tarvitsee. Kattokorjaus räätälöidään sellaiseksi, että katon kaikki ongelmat voidaan poistaa päiväjärjestyksestä.

On mahdollista, ettei kyse ole pelkästään siitä, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Helsingissä. Tarvetta voi olla myös kattoreikien paikkaukselle, jiirin korjaukselle tai vaikkapa rikkinäisten tiilien uusimiselle. Ehkä on aika toteuttaa katon harjaus, katon maalaus tai yläpohjan lisälämmöneristys? Kenties ilma ei vaihdu tarpeeksi tehokkaasti katon alla? Tiedämme, miten katto kannattaa laittaa kuntoon, ja kerromme tästä sinulle. Luvassa on vertailukelpoinen tarjous kattourakasta, minkä aikana teemme kaiken tarvittavan.

Ensimmäiseksi puutumme kuitenkin siihen, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä. Kattovuodon korjaus pitää priorisoida, koska tiilikattovuoto, peltikattovuoto tai huopakattovuoto voi aiheuttaa ongelmia, jos kattoa ei tiivistetä mahdollisimman nopeasti. Kun ei ole enää pelkoa siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Helsingissä, voimme siirtyä tekemään niitä ei-niin-kiireellisiä kattotöitä.

Meidän kattokorjaajiimme voit luottaa silloinkin, kun tarvitset katon korjausta vuotavan savupiipun kohdalta. Ammattilaisiltamme kannattaa tilata katon korjaus myös vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta. Tarvittaessa katon läpiviennin korjaukseen yhdistetään aluskatteen korjaus, mikä voi tarkoittaa käytännössä vaikkapa aluskatteen osittaista uusimista viemärintuuletusputken kohdalta. Jyrkän tai loivan katon korjaus jatkuu tarvittaessa kosteusvaurioiden kunnostamisella. Märät eristeet on uusittava, ennen kuin ne homehtuvat. Meidän ammattilaistemme tulee puuttua myös kastuneisiin kattorakenteisiin, sillä niitä uhkaa lahoaminen, mikä voi heikentää puuosien kantokyvyn.