KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Turku

Katon korjaus Turku – Tunnolliset ammattilaisemme korjaavat tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi! Katon korjaus onnistuu missä päin tahansa maakuntaa, minkä nimi on Varsinais-Suomi. Näin ollen palvelualueeseemme kuuluvat myös esimerkiksi Masku, Naantali, Nousiainen, Parainen ja Raisio.

Katon korjaus ja katon paikkaus voi tarkoittaa vaikkapa rikkinäisten tiilien uusimista ja aluskatteen korjausta. Joka ikinen katon korjaus Turussa tai sen ympäristössä tehdään avaimet käteen -pakettina. Tilaa sinäkin erinomaisella hinta-laatusuhteella tehtävä kattokorjaus, niin saat kattosi kerralla kuntoon! Halutessasi voit maksaa katon korjauksen Turussa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Kun katon tiivistys on ohi, voit hakea myös kotitalousvähennystä.

Koska kattokorjaajamme ovat niin tunnollisia ja tarkkoja, mitään olennaista ei jää tekemättä. Hoidamme aivan kaiken, mitä esimerkiksi kattovuodon korjaus voi edellyttää. Jos omakotitalon tai vaikkapa kesämökin katto vuotaa, katon alla voi olla kosteusvaurioita. Katon vesivahinkojen korjaus voi tarkoittaa esimerkiksi yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamista, sillä muussa tapauksessa voidaan joutua tekemisiin homeongelmien kanssa.

Katon korjaus Turussa hoituu ensiluokkaisesti silloinkin, kun kyseessä on myrskyvaurioiden korjaus. Myrsky voi repiä vuotia tai irrottaa tiiliä, kattopeltejä ja kattoturvatuotteita. Sekin on mahdollista, että huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vaurioituu siksi, että puu kaatuu katon päälle. Emme tarjoa katon uusimista, ellei se ole aivan välttämätöntä. Kattokorjaus tulee edullisemmaksi, ja siksi pyrimme laatimaan tarjouksen nimenomaan vanhan katon kunnostamisesta.

Kattokorjaukset onnistuvat myös saarikohteissa, eikä urakan tarvitse olla iso, jotta voisit tilata sen meiltä. Se, että katto vuotaa piipun kohdalta, on mainio syy ottaa yhteyttä meihin. Soita meille myös silloin, jos lumi on irrottanut lumiesteet tai tikkaat, ja kattoon on tullut reikiä. Tulemme mielellämme tekemään myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjauksen.

Huopakaton korjaus Turku – Täsmällinen huopakattokorjaus alan mestaritekijöiltä

Huopakaton korjaus Turku – Täsmälliset huopakattokorjaajamme kunnostavat bitumikattosi kerrassaan upealla tavalla! Kun sinulle kelpaa vain ehjä ja tiivis katto, ota yhteyttä ja tilaa huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus meiltä. Huopakaton korjaus Turussa ei maksa hunajaa, vaikka asialla ovatkin mestaritekijät. Hinnoittelemme huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt järkevästi – myös saarikohteissa.

Teemme kaiken puolestasi, eli yhtään työvaihetta ei jää sinun kontollesi. Joskus työvaiheita on paljon, mutta joskus niitä on vain muutama. Huopakaton korjaus Turussa ei sisällä montaakaan työvaihetta, jos kyse on esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkauksesta. Myös läpivientien tai saumojen tiivistys voi olla tällainen pienimuotoinen huopakattopaikkaus. Mitä aikaisemmassa vaiheessa huopakaton tai palahuopakaton tiivistys tehdään, sitä parempi, sillä ajan kanssa pienetkin vauriot voivat aiheuttaa pulmia. Kesämökin, omakotitalon tai esimerkiksi rantasaunan huopakatto onkin hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kaikki vauriot saataisiin korjattua hyvissä ajoin.

Jos huopakattoa huolletaan asianmukaisella tavalla, se kestää paremmin eri vuodenaikojen rasituksia. Voit tilata meiltä myös kaikki huopakattohuollot roskien poistosta kattolumitöihin. Sinun kannattaa seurata kattosi lumitilannetta etenkin silloin, jos kyseessä on loiva katto tai tasakatto. Lumenpudotuksen avulla voidaan välttyä tasakaton korjaukselta. Täsmälliset kattoammattilaisemme osaavat toteuttaa kattoystävällisen lumenpudotuksen huopakatolta.

Kaikkia vaurioita ei vain voi ehkäistä. Jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, ota yhteyttä ja tilaa vuotavan huopakaton korjaus Turkuun meiltä. Ota yhteyttä myös silloin, kun tarvitset huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Huopakaton korjaus etenee tottunein ottein silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä. Tällainen ei kuitenkaan ole kovin tavallista. Jos bitumikatto vaurioituu myrskyn takia, kyse on todennäköisemmin repeytyneistä vuodista ja/tai irronneista kattovarusteista.

Peltikaton korjaus Turku – Toteutamme kaikenlaiset peltikattokorjaukset kilpailukykyisillä hinnoilla

Peltikaton korjaus Turku – Tilaa peltikattokorjaus meiltä, niin voit olla huolettomin mielin koko kattourakan ajan! Voit luottaa siihen, että peltikaton korjaus etenee asiantuntevin ottein, ja ettei mitään tarpeellista jää tekemättä. Emme unohda peltikaton aluskatteen korjausta tai tukkeutuneiden alastuloputkien avausta. Jos olemme sopineet kattopeltien lisäkiinnityksien asentamisesta, teemme sen. Kaikki työvaiheet toteutetaan ensiluokkaisella ammattitaidolla, sillä työntekijämme ovat kokeneita konkareita, joille mikään peltikattotyö ei ole vieras.

Voit olla huolettomin mielin myös siksi, että tiedät jo etukäteen, mitä peltikaton korjaus Turussa maksaa. Annamme tarjouksen esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöistä pian yhteydenottosi jälkeen. Siinä välissä olemme selvittäneet sen, mitä aaltopeltikattosi, konesaumakattosi, lukkosaumakattosi tai esimerkiksi tiilikuvioinen peltikattosi oikein tarvitsee.

Jos tarvetta ei ole muulle kuin peltikaton reikien paikkaukselle, peltikaton korjaus Turussa on nopeasti ohi, eikä hintakaan hirvitä. Mitä enemmän työvaiheita, sitä enemmän peltikaton korjaustyöt – joita teemme myös saarissa – maksavat. Peltikattokorjauksen hintaan vaikuttaa sekin, kuinka laajalle levinneitä vauriot ovat. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä heti, kun huomaa, että peltikatto vuotaa (tai että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle). Nopean toiminnan ansiosta vauriot eivät ehdi levitä.

Vaikka kyse olisi jostain isommastakin peltikaton korjauksesta Turussa, pyydä tarjous meiltä. Me teemme varsin kilpailukykyisen tarjouksen kaikista peltikattokorjauksista – sellaisistakin, joiden yhteydessä uusitaan ja kunnostetaan useita eri rakenteita. Palveluvalikoimamme on sanalla sanoen kaikenkattava, joten meiltä voi tilata niin kattopeltien vaihdon, painuneen katon oikaisun kuin vaikkapa katon IV-työtkin. Ota yhteyttä, jos katto vuotaa naulan reiästä tai ruuvin kannasta, niin tulemme tekemään kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Tulemme apuun silloinkin, jos myrsky on irrottanut kattopellit tai peltilistat.

Tiilikaton korjaus Turku – Tämä katonkorjauspalvelu saa tiilikattosi kukoistamaan

Tiilikaton korjaus Turku – Tästä osoitteesta tilattu tiilikattokorjaus saa kattosi kukoistamaan! Olipa kyse tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksesta tai vaikkapa piipunjuuren tiivistämisestä, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous tiilikaton korjauksesta Turussa. Tiilikaton korjaus ja paikkaus tehdään aina tilanteen edellyttämällä tavalla. Emme tee mitään sellaista, mitä betonitiilikattosi tai savitiilikattosi ei tarvitse, jotta sinulle ei syntyisi ylimääräisiä kustannuksia. Emme kuitenkaan karsi pois sellaisia työvaiheita, mitkä ovat olennaisen tärkeitä kattosi yleiskunnon kannalta. Emme jätä tekemättä esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Kaikki rikkinäiset tiilet pitää uusia, sillä muussa tapauksessa voi käydä niin, että tiilikatto vuotaa.

Tiilikattovuoto ei rikkoisi uutiskynnystä, sillä pieniä tiilikattovuotoja (kuten piipunjuurivuotoja) esiintyy silloin tällöin. Jotta esimerkiksi piipun juuresta katon alle tihkuvat sadevedet eivät kastelisi katon alla olevia rakenteita, tarvitaan aluskatetta. Aluskate kuuluu asentaa paikoilleen yhtä aikaa vesikatteen kanssa. Aluskatteen asentajan tulee olla tarkkana, jotta aluskate ei jää liian kireälle tai liian löysälle. Myös läpivientien ylösnostot ja limitykset on tehtävä asianmukaisella tavalla. Jos aluskatteesi on asennettu väärin tai se on rikki, tilaa meiltä tiilikaton aluskatteen korjaus.

Ota yhteyttä myös silloin, jos puu on kaatunut tiilikaton päälle, tai jos tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Hoidamme tiilikaton korjaustyöt myös saaressa riippumatta siitä, onko kyseessä ison vai pienen kokoluokan tiilikaton korjaus Turussa.

Asiantuntevasti tehty tiilikaton korjaus Turussa saa kattosi kukoistamaan – etenkin, jos teemme samalla jonkin tiilikattohuollon. Esimerkiksi tiilikaton pinnoitus tekee katostasi kerta kaikkiaan upean näköisen. Samalla kattosi saa suojaa kosteudelta, lialta ja sammaleilta. Likaa, vettä ja sammaleita hylkivä katto on paremmassa turvassa pakkasrapautumiselta kuin katto, minkä alkuperäinen pinnoite on jo liian kulunut.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Turku – Korjaus sujuu meiltä suorastaan käden käänteessä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Turku – Korjaus on ohi tuossa tuokiossa, kun tilaat sen meiltä! Ammattilaisemme tietävät, miten puuttua siihen, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai vaikkapa kattoluukku) vuotaa Turussa. Erilaisia vaihtoehtoja on useita, mutta asiantuntijamme osaavat valita juuri oikean tavan tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi kunnostamiseen.

Siihen, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Turussa, kannattaa puuttua mahdollisimman nopeasti. Näin tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai vaikkapa aumakaton korjaamiseksi voi riittää pelkkä vesikatteen ja läpiviennin liitoskohdan tiivistys. Tällainen kattokorjaus sujuu meiltä suorastaan käden käänteessä. Kun katto on korjattu läpiviennin kohdalta, voimme tehdä muita kattotöitä, kuten vaikkapa katon harjauksen ja rännien puhdistuksen. Kattopaikkaukset on mahdollista teettää jo varhaisessa vaiheessa, jos katon kunto tarkastetaan kahdesti vuodessa (eli joka kevät ja joka syksy).

Joskus huomaamme, että esimerkiksi katon korjaukseen vuotavan savupiipun kohdalta on liitettävä myös aluskatteen paikkaus ja kosteusvaurioiden kunnostus. Ei hätää: teemme kattokorjauksen avaimet käteen -periaatteella, emmekä ylihinnoittele katonkorjausurakkaa. Aluskatteen tiivistys voi olla osa myös katon korjausta vuotavan viemärintuuletusputken, TV-antennin tai vaikkapa ilmanvaihtoputken kohdalta. Aluskatteen kunnostus tarkoittaa usein aluskatteen osittaista uusimista. Koko aluskatetta ei yleensä kannata uusia ennen kattoremonttia.

Aluskate voi vaatia käsittelyämme myös silloin, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Turussa. Tarvittaessa teemme myös yläpohjan kastuneiden eristeiden uusimisen sekä lahovaurioiden kunnostamisen. Vaikka katon alle olisikin syntynyt kosteusvaurioita, katonkorjausurakka etenee rivakasti. Sen jälkeen voimme siirtyä tekemään kattohuoltoja tai muita kattotöitä. Kattopaikkaukseen voidaan yhdistää vaikkapa lintuverkkojen uusiminen tai harjapeltituulettimen asentaminen.