KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Imatra

Katon korjaus Imatra – Korjaamme vakaalla tietotaidolla kaikenikäiset ja -muotoiset katot! Vuotaako tasakatto? Vaurioituiko pulpettikatto myrskyssä? Kenties harjakatto on painunut? Ota yhteyttä ja tilaa katon korjaus Imatralle. Laitamme kaiken kuntoon avaimet käteen -periaatteella, eikä hintakaan ole esteenä, sillä hinnoittelemme katon korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen aina todella kilpailukykyisesti. Voit rahoittaa myrskyvaurioiden korjauksen tai esimerkiksi kattovuodon korjauksen yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja kun urakka on ohi, voit käyttää mahdollisuutesi kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Katon korjaus Imatralla kannattaa teettää jo varhaisessa vaiheessa, koska tuoreiden vaurioiden korjaaminen on yksinkertaisempaa ja edullisempaa. Tarkastathan kattosi kahdesti vuodessa, jotta huomaisit nopeasti esimerkiksi sen, että katto vuotaa piipun kohdalta tai jonkin muun läpiviennin kohdalta. Pienet kattovuodot huomaa ajoissa vain tarkastelemalla kattoa aivan lähietäisyydeltä. Jos kattoa ei tarkasta usein, vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys osataan tilata ehkä vasta sitten, kun katon alle on jo syntynyt pahoja kosteusvaurioita. Voi olla, että vesi tulee jo sisäkatonkin läpi.

Jos katto vuotaa pitkään, katon korjaukseen Imatralla tullee yhdistää myös aluskatteen korjaus ja kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtaminen. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus on meille tuttua, mutta silti on parempi pyrkiä korjauttamaan katot jo alkuvaiheessa – eli heti sen jälkeen, kun lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai vaikkapa kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikiä. Me korjaamme katot ripeästi myös saarikohteissa, joten ota yhteyttä silloinkin, jos puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Aluettamme on koko Etelä-Karjala, mistä löytyvät myös sellaiset paikkakunnat kuin vaikkapa Lappeenranta, Ruokolahti, Parikkala, Rautjärvi sekä Taipalsaari.

Huopakaton korjaus Imatra – Ilahdutamme sinua taidokkaalla huopakattokorjauksellamme 

Huopakaton korjaus Imatra – Kanssamme on ilo asioida, joten ota sinäkin yhteyttä ja tilaa täyden palvelun pakettina tehtävä huopakattopaikkaus! Ei ole helpompaa tapaa hoitaa huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys, sillä sinun ei tarvitse osallistua mihinkään toimenpiteeseen, mitä huopakaton korjaus Imatralla edellyttää. Riittää, että soitat ja kerrot meille siitä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa.

Ai, eikö kyse olekaan huopakattovuodosta? Ei haittaa – me teemme avain kaikenlaiset huopakattokorjaukset, ja vieläpä parhaalla hinta-laatusuhteella. Soita meille siis silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui siksi, että puu kaatui talon päälle. Teemme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt mielellämme silloinkin, jos tuuli on repinyt vuotia tai irrottanut kattoturvatuotteita.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt pitää aloittaa nopeasti – myös saaressa. Tiedämme tämän, ja pidämme siksi asianmukaista kiirettä. Kiire loppuu, kun olemme päässeet katollesi. Esimerkiksi tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys onnistuu odotetusti vain, jos se tehdään huolellisesti. Jokaiseen työvaiheeseen pitää panostaa.

Emme kuitenkaan tarkoita sitä, että venyttäisimme urakkaa turhaan – ei sinne päinkään! Emme halua haaskata kenenkään aikaa, joten huopakaton korjaus Imatralla etenee ripeästi, vaikka emme pidäkään turhaa kiirettä saumoja tiivistäessämme tai esimerkiksi kosteusvaurioita korjatessamme.

Tarkka arvio siitä, kauanko huopakaton korjaus Imatralla kestää (ja mitä se maksaa) saadaan pian sen jälkeen, kun olemme saaneet tutustua kattoosi. Kaikki alkaa siitä, että otat yhteyttä. Tee se jo tänään, niin sovitaan yhdessä jatkosta!

Peltikaton korjaus Imatra – Mieliimme iskostuneen tavoitteen mukaisesti tähtäämme aina erinomaiseen lopputulokseen

Peltikaton korjaus Imatra – Meidän peltikattoammattilaisiamme voi luonnehtia likipitäen täydellisiksi peltikattoeksperteiksi, joilta onnistuu mikä tahansa peltikattotyö! Ammattilaisemme ovat harjaantuneita ja huolellisia, ja heidän mieliinsä on iskostunut se, että asiakas ansaitsee parasta mahdollista palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokainen meiltä tilattu peltikaton korjaus ja tiivistys tehdään tilanteen vaatimalla tavalla.

Ensin otamme selvää siitä, mitä aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai vaikkapa konesaumakatto tarvitsee. Onko edessä peltikaton reikien paikkaus esimerkiksi sopivalla tiivistysaineella, vai ovatko reiät niin isoja ja/tai runsaslukuisia, että on parempi toteuttaa kattopeltien vaihto? Ehkä tarvetta on myös peltikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle? Voitaisiinko uusia vaurioita ehkäistä esimerkiksi asentamalla kattopeltien lisäkiinnitykset? Kenties on aika tehdä peltikattomaalaus tai esimerkiksi kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi? Kuuntelemme myös asiakasta. Miten hän haluaa meidän toimivan? Tarvitseeko hän esimerkiksi uusia läpivientejä tai kattoturvatuotteita? 

Kun tiedämme, miten esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaus tulee toteuttaa, annamme hyvän tarjouksen peltikaton korjauksesta Imatralla. Sitten onkin aika aloittaa peltikaton korjaustyöt saaressa tai mantereella. Peltikaton korjaus Imatralla etenee juuri oikealla tavalla, eikä asiakkaan tarvitse osallistua edes rakennustelineiden purkamiseen, koska teemme kaiken itse. Kun peltikaton korjaus Imatralla on ohi, sinun ei tarvitse pelätä sitä, että peltikatto vuotaa. Katto on juuri niin tiivis kuin sen pitää olla. Lopputulos on suorastaan täydellinen riippumatta siitä, missä kunnossa katto vielä hetki sitten oli. Ota siis yhteyttä, jos tuuli irrotti kattopellit tai peltilistat. Voit luottaa meihin silloinkin, jos myrsky on kaatanut puun talon peltikaton päälle.

Tiilikaton korjaus Imatra – Isoon tai pieneen tiilikattourakkaan kannattaa valita meidän kattotaiturimme

Tiilikaton korjaus Imatra – Olipa kyse isosta tiilikattourakasta tai pienestä kattopaikkauksesta, ota yhteyttä meidän kattotaitureihimme! Me laitamme katot kuntoon vakaalla tietotaidolla, emmekä väheksy mitään kattopaikkausta. Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys on aina yhtä tarpeellista, koska pienelläkin paikkauksella voidaan estää se, että tiilikatto vuotaa.

Tiilikattovuoto ei tietenkään ole mikään maailmanloppu, mutta mahdollisten kosteusvaurioiden kunnostaminen aiheuttaa väistämättä lisäkustannuksia. Meiltä tilattu tiilikaton korjaus Imatralla onnistuu varsin kohtuullisella hinnalla, mutta voit säästää vielä enemmän, kun tilaat esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksen heti huomatessasi, että myrsky on irrottanut harjatiiliä, reunatiiliä tai muita kattotiiliä. Esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto maksaa vähemmän kuin vuotavan tiilikaton korjaus Imatralla (etenkin sellainen, mihin tulee yhdistää esimerkiksi märkien eristeiden vaihto, lahovaurioisten puuosien kunnostus sekä tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys).

Toteutamme mielellämme sekä isot että pienet tiilikattourakat, ja tiilikaton korjaustyöt onnistuvat myös saaressa. Ota siis yhteyttä, jos katto vuotaa piipun juuresta – tai jos myrsky on kaatanut puun talon tiilikaton päälle! Kun tiilikaton korjaus Imatralla on ohi, voimme toteuttaa esimerkiksi tiilikaton harjauksen, sammaleiden poiston tai vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristyksen. Tiilikattoa kannattaa huoltaa, sillä huollot ja muut kattotyöt auttavat kattoasi kestämään mahdollisimman pitkään kaikista rasituksista ja koettelemuksista huolimatta. Meiltä voit tilata myös talviset tiilikattohuollot, kuten lumenpudotuksen. Tiilikatto on sen verran painava katto, että liiallinen lumitaakka voi olla varsin ongelmallinen asia kattorakenteiden kannalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Vaikka aluskate on poissa silmistä, emme unohda kunnostaa sitä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatra – Aluskate on tuiki tärkeä osa kattokokonaisuutta, joten anna meidän ammattilaistemme pitää huolta aluskatteestasi! Jos esimerkiksi aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta) jää tekemättä, aluskatteen toimintakyky voi heikentyä. Se ei ehkä suojaakaan katon alapuolisia osia kosteudelta. Muista siis tarkastaa aluskatteesi kunto usein. Jos kaikki ei ole kunnossa, tilaa aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralle meiltä.

Voi olla, ettet tiedä tarvitsevasi peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta sekä tiivistystä. Olet ehkä tilannut vain peltikaton ruostevaurioiden kunnostuksen tai rikkinäisten kattotiilien uusimisen. Me emme unohda tarkasta myös aluskatteen kuntoa. Jos on aika tehdä esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta, tartumme toimeen.

Tiedämme, kuinka esimerkiksi aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun tulee tehdä. Mikäli aluskatetta ei ole aikoinaan asennettu oikealla tavalla, voi olla aika aloittaa aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla. Saatat tarvita aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä esimerkiksi läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta myös siksi, että aluskate on vuosien tai vuosikymmenten varrella haurastunut ja vaurioitunut. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Imatralla voidaan tehdä vaikkapa uusimalla aluskate osittain jonkin läpiviennin kohdalta. Koko aluskatetta ei yleensä aleta vaihtaa ennen pelti- tai tiilikattoremonttia.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus onnistuu varmasti, ovathan asialla kokeneet kattoeksperttimme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Imatra – Korjaus onnistuu varmasti, kun otat yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun!

Kokeneet kattoeksperttimme tietävät, mitä tehdä, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Imatralla.

Se, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Imatralla, voi johtaa kosteusvaurioihin.

Korjaamme mahdolliset kosteusvauriot samalla, kun teemme katon korjauksen vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta.

Tee viisas valinta ja ota yhteyttä meihin, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Imatralla!