KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Askola

Katon korjaus Askola, taitavat ammattilaisemme kunnostavat kattosi huippulahjakkaalla otteella. Onnistuneet paikkaukset edellyttävät laajaa ammattitaitoa. Katon korjaus voi pitää sisällään toimia laidasta laitaan, yksittäisistä täsmätiivistyksistä aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Tee-se-itse-ratkaisuissa lopputulos saattaa olla parhaimmillaankin välttävä, joten kunnostukset on kaikin puolin viisasta jättää ammattitekijän huoleksi. Suoritamme korjaustyöt alusta loppuun avaimet käteen- periaatteella, turvallisesti ja laatutuottein sekä joustavasti kohteen mukaan. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan suojapressuista henkilönostimiin, joten asiakkaana saat keskittyä nauttimaan työn tuloksesta, eli siististä ja toimivasta katosta!

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Askolassa sujuu meiltä niissäkin tapauksissa, kun toimia tarvitaan lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden takia. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Hoidamme myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, jiirityöt sekä laajemmat katon vesivahinkojen tai vuotovaurioiden korjaukset. Paikkaamme sekä tiivistämme pelti-, tiili-, huopa- ja palahuopakatot, kaikki katetyypit harjakatosta aumakattoon ja pulpetista mansardikatteeseen. Toimialueeseemme sisältyy Askolan ohessa muukin Uusimaa, esimerkiksi Myrskylä, Pukkila, Mäntsälä, Porvoo sekä Pornainen. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Voit tilata kauttamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset. Toteutamme kunnostukset myös varastoon ja saunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin.

Katon korjaus Askolassa täytyy toteuttaa ennen kaikkea hyvissä ajoin, jotta yksittäiset epäkohdat eivät pääse äitymään kosteus- tai lahohaitoiksi. Tällöin paikkauksista selvitään yleensä pienillä, edullisilla toimilla, ja nykyinen katto pystyy jatkamaan tehtävässään mahdollisimman pitkään. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä yksittäisen kattovuodon korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Kattotöihin voi hakea sivujemme kautta joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja korjaukset kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Hanki siis katolle taitava palvelu harjalta räystäille saakka – tuemme kattosi toimivuutta, ja palautamme vesitiiveyden!

Huopakaton korjaus Askola – huomioimme kattosi tarpeet ja tilanteen

Huopakaton korjaus Askola, tiivistys pitää kattosi turvassa ennenaikaiselta remontilta. Huopakaton, eli bitumikaton paikkauksessa on otettava lukuisia seikkoja huomioon. Ensinnäkin huopaa täytyy käsitellä hellävaraisesti ja ammattitaidolla, sillä puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet johtaisivat mekaaniseen vaurioon. Lisäksi kaikki tuotteet ja materiaalit on valittava kohteelle sopiviksi, jotta työnjälki on taatusti vesitiivis sekä kautta linjan siisti ja pitävä. Huopakaton korjaustarve muodostuu yleensä katepinnan vaurioiden kautta; huovasta voi löytyä reikiä, painumia, repeämiä, vekkejä tai kupruja. Ikääntymisen myötä kermit kuivuvat ja halkeilun riski kasvaa, ja sammal tai lumikuorma saattavat aukoa kermien saumakohdat. Huopien väliin päässyt kosteus voi pullistaa katteeseen niin sanotun höyrypussin, tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myrskytuhojen toimesta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Askolassa. Suoritamme sujuvasti ja ammattiottein niin pienet kuin suuretkin korjaustyöt. Hallitsemme saumojen tiivistykset sekä taitavan paikkapalojen käytön. Toteutamme korjaukset jiireihin ja hoidamme haastavat huopakaton tulityöt. Tarvittaessa leikkaamme huopaa auki höyrypussien tasoitusta varten, ja kiinnitämme ylösnousseet bitumipaanut tai huopanaulat paikoilleen palahuopakatolla. Suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Askolassa, samoin kaikki huopakaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa. Lisäksi hoidamme tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Saat meiltä kunnostukset tarpeen tullen alushuovan ja umpilaudoituksenkin suhteen.

Tiilikaton korjaus Askola – tehokas paikkaus tuo rakenteille turvan

Tiilikaton korjaus Askola, paikkausten avulla rakenteet pidetään kosteudelta suojassa. Myös tiilikaton onnistunut korjaus edellyttää tarkkaa ja taitavaa toteutusta. Kuluneen katepinnan paikkaus täytyy ehkä viimeistellä suojakäsittelyllä, jotta tiilet saavat jatkossa paremman suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan. Esimerkiksi sammal sekä jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti kattoon, ja ne syövät siitä mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvisin lumi kasaa lisää taakkaa jo muutenkin raskaalle katolle, ja lumi saattaakin painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Kosteuden vuorottainen jäätyminen ja sulaminen taas pakkasrapauttaa tiilet. Katepinnan halkeamien kautta vesi pääsee lahottamaan myös ruodelaudat. Tai ehkä tiilikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Askolassa on tyylipuhdas palvelu kauttamme. Tarkastamme tiilien saumat ja toteutamme rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet sekä kunnostamme muut yksittäiset elementit: vesikourut, jiirit, katon laudoitukset, pellitykset ja niin edelleen. Teemme kattavalla tietotaidolla tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Askolassa,  samoin painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kokeneet osaajamme hoitavat kattosi viimeisen päälle kuntoon.

Peltikaton korjaus Askola, kattovuodon paikkauksista myrskyvauriokorjauksiin

Peltikaton korjaus Askola – pätevät tekijämme etsivät katollesi ensiluokkaisen ratkaisun. Peltikatonkin paikkausten yhteydessä täytyy huomioida kohdekaton tilanne. Kokeneet kattopeltiseppämme ovat viisas valinta korjaukseen. Meiltä saat tunnolliset pohjatyöt, joilla varmistetaan pitävä paikkausjälki. Vauriot peltikatolla saattavat johtua ruosteen syömistä rei’istä, tai peltikatto saattaa vuotaa vaikkapa löystyneiden liitosten kohdalta. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat saumat ja kiinnikkeet höltymään, kun pellit elävät edestakaisin, ja liitokset alkavat irvistää. Peltikaton haasteet saattavat syntyä myös aluskatteen toimivuusongelmista, tai jos myrsky riepotteli kattopeltejä tai muuten vioitti kattoa. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat tai vaikkapa piipunhatun. Tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui.

Suoritamme Askolassa tasokkaat peltikaton tiivistykset ja korjaukset. Räätälöity palvelumme ottaa huomioon kohdekaton tarpeet sekä kunnon. Toteutamme saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset. Jos vauriot keskittyvät selvästi tietyille osin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla voimme muutenkin vaihtaa kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Kunnostamme irronneet peltilistat ja muut katon yksityiskohdat: seinällenostopellit, päätypellit sekä räystäspellit ja -laudat. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, huonokuntoisten villojen uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Askolassa. Toteutamme samoin peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Askola, luotettavalla palvelulla sekä laatutuotteilla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Askola – kunnostus tukee katon toimivuutta ja tuo lisää käyttövuosia. Aluskatteen korjaus vaatii syvällisen ymmärryksen katon rakenteen sekä toiminnan suhteen. Valitettavan usein aluskatteen kohdalta löytyy asennusvirheitä, joilla taitamaton tekijä on voinut saada aikaan mittavaa vahinkoa katolla. Aluksi kyse on ehkä kondenssivuodoista tai toimivuuteen liittyvistä haasteista, mutta pian niistä kehkeytyy kosteusvaurioita ja laajempia lahohaittoja. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, jolloin vesi ei pääse poistumaan katolta, vaan ohjautuu vääriin paikkoihin. Tai kenties aluskatteesta puuttuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeet. Tai ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, josta kosteus pääsee tihkumaan läpi. Tietysti aluskate kohtaa myös arkiset sään ja ympäristön kulutukset. Ikääntyminen sekä jatkuva altistus kosteudelle haperruttavat parhaintakin katetta.

Hoidamme sujuvasti aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Askolassa, kattavalla tietotaidolla sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen osalta. Kiinnitämme irronneen aluskatteen sekä paikkaamme vauriokohdat, ja tarvittaessa voimme vaihtaa uutta aluskatetta revenneen tai roikkuvan tilalle. Suoritamme aluskatteen ylösnostot, kuten huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme korjaukset tai paikkaukset muun muassa jiiristä eli sisätaitteesta. Saat meiltä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Askolassa myös läpivientien kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken tai viemärintuuletusputken kohdalta. Kunnostamme laajemmatkin yläpohjan vauriot, kuten kastuneet villat tai rakenteet. Tarpeen tullen kohennamme välikaton toimivuutta ilmanvaihdon ja eristyksen osalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Askola – korjaus huolehtii läpiviennit taas käyttökuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Askola – korjaus edistää katon täyttä tiiveyttä ja tukee talosi turvaa. Läpivientien paikkauskin vaatii ensiluokkaiset tuotteet sekä kokonaisvaltaisen taidon. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Askolassa, hoidamme kunnostukset luotettavasti ja varmoin ammattiottein. Vaihdamme falskaavat tiivistykset tai muut kärsineet yksityiskohdat, kun taas kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme tarvittaessa uusia tyystin. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Saat meiltä pätevän avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Askolassa, tai kun muita korjauksia tai paikkauksia tarvitaan katon hyvinvoinnin tueksi. Otamme huomioon kokonaisuuden, kun tiivistämme kattosi kuntoon – näin varmistetaan katolle luotettava palvelu laadukkain ja kestävin tuloksin!