KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Tuusula

Katon korjaus Tuusula – Tietotaitomme kattaa kaikenlaiset kohteet katon mallista ja materiaalista riippumatta. Laadukas, onnistunut kunnostus vaatii asiantuntevan toteutuksen työhön. Tee-se-itse-vaihtoehdot jättävät lopputulokseen usein toivomisen varaa, joten on kattosi kannalta viisas ratkaisu antaa työ ammattilaisen käsiin. Meiltä saat sujuvasti ja siistillä tuloksella muun muassa jiirien paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Suoritamme kattotyöt turvallisesti ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tilanteen mukaan. Tuomme työmaalle laatutuotteet, -materiaalit sekä -tarvikkeet, ja varmistamme toimivan lopputuloksen harjalta räystäille saakka.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa hoituu meiltä varmoin ottein, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta laajempiin rakennepaikkauksiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset sekä revenneen aluskatteen paikkaukset. Autamme jos katto vuotaa, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai ehkä lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta mansardi- ja aumakattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Toimialueeseemme sisältyy Tuusulan ohessa muukin Uusimaa; Hyvinkää, Mäntsälä, Järvenpää, Vantaa ja Nurmijärvi.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Tuusulassa kannattaa teettää ajoissa, ennen kuin yksittäiset epäkohdat äityvät laajemmaksi korjaustarpeeksi. Tällä tavoin katto saadaan palautettua kuntoon pienemmillä ja edullisemmilla toimilla, ja vältetään kosteus- ja lahohaitat sekä suuremman kokoluokan remontit. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää myös verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kun siis katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai myrsky tekee katolla tuhojaan, tilaa paikalle pätevät osaajamme toteuttamaan laatukorjaukset!

Huopakaton korjaus Tuusula, siistit sekä pitävät täsmäpaikkaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi

Huopakaton korjaus Tuusula – tehokas kunnostus kattosi parhaaksi hoituu tekijöidemme kautta. Huopakatto, eli bitumikatto on asentaessa tiivis, mutta ajan myötä toimivuus heikentyy. Huopakaton paikkausten yhteydessä on tärkeää huomioida materiaali, niin että kaikki tuotteet sekä tarveaineet valitaan katolle sopiviksi. Jos kattoa käsitellään väärillä välineillä tai muuten varomattomin ottein, voi katepintaan syntyä mekaaninen vaurio, joka vain pahentaa korjaustarvetta. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa ympäristön kulutusten vuoksi, kun kosteus, pakkanen ja uv-säteily vievät kermeistä veronsa. Katteeseen voi ilmestyä repeämiä, reikiä, painumia, vekkejä tai kupruja. Myös ikääntyminen kuivattaa kattohuopaa, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin. Lisäksi saumoihin jättävät jälkensä sammal ja lumikuorman paine, ja joissakin tapauksissa katolle iskevät myrskyn aikaansaamat tuhot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa, laatutuottein sekä -menetelmin aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Hallitsemme sujuvasti paikkapalojen käytön sekä huopakaton jiirien korjaukset, samoin huovan aukileikkaukset ja tiivistykset, jos kosteus on pullistanut katteen kupruille. Toteutamme tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, ja hoidamme huopakaton tulityöt sekä korjaustoimet alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen. Lisäksi suoritamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Tuusulassa, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Tuusula – tiivistykset palauttavat toimintavarmuuden

Tiilikaton korjaus Tuusula, tukemassa kattosi käyttövarmuutta ja yläpohjan rakenteiden suojaa. Myös tiilikaton paikkaukset sujuvat parhaiten ammattitekijän toimesta. Kunnostusten lomassa toteutamme tarpeen mukaan pintakäsittelyt katteelle, joko suojakäsittelynä tai uudelleenpinnoituksena tiilten iästä ja kunnosta riippuen. Tällä tavoin tiilen ominaisuudet saadaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä, ja katto pystyy jatkossa paremmin torjumaan ympäristön monenlaiset uhkat. Esimerkiksi sammal ja jäkälä murentavat juurillaan tiilikaton pintaa, ja kosteus sekä säänvaihtelut yhteistuumin pakkasrapauttavat katon. Talvisin lumikuorma tuo lisää taakkaa jo muutenkin raskaalle katolle. Lumi saattaa rikkoa saumakohtia tai painaa rakenteet notkolle. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa hoituu vaivatta kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tiivistämme tiilikaton saumat ja asennamme puuttuvat harjatiivisteet. Kunnostamme laudoitukset, kattovarustelut, vesikourut ja muut yksityiskohdat. Kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin, toteutamme yläpohjan korjaukset, sekä taitavat aluskatteen tiivistykset, paikkaukset ja korjaukset Tuusulassa. Saat meiltä samaten tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Oikaisemme painuneen rakenteen ja paikkaamme sammaleen sekä lumikuorman jäljet.

Peltikaton korjaus Tuusula, vahvistamme yläpohjan tiiveyttä ja turvaa

Peltikaton korjaus Tuusula – paikkausten ansiosta kattosi käyttöikä jatkuu entistä pidempään. Kokeneiden peltiseppiemme käsiin voit uskoa kaikenlaiset katot sekä kohteet. Ennen katepinnan kunnostuksia suoritamme tunnolliset pohjatyöt, jotta paikkauksesta saadaan siisti ja pitävä sekä kaikin puolin käyttökelpoinen. Peltikattoon iskevät vuosien varrella monenlaiset ulkoiset rasitukset, kuten sadevedet, pakkanen, lumi ja jää sekä auringon uv-säteily. Sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat pellit elämään edestakaisin, jolloin liitokset ja kiinnikkeet höllentyvät, ja saumat alkavat irvistää. Ruoste reikiinnyttää kattopeltejä ja tuhoaa vesitiiveyden. Myös aluskatteen vuodot tai toimivuusongelmat saavat mittavaa vahinkoa aikaan. Korjaustarve saattaa toisaalta syntyä hyvinkin yhdessä hetkessä, jos katolle pääsevät varoittamatta iskemään myrskyn tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi, tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Tuusulassa on toimestamme yksilöllinen palvelu, joka palauttaa kattosi priimakuntoon yläpohjasta piipunhattuun saakka. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, samoin aluskatteen korjaukset ja tiivistykset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla voimme laajemminkin vaihtaa naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Kunnostamme lahovauriot rakenteista sekä vaihdamme kastuneet villat. Paikkaamme päätypellit, seinällenostopellit sekä räystäspellit ja -laudat. Lisäksi hoidamme kaikki peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Tuusulassa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula – hoidamme paikkaukset huolellisesti ja ensiluokkaisilla tuotteilla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula, laatukunnostukset auttavat pitämään rakenteet terveinä ja kuivina. Ilman pätevää aluskatetta ei vedenpoisto toimi kunnolla. Katonkorjauspalvelultamme löytyy edellytykset sujuviin aluskatetöihin: kattava tietotaito sekä syvällinen ymmärrys katon rakenteen ja toiminnan suhteen. Koska aluskatteen onnistunut toteutus vaatii tekijältään erityisosaamista, korjaustarpeen syyt juontuvat valitettavan usein alkuperäisen asennuksen virheisiin. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, niin että vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten kertyy katteen päälle. Tai sitten asianmukaiset tiivistykset uupuvat katolta aluskatteen ylösnostojen muodossa, tai kenties eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtoputkien suhteen. Tietysti myös arkiset sään ja iän kulutukset nakertavat aluskatetta, samoin kohdalle osuvat myrskytuhot tai muut mekaaniset vauriot. Aluskatteen haasteista seuraa katolle kondenssivuotoja ja kosteusongelmia. Laho- sekä homehaittojen vaikutuksesta myös sisäilman terveys voi vaarantua.

Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa, aina hyvän rakennustavan mukaisesti sekä laadukkaalla lopputuloksella. Paikkaamme aluskatteen reiät sekä kunnostamme revenneen tai roikkuvan aluskatteen. Tarpeen tullen vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja saat meiltä aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa läpivientien kohdalta: kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, savupiipun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme myös huonokuntoiset eristevillat sekä yläpohjan kastuneet rakenteet. Kohennamme välikaton ilmanvaihtoa, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus hoituu meiltä laatupalvelulla kaikkiin katon tilanteisiin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus tukee kattosi hyvinvointia ja koko talon rakenteiden turvaa. Myös läpiviennin paikkaus vaatii laadukkaat tuotteet sekä kokeneet ammattiosaajat. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa, syy löytyy yleensä hyvinkin arkisista sään ja ympäristön rasituksista. Korjaamme kuluneet suojapellit sekä vaihtokuntoon virttyneet tiivisteet, kun taas kauttaaltaan kärsineet läpiviennit voimme tarvittaessa uusia kokonaan. Jos kosteus on päässyt katon alempiin osiin ja aiheuttanut sielläkin tuhoa, puramme rakenteita läpiviennin ympäriltä ja kunnostamme ongelmakohdat. Teemme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa, ja saat meiltä sujuvasti muutkin korjaukset tukemaan kattosi terveyttä. Kunnostamme varmoin ja vakuuttavin ottein niin pienet kuin suuretkin vauriot. Hanki siis kattotöihin parasta palvelua teettämällä paikkaukset kauttamme!