KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Lohja

Katon korjaus Lohja – Toteutamme katon kunnostukset sekä paikkaukset vakuuttavin ottein ja yksilöllisellä laatupalvelulla. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos tilanne jätetään muhimaan itsekseen, vaurioiden kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset sitä vastoin säästävät monelta murheelta, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin iskeä uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta laajempiin rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, aluskatteen ja läpivientien tiivistykset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa ympärivuotisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu Lohjan ohella muukin Uusimaa; Siuntio, Inkoo, Vihti, Karkkila, Raasepori, Sammatti, Karjalohja ja Nummi-Pusula. Panosta siis katon tuleviin käyttövuosiin tilaamalla kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Lohjalla!

Huopakaton korjaus Lohja, meiltä saat palvelua kaikkiin katon tilanteisiin

Huopakaton korjaus Lohja – luotettavat tekijämme hoitavat taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton vaivoihin kuuluvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermeistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, kulumia, painumia, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Lohjalla, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteen mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Suoritamme Lohjalla myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Lohja – paikkauksilla pidennetään peltien käyttökaarta

Peltikaton korjaus Lohja, toimivan ja tyylikkään korjaustuloksen saat pätevien tekijöidemme kautta. Paikkaamme esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton vaaroihin kuuluvat sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai ehkäpä kattoon ovat iskeneet kyntensä myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lohjalla edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa kohteissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Lohjalla. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lohja – tyylikäs ja tiivis korjaustulos kauttamme

Tiilikaton korjaus Lohja, kunnostamme kattosi haastekohdat luotettavin ammattiottein. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä tarraa juurillaan tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto haurastuu hiljalleen myös pakkasrapautumisen myötä, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Halkeamien kautta vesi pääsee katteen alle lahottamaan ruodelaudat, ja lopulta tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös yläpohjan tilanne. Kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohjalla säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Lohjalla viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä. Näin rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja, kunnostamassa kattosi haastekohdat

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohja – varmaotteiset osaajamme palauttavat kattosi tiiveyden ja toimintakyvyn. Aluskatteen tehtävä on suojella rakenteita tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoluokan haasteisiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat taidolla ja tyylillä aluskatteen paikkaukset kaikissa kohteissa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lohjalla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lohjalla sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus tekee katosta taas turvallisen ja toimivan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohja – korjaus tukee rakenteiden täyttä hyvinvointia, kun laitat asialle ansioituneen laatutiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohjalla, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja falskaavat tai vioittuneet suojapellit. Lisäksi asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lohjalla – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!