KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Espoo

Katon korjaus Espoo – Taitaviin kattokorjaajiimme voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa! Tiivistämme kattosi sellaiseksi, ettei sinun enää tarvitse kantaa huolta siitä, että katto vuotaa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kattopeltien vaihtoa tai rikkinäisten kattotiilien uusimista. Tarvittaessa katon korjaus ja katon paikkaus sisältää myös aluskatteen korjauksen. Kun katon korjaus Espoossa on ohi, voimme ehkäistä uusien vaurioiden syntymistä toteuttamalla jonkin kattohuollon, kuten vaikkapa sammaleiden poiston. Huollettu katto voi kestää todella pitkään, vaikka olosuhteet ovatkin täällä pohjoisessa ankarat. 

Katto voi vuotaa vaikka siksi, että katolta alas pudonnut lumi on irrottanut tikkaat, ja talon kattoon on tullut reikiä. Jos kattoreiät päästään paikkaamaan pian niiden synnyttyä, ei kosteusvaurioita ehdi muodostua (kiitos aluskatteen). Katto onkin hyvä tarkastaa usein, jotta kaikki katon tiivistykset saataisiin tehtyä ajoissa. Kattotarkastus voi paljastaa esimerkiksi sen, että katto vuotaa savupiipun juuresta.

Voit luottaa tähän katonkorjauspalveluun silloinkin, kun tarvitset kattovuodon korjausta ja katon vesivahinkojen korjausta. Tiedämme, mitä lahonneille puurakenteille pitää tehdä, ja kuinka yläpohjan kastuneiden villojen vaihtaminen tulee toteuttaa.

Katon korjaus Espoossa voi ulottua kattorakenteisiin saakka silloinkin, kun kyseessä on myrskyvaurioiden korjaus. Etenkin silloin, jos puu kaatuu katon päälle, voi huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vaurioitua aina kattorakenteita myöten. Ammattilaisemme selvittävät sen, mikä on paras tapa suorittaa katon korjaus Espoossa, ja sen jälkeen he suorittavat ensiluokkaisen katonkorjausurakan avaimet käteen -pakettina – myös saarikohteissa.

Vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus on kotitalousvähennyskelpoinen työ siinä kuin kaikki muutkin tekemämme kattokorjaukset. Hintamme ovat kilpailukykyisiä, ja kauttamme voit hakea katon korjaamiselle myös rahoitusta. Kerrottakoon vielä, että palvelualueeseemme kuuluu koko Uusimaa, eli niin Nurmijärvi, Vantaa, Helsinki, Kauniainen kuin myöskin Kirkkonummi (muutamia esimerkkejä mainitaksemme).

Huopakaton korjaus Espoo – Ensisijainen tavoitteemme on tiivis katto

Huopakaton korjaus Espoo – Ensiluokkaiset huopakattoammattilaisemme ovat valmiina tiivistämään sinunkin omakotitalosi, piharakennuksesi tai kesämökkisi katon! Lähtökohta on se, että katon pitää olla tiivis. Katto ei siis saa vuotaa sateella. Jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, voi sen alle syntyä sekä laho- että homevaurioita.

Tosiasia on se, että huopakatto ei aina ole aivan tiivis. Se voi vaurioitua vaikkapa sammaleiden, auringon paahteen, lumen tai myrskyn takia. Silloin tarvitaan huopakaton tai palahuopakaton korjausta ja paikkausta. Taitavat ammattilaiset osaavat toteuttaa niin huopakaton ja palahuopakaton reikien paikkauksen kuin mittavammatkin korjaustyöt. Varmista urakan onnistuminen, ja tilaa huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt meiltä myös saaressa. Ammattilaistemme ensisijainen tavoite on kunnostaa kattosi niin, että siitä tulee taas tiivis ja rasituksensietokykyinen.

Ota yhteyttä ja tilaa huopakaton korjaus Espooseen silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut huopakaton päälle myrskyssä. Osaamme toteuttaa huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt asianmukaisella tavalla. Aina kun mahdollista, tarjoamme huopakaton korjausta Espoossa huopakattoremontin sijaan. Huopakaton ja palahuopakaton tiivistys tulee käytännössä aina edullisemmaksi kuin huopakaton uusiminen.

Tasakaton korjaus, harjakaton paikkaus tai esimerkiksi pulpettikaton tiivistys voi olla jokin ihan pienimuotoinenkin. Kyse voi olla vaikkapa ilmakuplien tasoittamisesta tai jonkin läpiviennin tiivistämisestä. Tällaisetkin huopakaton korjaukset Espoossa ovat tärkeitä, sillä mikä tahansa puute, muutos tai vaurio voi heikentää katon tiiviyttä ja saada aikaan kattovuodon. Jotta kaikista pienimpiinkin muutoksiin ja puutteisiin päästäisiin puuttumaan jo aikaisessa vaiheessa, on katon kunto hyvä tarkastaa usein. Ensimmäisen kerran huopakaton tiiviys tulisi tarkastaa heti talven päätyttyä. Seuraavan kerran katolle tulisi nousta (viimeistään!) loppusyksystä, jotta mahdollisesti tarvittu kattotiivistys saataisiin tehtyä ennen talvea.

Peltikaton korjaus Espoo – Erityisasiantuntijamme saavat kattosi kukoistamaan

Peltikaton korjaus Espoo – Erityisen hyvää katonkorjauspalvelua erittäin kilpailukykyisellä hinnalla! Tilaa sinäkin erinomainen peltikaton korjaus ilman kohtuuttomia kustannuksia, eli ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitset peltikaton reikien paikkausta tai vaikkapa ruostevaurioiden kunnostamista.

Olemme nappivalinta myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaustöihin riippumatta siitä, miten rajuilma on kattoasi runnellut. Joskus ei tarvita muuta kuin irronneiden kattotarvikkeiden asentaminen takaisin katolle ja irtoamisesta syntyneiden vaurioiden kunnostaminen. Joskus tuuli irrottaa kattopellit ja peltilistat. Tällöin peltikaton korjaus Espoossa voi tarkoittaa vaikkapa kattopeltien vaihtoa. Sekin on mahdollista, että myrsky kaataa puun peltikaton päälle. Tällaisessa tapauksessa peltikaton korjaus Espoossa sisältää myös peltikaton aluskatteen korjauksen, kattorakenteiden kunnostuksen ja paljon muitakin työvaiheita.

Kun otat yhteyttä meihin kertoaksesi esimerkiksi siitä, että peltikatto vuotaa, tavoitat parhaat kattopeltisepät ja muut peltikattoammattilaiset. Erityistä ammattitaitoa vaativat kattotyöt kannattaakin teettää erityisasiantuntijoilla – etenkin, kun erityinen asiantuntemus ei nosta hintaa pilviin. Me jos ketkä tiedämme, miten peltikaton korjaustyöt – myös saaressa – tulee suorittaa.

Kun peltikaton korjaus Espoossa on tehty, on sinulle jälleen luotettavan tiivis katto. On tärkeää, että vesi pysyy katon ulkopuolella, sillä muussa tapauksessa voitaisiin joutua tekemisiin laho- ja homevaurioiden kanssa. Jotta katto pysyisi hyväkuntoisena myös jatkossa, voimme tehdä jonkin kattohuollonkin. Esimerkiksi peltikattomaalaus saa kattosi kukoistamaan. Tarvittaessa ehdotamme kattopeltien lisäkiinnityksien asentamista tai kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi. Lisäkiinnitykset auttavat pitämään katon kasassa tuulen riehuessa ulkona. Törröttävien peltikattonaulojen korvaaminen ruuveilla on fiksu veto, sillä näin voidaan ehkäistä niin kattopeltien irtoaminen, pienten peltikattovuotojen syntyminen kuin peltikaton räminäkin. Ruuvit pysyvät nauloja paremmin paikoillaan, mutta nekin pitää uusia tiivisteiden kuluttua liikaa. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta tiedät aina sen, missä kunnossa kiinnikkeet ovat.

Tiilikaton korjaus Espoo – Luvassa on alusta loppuun ammattitaidolla etenevä tiilikattokorjaus

Tiilikaton korjaus Espoo – Mestarilliset tiilikattokorjaajamme kunnostavat kattosi asianmukaisella tavalla! Lopputulos on aina ennustettavissa, ja ennuste on joka kerta sama. Luvassa on paras mahdollinen lopputulos, koska tiilikaton korjaus Espoossa tehdään joka kerta erinomaisella ammattitaidolla. Emme hosu missään työaiheessa, vaan kunnostamme tiilikattosi juuri sillä huolellisuudella, mitä esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus edellyttää.

Jos siis tarvitset tiilikaton korjausta ja paikkausta, rohkaisemme sinua ottamaan yhteyttä. Anna meidän selvittää kattosi tarpeet ja se, miten tiilikaton korjaus Espoossa tulee tällä kertaa toteuttaa. Kun tunnemme tarkemmin kattosi tilanteen, voimme kertoa sinulle suunnitelmistamme ja siitä, miten hyvällä hinnalla saat tarvitsemasi tiilikaton korjaustyöt, myös saaressa.

Emme tarjoa mitään sellaista, mitä et tarvitse. Jos tilanne on sellainen, että pelkkä rikkinäisten kattotiilien vaihto riittää, emme tarjoa tiilikaton aluskatteen korjausta, lintuverkkojen uusimista tai esimerkiksi kattoläpivientien tiivistämistä.

Joskus työvaiheita on enemmänkin. Silloin pidämme huolen siitä, ettei mitään jää tekemättä. Jos tiilikatto vuotaa, ei pelkkä vesikatteen tiivistäminen välttämättä riitä. Mikäli katon alle on päässyt kosteutta, tulee tiilikaton korjauksen Espoossa sisältää myös kosteusvaurioiden kunnostus, mikä voi tarkoittaa esimerkiksi samaa kuin lahonneiden puuosien uusiminen. Lahosta ei nimittäin pääse eroon muuten kuin uusimalla lahon vaurioittamat puurakenteet. Jos näin ei tehdä, lahovauriot jatkavat leviämistään.

Työvaiheita voi olla useita silloinkin, jos puu on kaatunut tiilikaton päälle, mutta voit luottaa meidän tekevän puolestasi kaikki työvaiheet. Kaikeksi onneksi on melko harvinaista, että puu kaatuu katolle, ja tätä voidaan ehkäistä poistamalla kaikki huonossa kunnossa olevat puut talon ympäriltä. Jos myrsky rikkoo tiilikattoa jotenkin, on kyse usein siitä, että tuuli irrottaa harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus on tehtävä nopeasti, mutta huolellisesti

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus onnistuu mitä parhaimmalla tavalla, kun tilaat sen meidän kokeneilta kattokorjaajiltamme! Kunnostamme luotettavasti niin tiilikatot, peltikatot, palahuopakatot kuin huopakatotkin. Jos siis kattosi läpivienti – kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku – vuotaa Espoossa, ota yhteyttä ja anna meidän laittaa katto kuntoon.

Se, miten harjakaton, pulpettikaton, aumakaton tai vaikkapa tasakaton korjaus tehdään, riippuu tapauksesta. Paljon on kiinni siitä, onko katon alla jo kosteusvaurioita vai ei. Mitä pidempään kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Espoossa, sitä todennäköisempää on, että katon alle pääsee kosteutta. Aluskatteet ovat kestäviä, mutta nekin voivat antaa periksi. Me kartoitamme tilanteen ja suunnittelemme täyden palvelun pakettina toteutettavan kattokorjauksen, minkä yhteydessä kunnostamme kaiken kunnostamista tarvitsevan. Emme unohda esimerkiksi märkien villojen uusimista tai suojapellitysten kunnostamista, jos tuollaisille toimenpiteille on tarvetta. Tarvittaessa uusimme kattoläpiviennin, kuten kattoikkunan.

Aloitamme katon korjauksen mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen, ja kattourakka tehdään erittäin huolellisella tavalla. Kannattaa siis olla yhteydessä meihin, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Espoossa. Tilaa meiltä myös katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta. Piipunjuurivuodot ovat melko tavallisia, mutta meidän avullamme saat kattosi taas kuntoon.

Meiltä hoituu katon korjaus myös vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta. Jotta katto osattaisiin korjata pian kattovuodon alkamisen jälkeen (ja parhaassa tapauksessa jo ennen kuin katolle pääsee kosteutta), kannattaa pitää kiinni säännöllisistä kattotarkastuksista. Kuntotarkastukset kannattaa ajoittaa kevääseen ja syksyyn. Samalla kannattaa tarkastaa aluskatteen ja kattorakenteiden kunto.