KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Siuntio

Katon korjaus Siuntio, paikkausten ja kunnostusten avulla katollesi palautetaan kattava käyttövarmuus. Korjaustöihin on viisasta valita ammattilaiset, jotka tuntevat hyvin katon eri haasteet. Tee-se-itse-toteutus ei useinkaan ole välttämättä se pitävin ja pitkäikäisin ratkaisu, kun taas kokeneet ja pätevät tekijämme hoitavat paikkaukset tyylipuhtaasti kuntoon. Kattovuodon tiivistysten lisäksi saat meiltä laajemmatkin korjaustoimet, kuten kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä jiirityöt ja aluskatteen korjaukset. Kunnostamme kattosi laatutuotteilla ja asiakaslähtöisin ottein. Avaimet käteen- palvelumme räätälöidään aina yksilöllisesti kattosi mukaan. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan telineistä tiivistemassoihin, ja hoidamme korjaustöiden jokaisen vaiheen kohteelle turvallisella tavalla.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Siuntiossa voi tulla eteen myrskytuhojen myötä. Kenties puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muuten vioitti kattoa. Myrskyvaurioiden korjausten lisäksi hoidamme huomattavasti arkisemmatkin paikkaukset, kun katto vuotaa esimerkiksi saumojen, kiinnikkeiden tai katepinnan reikien kohdalta. Lehtiroska, sadevedet, sammal, ruoste sekä uv-säteily iskevät kattoon. Myös aluskatteesta voi löytyä vesivuotoja tai muita haasteita toimivuuden suhteen. Lumikuorma saattaa painaa rakenteita notkolle tai aukoa katolta saumoja, tai ehkä lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Lisäksi teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset katot kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot harjakatosta auma- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa on ennen kaikkea toteutettava ajoissa. Näin epäkohdat saadaan hoidettua kuntoon pienemmillä ja edullisemmilla toimilla. Nykyinen katto saa takaisin tiiveyden sekä parhaan toimintavarmuuden, eivätkä ongelmat ehdi kehittyä kosteusvaurioiksi tai rakenteiden lahohaitoiksi. Tarjoamme taitavan katonkorjauspalvelun kohteenamme koko Uusimaa, kuten Inkoo, Lohja, Vihti, Kirkkonummi, Raasepori ja Espoo. Kattotyömme kuuluvat luonnollisesti kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Kun siis haluat helpon ja huolettoman korjauksen, käänny empimättä puoleemme. Hoidamme kattotyöt täydellä taidolla ja kokenein ammattiottein!

Huopakaton korjaus Siuntio – hallittu ja laadukas kunnostus kauttamme

Huopakaton korjaus Siuntio, paikkaukset parantavat kattosi turvaa ja tiivistävät ongelmakohdat. Huopakatto, eli bitumikatto vaatii tarkan tekijän, jotta korjaus saadaan kerralla maaliin. Esimerkiksi katehuovan oikeaoppinen käsittely on äärimmäisen tärkeää, sillä varomattomat otteet tai vääränlaiset välineet voivat synnyttää mekaanisen vaurion. Kaikki materiaalit ja menetelmät täytyy valita huolella kohteelle sopiviksi. Erityisosaamista vaaditaan myös silloin, jos huopaa täytyy hetkellisesti viiltää auki. Huopakaton korjaustarve paikantuu yleensä katepinnan reikiin sekä kulumiin, joita osaltaan tuottavat kosteus, uv-säteily, pakkanen ja säänvaihtelut. Ikääntyminen kuivattaa kattohuopia ja kasvattaa riskiä halkeilulle. Sammal ja lumikuorma puolestaan iskevät etenkin saumakohtiin. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto on alkanut vuotaa myrskyvaurioiden johdosta, jolloin tuntuvaa tuhoa saattaa ilmetä uudella ja terveelläkin katolla. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa on kauttamme sujuva palvelu. Käytössämme on ensiluokkaiset tiivistysmassat sekä muut korjausmateriaalit. Käsittelemme kärsineet saumat ja asennamme paikkapalat tarpeen mukaan. Tarvittaessa leikkaamme auki katepinnan kuprut eli niin sanotut huopakaton höyrypussit. Suoritamme Siuntiossa huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Käsissämme hoituvat myös huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Siuntio, tihkuvuodon tiivistyksestä myrskyvauriokorjauksiin

Tiilikaton korjaus Siuntio – tehokas kunnostus huomioi kattosi tarpeet ja haastekohdat. Asiantuntijamme tiedostavat hyvin tiilikaton erityispiirteet. Korjaustarve liittyy tiilikaton tapauksessa yleensä katepinnan kulumiin, joten hoidamme suojakäsittelyt ja uudelleenpinnoitukset, kun ne korjaustöiden lomassa ovat tarpeen. Pinnoitus palauttaa tiilien ominaisuudet mahdollisimman lähelle alkuperäistä, niin että katto saa jatkossa paremman suojan ympäristön uhkia vastaan. Katepintaa jäytävät sammaleen juuret, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut. Kun kosteus yhä uudelleen jäätyy ja sulaa, se pakkasrapauttaa tiilet. Lumikuorma voi saada liitokset vuotamaan tai painaa rakenteet notkolle. Haastetta tuottavat myös aluskatteen vauriot sekä myrskyn aiheuttamat tuhot. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa hoituu varmoin ottein kauttamme. Teemme lohjenneiden, haljenneiden, liikkuneiden tai muuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Saat meiltä tiilikaton saumojen, jiirien, pellitysten ja laudoitusten korjaukset, samoin aluskatteen paikkaukset sekä tiivistykset, jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin. Ammattilaisiltamme sujuvat niin ikään tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Siuntiossa. Samaten suoritamme tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Siuntio – varmistamme rakenteille kattavan suojan

Peltikaton korjaus Siuntio, huolellinen tiivistys pelastaa kattosi ennenaikaiselta remontilta. Myös peltikaton korjaukseen liittyy monia seikkoja, jotka täytyy ottaa katolla huomioon. Onnistunut paikkaus edellyttää, että pohjatyötkin toteutetaan huolella; näin massauksista saadaan takuulla tarttuvat ja korjauksesta kaikin puolin kestävä. Lähetämme paikalle peltitöihin erikoistuneet kattopeltiseppämme, jotka suunnittelevat ja suorittavat kunnostustoimet joustavasti kattosi mukaan. Peltikaton korjaus voi tulla ajankohtaiseksi myrskyvaurioiden myötä, jos vaikka myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten peltikatto vuotaa aluskatteen vaurioiden tai katepinnan reikien takia. Ruoste valtaa herkästi huoltamatta jääneen tai vanhemmanpuoleisen katon. Säänvaihtelut taas aiheuttavat lämpöliikettä, joka löystyttää saumat ja kiinnikkeet.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Siuntiossa hoituu vaivattomasti osaajiemme kautta. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla voimme vaihtaa laajemminkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Saat meiltä peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä rakenteiden lahovauriokorjaukset. Kokeneet tekijämme toteuttavat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Siuntiossa, samoin pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntio, varmoin ottein sekä pitävin korjaustuloksin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntio – kokenut tiimimme suorittaa paikkaukset kattosi pitkäaikaiseksi hyödyksi. Aluskatteen korjaustyöt on ensiarvoisen tärkeää teettää osaavalla ammattilaisella. Meiltä löytyy syvällinen ymmärrys katon rakenteen sekä toiminnan suhteen, minkä ansiosta korjauksemme palvelee kattoasi kokonaisvaltaisesti. Valitettavan tavallista on, että aluskatteen vauriot liittyvät asennusvirheisiin. Jos tekijältä on puuttunut kokemus ja osaaminen, voivat seuraukset olla tuhoisia. Kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, niin että vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten kerääntyy katteen päälle. Tai sitten jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskatteen ylösnostoja puuttuu, tai ehkä eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen.

Hoidamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siuntiossa, aina katolle ja rakenteille turvallisin menetelmin viimeistä piirtoa myöten. Korjaamme irronneen, revenneen, roikkuvan tai reikiintyneen aluskatteen, tarvittaessa asentaen vauriokohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja suoritamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siuntiossa hoituu toimestamme myös läpivientien kohdalta; kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan, kattoluukun ja savupiipun kohdalta. Kunnostamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset yläpohjan rakenteet. Lisäksi kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siuntio – korjaus vahvistaa koko talon turvaa ja hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siuntio – korjaus tiivistää läpivientien haastekohdat niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Läpivientien korjaukset on viisasta jättää pätevien ammattilaistemme huoleksi. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Siuntiossa, voi syy löytyä sään ja ajan arkisista kulutuksista, huollon laiminlyönnistä tai asennusvirheistä. Vaihdamme rispaantuneet tiivistykset sekä muut vaurioituneet läpiviennin osat, ja kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme uusia katolta tyystin. Jos kosteus on ehtinyt katon alempiin osiin, teemme tarvittavat kunnostukset myös rakenteisiin. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siuntiossa, tai kun tarvitset muita korjauksia tai paikkauksia kattosi hyvinvoinnin tueksi. Varmaotteiset osaajamme hoitavat kuntoon haastekohdat pienistä suuriin. Tuloksena on kaunis ja kestävä katto sekä rakenteille toimiva suoja!