KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Forssa

Katon korjaus Forssa, ammattilaistemme toteuttamat ja sujuvat katon kunnostustyöt auttavat pitämään kattosi toimintakunnossa. Meiltä saat kunnostukset ammattiottein kohteeseen kuin kohteeseen. Kylmiltään toteutettu tee-se-itse-korjaus ei välttämättä palvele kattoa, vaan pahimmillaan siitä saattaa koitua jopa lisää korjaustarvetta. Kokeneet osaajamme sitä vastoin paikkaavat vauriot kerralla pitävästi, niin että tuloksena on tyylikäs katto, joka kestää sekä säätä että aikaa. Kauttamme sujuvat myös rakennemuutokset ja muut haastavammat kattotyöt, kuten kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä jiirien ja läpivientien korjaukset. Hoidamme työt aina laatutuottein ja kohteelle turvallisella tavalla, avaimet käteen- periaatteella sekä räätälöidysti kattosi mukaan.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa voi tarkoittaa myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, ja seurauksena rakenteita rikkoutui. Tai ehkä lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten katto vuotaa sauman tai kiinnikkeen kohdalta tai vaikkapa savupiipun juuresta. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset sekä sadevesikourujen korjaukset. Käsissämme taipuvat tiivistykset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Toiminta-alueeseemme sisältyy muukin lähiseutu ja Kanta-Häme; Jokioinen, Humppila, Tammela, Koijärvi, Ypäjä ja Hämeenlinna. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Forssassa on ennen kaikkea toteutettava ajoissa, jotteivät epäkohdat pääse äitymään laajoiksi ongelmakimpuiksi. Ajoissa tehtyyn paikkaukseen riittävät yleensä pienet, edulliset täsmätoimet, ja katto pystyy välttämään kosteushaitat sekä vaaralliset sisäilmaongelmat. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja ammattilaistemme kattotyöt kannattaa hyödyntää myös kotitalousvähennyksessä verotuksessa. Tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempaa rakenteiden korjausta, meiltä saat kattotyöt laatupalvelulla sekä siistein ja pitävin tuloksin!

Huopakaton korjaus Forssa – tiivistämme saumat ja vauriokohdat

Huopakaton korjaus Forssa, asiantuntevat tiivistyksemme edistävät kattosi turvaa. Huopakatto vaatii osaavan käsittelyn sekä ensiluokkaiset tuotteet. Ympäristön mekaaninen sekä kemiallinen rasitus heikentävät huovan tiiveyttä, esimerkiksi sade- ja sulamisvesien, lumen ja jään sekä lämpötilanvaihteluiden muodossa. Kermit kuivuvat ikääntymisen ja uv-säteilyn johdosta. Kun huovan elastisuus vähenee, halkeilun riski kasvaa. Katteesta voi löytyä reikiä, painumia, vekkejä, repeämiä tai kupruja, tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa sammaleen syömistä saumoista. Liian kovakourainen puhdistus tai lumenpoisto voivat myös vioittaa huopaa, samoin äkilliset mekaaniset vauriot esimerkiksi myrskytuhojen toimesta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Olipa kattosi tilanne mikä tahansa, saat kauttamme osaavan palvelun.

Toteutamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa, katollesi soveltuvin tuottein sekä menetelmin harjalta räystäille saakka. Kiinnitämme paikoilleen ylösnousseet huopanaulat sekä bitumipaanut palahuopakatolta, ja kunnostamme katepinnan kulumat sekä asennamme paikkapalat vauriokohtiin. Joskus kosteus voi pujahtaa kermien väliin ja pullistaa huovan kupruille. Tällöin leikkaamme varoen auki ja tasoitamme nämä niin kutsutut huopakaton höyrypussit. Saat meiltä tyylipuhtaat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Forssassa, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Forssa, hoitamassa katon takaisin säältä suojaan

Tiilikaton korjaus Forssa – paikkaukset tukevat kattosi terveyttä ja suojaavat yläpohjan rakenteet. Huomioimme kattosi kokonaisuutena, kun toteutamme tiilikaton korjaukset. Tarvittaessa saat meiltä suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset tiilille, niin että katto pystyy jatkossa hylkimään paremmin ympäristön uhkia. Huokoista katepintaa jäytävät muun muassa sammaleen ja jäkälän juuret, jotka syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat kosteutta tiileen. Korjaustarve saattaa muodostua katolle myös talven lumikuorman toimesta. Lumi voi rikkoa saumakohtia tai painaa rakenteet notkolle. Lisäksi kosteus ja lämpötilanvaihtelut pakkasrapauttavat katon, ja kun tiilet viimein murentuvat, vesi pääsee ruodepuihin saakka. Jos vielä aluskatteenkin tiiveys on vaarantunut ja kosteus leviää yläpohjaan, rakenteisiin muodostuu ennen pitkää laajempia lahohaittoja. Tai ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Meiltä saat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa, samoin pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa. Toteutamme jiirien ja saumojen paikkaukset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, samoin kunnostukset muiden katon elementtien, kuten laudoitusten ja pellitysten suhteen. Hoidamme yläpohjan kunnostukset, kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin, ja saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Oikaisemme tiilikaton painuneen rakenteen, ja toteutamme myrskyvaurioiden korjaukset Forssassa. Katto saa toimestamme taitavan palvelun kohteessa kuin kohteessa.

Peltikaton korjaus Forssa, vakuuttavin ottein ja pitävin tuloksin

Peltikaton korjaus Forssa – toteutamme peltikaton kunnostukset taidolla pienistä suuriin. Suunnittelemme ja suoritamme paikkaukset aina räätälöidysti kohteen mukaan. Useimmiten peltikaton korjaustarve paikantuu katepintaan, johon korroosion synnyttämä ruoste pesiytyy etenkin vanhemmiten. Myös sään ja ympäristön arkiset kulutukset laittavat pellit lujille, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja saumat alkavat irvistää. Tällöin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Peltikatto saattaa toisaalta vuotaa myös aluskatteen ongelmien johdosta, tai kun katon ovat päässeet äkisti yllättämään myrskyn tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Forssassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä. Tarvittaessa vaihdamme laajemminkin kattopeltien nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Uusimme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteet, ja toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Forssassa, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa – korjaamme taitavasti myös yläpohjan rakenteet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa, vakuuttavin ottein sekä laatutuotteilla ammattilaistemme toimesta. Laadukas, oikein asennettu aluskate on välttämätön varsinkin Suomen sääoloissa. Aluskatteen onnistunut toteutus vaatii kattavaa käytännön kokemusta, sekä laaja-alaista ymmärrystä katon rakenteen ja toiminnan suhteen. Tämän vuoksi aluskatteesta löytyykin valitettavan usein asennusvirheitä, jotka johtavat aikanaan kondessivuotoihin ja muihin kosteusongelmiin. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, niin että vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten kertyy aluskatteen päälle. Tai ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskatteen ylösnostoja puuttuu, tai sitten eristykset on toteutettu riittämättömästi vaikkapa ilmanvaihtoputkien osalta. Tietysti parhainkin aluskate kohtaa myös ajan sekä ympäristön kulutukset. Lisäksi myrskytuhot, kuten kaatuva puu, voivat jouduttaa korjaustarvetta.

Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa, asiantuntevasti katolta käsin sekä kohteelle turvallisella tavalla. Paikkaamme reiät ja venymät sekä kunnostamme revenneen tai roikkuvan aluskatteen. Tarpeen tullen vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tunnollisen tiivistämisen savupiippuun, ja hoidamme korjaukset sekä paikkaukset siististi myös jiiristä ja sisätaitteesta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä lahonneet puuosat rakenteista. Tarvittaessa toteutamme parannukset myös yläpohjan ilmanvaihtoon liittyen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus säästää aikaa, rahaa sekä kattoa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus varmistaa läpivientien parhaan toimivuuden niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Myös läpivientien paikkaus vaatii laatutuotteet sekä kokemusta ja tietotaitoa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Forssassa, johtuu se yleensä hyvinkin arkisista sään ja ympäristön kulutuksista. Vaihdamme kärsineet piipunpellitykset sekä vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme uusia katolta kokonaan. Jos kosteus on päässyt katon alempiin osiin ja tuottanut isompaa vahinkoa, meiltä saat pätevät kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssassa, ja toteutamme sujuvasti muutkin korjaukset kattosi tueksi ja turvaksi. Ehjä, tiivis ja toimiva katto pitää talosi kosteudelta suojassa. Tee siksi viisas sijoitus tulevaisuuteen, ja valitse kattotyöt kauttamme!