KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Hyvinkää

Katon korjaus Hyvinkää, luotettavalla palvelulla kohteeseen kuin kohteeseen ammattitekijöidemme toimesta. Katto kuin katto kohtaa vuoto-ongelmia, mekaanisia vaurioita tai epäkohtia toimivuudessa. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Omat haasteensa tuovat painuneet tiilet sekä ruostuneet tai repsottavat pellit, revennyt tai roikkuva aluskate sekä mahdolliset lahovauriot laudoituksissa. Ajoissa tehty katon kunnostus kuitenkin ehkäisee isommat ongelmat. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kattoa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset; sammal, lehtiroska, siitepöly, kosteus sekä auringon uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai myrskyvaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmän saneeraukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme taidolla kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Hyvinkään lisäksi muukin Uusimaa; Mäntsälä, Karkkila, Tuusula, Vihti ja Nurmijärvi. Palvelemme korjauksissa laatutuottein sekä ammattitaitoisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Panosta siis katon tuleviin käyttövuosiin teettämällä kunnostukset ajoissa – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Hyvinkäällä!

Huopakaton korjaus Hyvinkää – kattosi saa meiltä luotettavan palvelun ja tarkan, laadukkaan toteutuksen

Huopakaton korjaus Hyvinkää, varmaotteiset osaajamme paikkaavat tyylillä kaikentyyppiset kohteet. Huopakatto, eli bitumikatto voi joutua kärsimään muun muassa myrskytuhoista. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Useimmiten huopakatto kuitenkin halkeilee arkisten kulutusten toimesta, kun katepinta kuivuu ikääntyessään sekä uv-säteilyn vuoksi. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhemmiten, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, repeämiä tai painumia, joskus myös suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä – vuotoherkkiin liitoksiin löytävät tiensä lumikuorma sekä sammaleen ja jäkälän juuret.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Hyvinkäällä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän paikkausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen mukaan nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Hyvinkäällä tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Hyvinkää, kokonaisvaltainen kunnostus kattosi parhaaksi

Peltikaton korjaus Hyvinkää – paikkaamme kuntoon katepinnan vauriot, kuten reiät ja ruostekohdat. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettua peltikattoa saattavat kohdata vuoto- ja tiiveysongelmat, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Tai sitten kattoon ovat päässeet iskemään lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas rännit sekä kattosillat, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hyvinkäällä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen sekä yläpohjan korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Hyvinkää, ansioituneet ammattilaisemme pitävät kattosi turvassa

Tiilikaton korjaus Hyvinkää – kokeneet tekijämme kunnostavat taiten niin pienet kuin suuretkin vauriot. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikate kuitenkin haurastuu hiljalleen ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammaleen juuret sekä rakenteita painava lumikuorma. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoistunut tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Tiilikatto vuotaa, kun vesi pääsee etenemään ruodepuihin rikkinäisistä tiilistä, ja ongelmat pahentuvat, mikäli vaurioita löytyy myös tiilikaton aluskatteen osalta. Tiilikatto ei ole itsessään vesitiivis eikä edes sellaiseksi suunniteltu, vaan laadukas aluskate on välttämätön apuri yläpohjan terveyttä ajatellen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostukset toteutetaan riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta rapautunut kate saadaan takaisin suojaan sään ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää – tehokas ja luotettava korjaustiimimme paikantaa kattosi haastekohdat

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää, sujuvan ja siistin laatupalvelun saat kokeneiden osaajiemme kautta. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten ilmanvaihtoputket on jätetty eristämättä, mikä ajan myötä johtaa vuoto-ongelmiin. Pätevät ammattilaisemme hoitavat aluskatteen paikkaukset kohteessa kuin kohteessa. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä.

Toteutamme aluskatteen reikien paikkaukset sekä osittaiset aluskatteen vaihdot, ja kiinnitämme irronneen tai roikkuvan aluskatteen huolellisesti limittäen paikoilleen. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tilanteen mukaan. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Jos katolta löytyy kastuneita villoja tai laudoitusten lahovaurioita, hoidamme samalla vaivattomasti tällaisetkin epäkohdat kuntoon. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus antaa katolle pitkän ja turvallisen tulevaisuuden osaavien ammattilaistemme kautta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus pidentää kattosi elinkaarta, kun työt hoitaa hallitusti laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä, kutsu paikalle kokeneet osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä huolittelemme aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!