KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Hanko

Katon korjaus Hanko, meiltä saat kaikki katon kunnostukset, paikkaukset ja tiivistykset yksilöllisin ottein. Onnistunut korjaus edellyttää tekijältään kokonaisvaltaista taitoa. Käytännössä voidaan tarvita vaikkapa aluskatteen ja läpivientien paikkausta, katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden kunnostusta tai myrskyvaurioiden korjausta. Tee-se-itse-ratkaisut harvoin johtavat parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Meiltä saat sitä vastoin siistin ja kestävän sekä kerralla moitteettoman työnjäljen. Suoritamme kattotyöt asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, ensiluokkaisilla materiaaleilla sekä kohteelle turvallisin menetelmin. Korjaus on alusta loppuun saakka asiakkaalle helppo ja huoleton. Saat nauttia tyylikkäästä lopputuloksesta, joka suojaa myös pitävästi rakenteet.

Hoidamme Hangossa pätevin ottein yksittäisen kattovuodon paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä muiden katon elementtien korjaukset. Kunnostamme esimerkiksi sadevesikourut tai aikansa eläneet kattoturvatuotteet, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset. Meiltä saat kokeneet ammattilaiset myös mekaanisten vaurioiden korjaukseen. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Paikkaamme sekä tiivistämme harjakatot, tasakatot, pulpetti- ja mansardikatteet, kaikki materiaalit pellistä tiileen sekä palahuovasta bitumikermikatteeseen. Toteutamme taidolla omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toiminta-alueeseemme kuuluu Hangon ohessa muukin Uusimaa – Raasepori, Lohja, Siuntio, Inkoo, Kirkkonummi ja Vihti.

Katon korjaus Hangossa kannattaa tietysti toteuttaa hyvissä ajoin, jotta yksittäiset epäkohdat eivät ehdi muuttua laajemmiksi kosteushaitoiksi. Näin vältetään rakenteiden lahovauriot ja ikävät sisäilmaongelmat, eikä suuremman kokoluokan remontteihinkaan tarvitse ryhtyä ennen aikojaan. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kokeneet osaajamme hoitavat kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Tuloksena saat kauniin ja tiiviin katon parhaalla toimivuudella!

Huopakaton korjaus Hanko – onnistunut paikkaus syntyy osaajiemme käsissä

Huopakaton korjaus Hanko, huolellinen tiivistys pitää kattosi remonttitarpeen kurissa. Huopakaton, eli bitumikaton paikkauksessa tarvitaan perinpohjainen taito sekä kokemus. On tärkeää valita tarkasti muun muassa paikkausaineet ja -menetelmät, sillä vääränlaiset välineet voisivat herkästi vioittaa pehmeää huopaa. Tee-se-itse-toteutuksen lopputulos saattaa olla parhaimmillaankin välttävä. Niinpä kattotöihin kannattaa pyytää paikalle kokeneet ammattilaisemme. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa ulkoisten rasitusten takia, kuten sade- ja sulamisvesien, lumen, jään sekä säänvaihteluiden toimesta. Ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat kermejä kasvattaen riskiä halkeilulle. Saumat ja liitokset puolestaan kärsivät sammaleen juurten toimesta. Jos kosteutta pääsee kermien väliin, voi huopa pullistua kupruille, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi puhkaisee katteen rikki. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui myrskytuhojen myötä, jos vaikka puu kaatui talon tai katon päälle, tai myrsky muulla tavoin riepotteli kattoa.

Meiltä sujuu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa, katepinnan paikkauksista tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Kiinnitämme palahuopakaton repsottavat bitumipaanut tai mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat, ja kunnostamme huovasta repeämät, reiät, vekit, rypyt sekä painumat. Hoidamme taitavin ottein myös kermien ilmataskut ja pullistumat; viillämme ne auki ja tasoitamme sekä tiivistämme katteen uudelleen. Paikkaamme kärsineet saumat ja toteutamme alushuovan tai umpilaudoituksen vaihdot. Saat meiltä samaten tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kutsu siis meidät toteuttamaan tasokkaat huopakaton korjaukset Hangossa.

Tiilikaton korjaus Hanko, taidolla ja tyylillä kaikkiin kohteisiin

Tiilikaton korjaus Hanko – kunnostus pitää kattosi vahvana harjalta räystäille saakka. Myös tiilikaton kohdalla on tärkeää huomioida kohteen tilanne ja tarpeet. Kulunut kate voi hyötyä esimerkiksi tiilien suojakäsittelystä. Näin kärsinyt katto saa taas pidettyä puolensa ulkoisia uhkia vastaan. Tiiliä jäytävät vuosien mittaan monet ympäristön rasitukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä sään- ja lämpötilanvaihtelut. Kosteuden vuorottainen jäätyminen ja sulaminen pakkasrapauttaa tiilet. Sammal ja jäkälä nakertavat kattoa juurillaan pikkuhiljaa. Talvisin lumi voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista, kun taas joissakin tapauksissa tiilikatto vuotaa myrskyvaurioiden johdosta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa on sujuva palvelu kauttamme. Kiinnitämme liikkuneet tiilet ja toteutamme rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet sekä kunnostamme muut yksittäiset elementit: saumat, pellitykset, laudoitukset, jiirit, rännit sekä kattoturvatuotteet. Saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä yläpohjan kunnostustoimet. Lisäksi suoritamme tyylipuhtaat tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Hangossa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Hanko, tiivistyksillä kohennat koko talon terveyttä

Peltikaton korjaus Hanko – paikkaukset hoidetaan osaajiemme toimesta täydellä tietotaidolla. Laadukas peltikaton kunnostus lähtee jo suunnittelusta ja pohjatöistä liikkeelle. Kattopeltiseppämme korjaavat huolella kaikenlaiset katot sekä kohteet. Myös peltikaton vauriot liittyvät usein katepinnan reikiin tai kulumiin. Korroosio ruostuttaa peltejä puhki varsinkin vanhemmiten, ja omat haasteensa katolle tuovat sään sekä ympäristön rasitukset. Lämpötilanvaihteluiden vaikutuksesta pellit elävät edestakaisin. Tämä höllentää saumat ja kiinnitykset, niin että pellit alkavat irvistää. Mekaanisia vaurioita tai toimivuusongelmia voi löytyä aluskatteenkin kohdalta, tai katon ovat saattaneet hetkessä rikkoa myrskyn tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Meiltä saat vaivattomasti ja varmoin ottein peltikaton korjaukset Hangossa, saumojen tiivistyksestä reikien paikkaukseen sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä. Samalla vaihdamme laajemminkin kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, sekä yläpohjan vaurioiden kunnostukset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin. Toteutamme samoin kaikki peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Hangossa. Lisäksi teemme peltikaton korjaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko, tuloksena saat käyttövarman kokonaisuuden

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko – paikkaukset pitävät terveinä ja kuivina myös yläpohjan arvokkaat rakenteet. Aluskatteen pitävä korjaus edellyttää taitoa hahmottaa kokonaisuus. Aluskate on yksi katon haastavimmista elementeistä jo toteutuksenkin kannalta. Siksi valitettavan usein törmäämme sen kohdalla alkuperäisen asennuksen virheisiin. Aluskate on ehkä asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, jolloin vesi ei pääse poistumaan katolta, vaan se kertyy aluskatteen päälle. Tai kenties aluskatteesta puuttuu ylösnostoja, tai eristykset on hoidettu huonosti. Tai sitten jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tietysti laadukkainkin aluskate kärsii sään ja iän tuomista haasteista. Myös mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot, voivat lisätä paikkaustarvetta.

Meiltä saat peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin alusta loppuun saakka. Kunnostamme revenneen tai roikkuvan aluskatteen ja paikkaamme yksittäiset reiät. Tarvittaessa vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja saat meiltä korjaukset tai paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa läpivientien suhteen – savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta. Hoidamme yläpohjan korjaukset esimerkiksi villojen ja rakenteiden suhteen. Tarvittaessa kohennamme myös välikaton ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus vahvistaa läpivientien turvaa sekä tiiveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus huolehtii kattosi turvaan kosteus- ja lahovaurioilta. Myös läpivientien paikkaus vaatii ammattitaitoa ja korkealaatuiset tuotteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hangossa, paikalle kannattaa viipymättä kutsua kokenut laatutiimimme. Vaihdamme falskaavat tiivistykset sekä kolhuja kärsineet suojapellit, ja kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme tarvittaessa uusia kokonaan. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat pätevän avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hangossa, tai kun katolla ilmenee muita vaurioita tai toimivuuteen liittyviä ongelmia. Kunnostettu katto pitää kosteuden loitolla ja lämmön vastaavasti sisällä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!