KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Iitti

Katon korjaus Iitti – Katon kunnostukset huipputaitavan kattotiimimme voimin kaikille pihapiirisi ja vapaa-ajan tonttisi rakennuksille. Laadukas lopputulos tietysti edellyttää vahvaa ammattitaitoa. Kunnostus saattaa pitää sisällään toimia laidasta laitaan, kattovuodon paikkauksesta jiiritöihin sekä aluskatteen ja yläpohjan korjauksiin. Tee-se-itse-ratkaisut jättävät yleensä vähintäänkin toivomisen varaa, kun taas kokeneet osaajamme hoitavat kattosi kerralla priimakuntoon. Meiltä saat korjaukset ympärivuotisesti asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- palvelulla sekä kattosi tilanteen mukaan. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan tiivistyksistä työkoneisiin saakka. Asiakkaana voit keskittyä nauttimaan tuloksesta, eli terveestä ja toimivasta katosta.

Katon korjaus Iitissä voi tulla ajankohtaiseksi myrskyvaurioiden myötä, tai kun talvella katolle kertynyt lumikuorma on saanut tuhoa aikaan. Ehkä lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Tai sitten ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta: harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä palahuopaan ja peltiin. Voit tilata kauttamme kesämökin, omakotitalon ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Palvelualueeseemme kuuluu kattavasti muukin Päijät-Häme, esimerkiksi Lahti, Heinola, Orimattila, Asikkala ja Hollola. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Hoidamme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Saat meiltä saumojen tiivistykset sekä jiirien ja läpivientien paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Iitissä on syytä teettää hyvissä ajoin, ennen kuin yksittäiset vauriot äityvät laajemmiksi ongelmiksi katolla. Näin saadaan vältettyä kosteusvauriot sekä ennenaikaiset remontit, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta, ja kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Pidä siis katosta hyvää huolta teettämällä korjaukset kauttamme. Palkintona on kaunis ja kestävä kokonaisuus harjalta räystäille saakka!

Huopakaton korjaus Iitti, päteviltä osaajiltamme homma hoituu

Huopakaton korjaus Iitti – kokenut tiimimme hoitaa paikkaukset varmoin ammattiottein. Huopakaton, eli bitumikaton paikkauksessa täytyy ottaa monenlaisia seikkoja huomioon. Esimerkiksi kaikki tuotteet sekä menetelmät on valittava kohteelle huolella. Taitamaton toteutus väärillä välineillä voi aiheuttaa mekaanisen vaurion. Huopakattoon iskevät vuosien varrella monenlaiset ympäristön rasitukset; sade- ja sulamisvedet, lumi, jää, uv-säteily sekä lämpötilanvaihtelut. Ikääntyminen kuivattaa kermejä niin, että halkeilua tapahtuu helpommin. Katteesta voi löytyä reikiä, repeämiä, painumia, vekkejä tai kupruja. Kosteus voi päästä kermien väliin ja näkyvästi pullistaa huovan, tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa sammaleen järsimistä saumoista. Tai ehkäpä korjaustarve syntyi katolle yllättäen yhdessä hetkessä, jos vaikka huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä.

Meiltä sujuu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä, pienistä katepinnan kunnostuksista myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelemme kärsineet saumat sekä asennamme paikkapalat vauriokohtiin. Kermien ilmataskut tai pullistumat viillämme auki ja tasoitamme kuntoon. Toteutamme haastavat huopakaton tulityöt sekä jiirien tai läpivientien korjaukset, ja tarpeen tullen hoidamme kunnostukset myös alushuovan tai umpilaudoituksen osalta. Naulaamme mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat paikoilleen palahuopakatolla, ja samaten liimaamme sekä tiivistämme kuntoon repsottavat bitumipaanut. Lisäksi suoritamme tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä, sekä kaikki huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Iitti, ehkäisemässä kosteus- ja homehaitat

Tiilikaton korjaus Iitti – paikkaus auttaa pitämään loitolla suuremman kokoluokan remontit. Taidolla kunnostettu tiilikatto on koko rakennuksen tuki ja turva. Tiilikatonkin korjauksessa on tunnettava hyvin kohdekaton tilanne ja tarpeet. Saat meiltä katolle esimerkiksi suojakäsittelyt, joilla kohennetaan tiilien turvaa. Tiilikatto saattaa vuotaa seurauksena myrskyn tekemistä tuhoista, jolloin vauriot vaihtelevat katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Arkisempiin tiilikaton haasteisiin kuuluu talvella kertyvä lumikuorma, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Kosteuden vuorottainen jäätyminen ja sulaminen myös pakkasrapauttaa tiilet. Lisäksi sammal ja jäkälä kuluttavat juurillaan katepintaa.

Meiltä saat pätevät tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet ja paikkaamme liitoskohdat. Kunnostamme samaten laudoitukset, pellitykset, rännit sekä kattoturvatuotteet. Korjaamme sammaleen tai lumikuorman jäljet sekä oikaisemme painuneen rakenteen, ja toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Iitissä, sekä pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Iitti – paikkaamme peltien kolhut ja kulumat

Peltikaton korjaus Iitti, toteutamme paikkaukset alusta loppuun asiakaslähtöisellä palvelulla. Tämä takaa moitteettoman korjausjäljen sekä optimaalisen tuloksen. Peltikaton kunnostus vaatii esimerkiksi huolella hoidetut pohjatyöt. Kattopeltiseppiemme käsiin voit uskoa kaikenlaiset katot sekä kohteet. Peltikaton laittavat lujille muun muassa sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat pelteihin edestakaista liikettä. Pikkuhiljaa kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös. Kun liitokset alkavat irvistää, on vesitiiveys katolta tiessään. Peltikatto saattaa samaten vuotaa ruosteen tekemistä rei’istä, ja pahimmassa tapauksessa vaurioita löytyy myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Toteutamme tyylipuhtaat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Iitissä, aina hyvän rakennustavan mukaisesti ja laadukkaalla lopputuloksella. Saat meiltä saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset. Mikäli vauriot keskittyvät selkeästi tietyille kohdin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla vaihdamme laajemminkin kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Uusimme huonokuntoiset eristevillat sekä kastuneet puuosat rakenteista. Lisäksi suoritamme sujuvasti peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Iitissä, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti – suoritamme kunnostukset kokenein ottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti, vahvalla taidolla sekä tuotetuntemuksella kattosi hyvinvoinnin tueksi. Myös aluskatteen korjaustoimet vaativat tekijältään ensiluokkaisen osaamisen. Kattava ymmärrys katon rakenteesta ja toiminnasta tulee samaten tarpeeseen. Näin korjauksen tuloksena on kautta linjan tiivis ja käyttövarma kokonaisuus. Aluskate joutuu ajan myötä kohtaamaan samat arkiset rasitukset, jotka väistämättä kuluttavat vähin erin muitakin katon osia. Ikääntyminen sekä jatkuva altistus kosteudelle vievät aluskatteesta veronsa. Myrskytuhot tai muut mekaaniset vauriotkin tuottavat korjaustarvetta. Aluskatteen kohdalla valitettavan yleisiä ovat myös asennusvirheet, joiden seuraukset vaihtelevat kondenssivuodoista laajempiin kosteusongelmiin. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tai kenties läpivienneistä puuttuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeet.

Suoritamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä, katolle sekä rakenteille turvallisella tavalla viimeistä piirtoa myöten. Paikkaamme aluskatteen vauriokohdat, kuten reiät, venymät tai repeämät. Tarpeen tullen vaihdamme uutta aluskatevuotaa irronneen tai roikkuvan tilalle. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme korjaukset sekä paikkaukset myös jiirin eli sisätaitteen kohdalta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä läpivientien suhteen – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Kunnostamme yläpohjan kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteet. Voimme lisäksi kohentaa välikaton ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus varmistaa kattosi toimivuuden myös jatkossa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus palauttaa kattosi tiiviiksi ja pitää rakenteet turvassa. Laatutuotteet sekä ammattitaito ovat avuksi myös läpivientien paikkauksessa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Iitissä, meiltä saat korjaukset vaivattomasti pienistä kokonaisvaltaisiin. Uusimme ränsistyneet suojapellit tai vaihtokuntoon virttyneet tiivisteet, ja kauttaaltaan kärsineet läpiviennit voimme vaihtaa kokonaan uusiin. Jos kosteus on päässyt katon alempiin osiin aiheuttaen sielläkin tuhojaan, puramme rakenteita läpiviennin ympäriltä ja kunnostamme ongelmakohdat. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Pyydä meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitissä, tai kun tarvitaan muita korjauksia ja paikkauksia kattosi tiiveyden tueksi. Toteutamme kattotyöt luotettavin ottein sekä ensiluokkaisin tuloksin – saat kaikin puolin terveen ja toimivan katon, joka tarjoaa talollesi suojan!