KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Salo

Katon korjaus Salo – Harjaantuneet kattoammattilaisemme korjaavat kattosi luotettavasti tilanteessa kuin tilanteessa! Tilaa katon korjaus, paikkaus ja tiivistys heti huomatessasi, ettei kaikki ole kunnossa. Mitä nopeammin esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus aloitetaan, sen parempi. Mikä tahansa vaurio voi saada aikaan sen, että katto vuotaa. Peltikattovuoto, huopakattovuoto tai tiilikattovuoto voi johtaa katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukseen. Jos katon korjaus Salossa jää tekemättä, voidaan joutua tekemään ennenaikainen kattoremontti.

Jottei esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys jäisi roikkumaan, katon kunto kannattaa tarkastaa usein. Ota yhteyttä, jos huomaat lumen irrottaneen lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin (jolloin kattoon on tullut reikiä). Tilaa kattokorjaus meiltä silloinkin, jos katto vuotaa savupiipun juuresta, tai jos tarvitset rikkinäisten tiilien vaihtoa ja aluskatteen korjausta. Riennämme avuksesi myös silloin, jos puu on kaatunut talon (kuten omakotitalon tai mökin) katon päälle.

Teemme katon korjauksen Salossa avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi kattovuodon korjaukseen kuuluu myös kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtaminen (jos sellaisille toimenpiteille on tarvetta – emme tee mitään turhaa). Korjaamme katot myös saarikohteissa, ja palvelemme myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Koski Tl, Lohja, Kemiönsaari, Sauvo ja Somero – onhan aluettamme ihan koko Varsinais-Suomi.

Katon korjaus Salossa tai sen ympäristössä on rahoitettavissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja töistämme voi hakea kotitalousvähennystä. Eiköhän siis laiteta tasakatto tai vaikkapa pulpettikatto kuntoon: ota yhteyttä, niin jutellaan lisää asiasta!

Huopakaton korjaus Salo – Saavumme nopeasti kunnostamaan bitumikattoasi 

Huopakaton korjaus Salo – Saapastelemme paikalle nopeasti yhteydenottosi jälkeen, onhan huopakattopaikkauksilla aina hoppu! Saapastelusta tosin tulee mieleen päämäärätön tallustelu, joten ehkä edellisen virkkeen verbivalinta oli hieman harhaanjohtava. Meillä nimittäin on selkeä päämäärä, ja se on taitavasti korjattu huopakatto. Emme myöskään tallustele, tupeksi vai tarinoi joutavia – sellainen ei edistä huopakaton korjausta Salossa. Toimimme ripeästi ja rivakasti, mutta nopeus ei kuitenkaan ole itseisarvo. Liika kiirehtiminen voisi heikentää lopputuloksen laatua, joten panostamme jokaiseen työvaiheeseen, mitä huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys sillä kertaa pitää sisällään.

Työvaiheiden määrä ja tarkka sisältö selviää pian sen jälkeen, kun olemme saaneet tilaisuuden tutustua tarkemmin omakotitalosi, mökkisi tai ulkorakennuksesi huopakattoon. Huopakaton korjaus Salossa tehdään aina täyden palvelun periaatteella, eli laitamme kuntoon kaikki kunnostamista vaativat kohdat. Kuvitellaan, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Tällaisessa tapauksessa katon alla voi olla kosteusvaurioita. Huopakaton korjaus Salossa ei ole täydellinen, ellei myös kosteusvaurioita korjata. Meille kelpaa vain paras mahdollinen lopputulos, joten otamme asiaksemme myös esimerkiksi märkien villojen vaihtamisen.

Onko huopakatto tai palahuopakatto vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut talon päälle? Jätä huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt meidän vastuullemme, niin kaikki saadaan kuntoon aina kattorakenteita myöten. Huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt sujuvat meiltä myös saaressa, sillä olemme varautuneet palvelemaan mitä erilaisimmissa kohteissa. Voit tilata meiltä myös tasakaton korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen, tunnemmehan myös tasakattojen salat!

Peltikaton korjaus Salo – Saamme kattosi priimakuntoon ammattitaitoisilla otteillamme 

Peltikaton korjaus Salo – Salonkikelpoista katonkorjauspalvelua järkevällä hinnalla! Ota yhteyttä, jos sinulla on ongelmia aaltopeltikattosi, lukkosaumakattosi tai esimerkiksi konesaumakattosi kanssa, niin saavumme laittamaan kattosi huippukuntoon. Ammattilaisiltamme ei jää tekemättä mikään peltikaton korjaus Salossa, sillä olemme korjanneet niin suuren määrän peltikattoja, että oikea ratkaisu mihin tahansa tilanteeseen tulee kuin apteekin hyllyltä ikään. Peltikattoremontti on oikea ratkaisu vain harvoin, sillä monissa tilanteissa riittää peltikaton korjaus ja tiivistys.

Sanomattakin on selvää, että peltikaton reikien paikkaus tulee halvemmaksi kuin katon vaihto. Jos katolla on vielä käyttöikää jäljellä eivätkä sen vauriot ole mitenkään erityisen pahoja, tarjoamme peltikaton korjausta Salossa. Peltikattokorjaus voi tarkoittaa esimerkiksi ruosteisten kattopeltien vaihtoa. Tärkeintä on estää peltikattovuodot, sillä jos peltikatto vuotaa, katon alle voi syntyä laho- ja homevaurioita.

Tarvetta voi olla myös peltikaton aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle. Ehkä meidän tulee tehdä kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi? Kenties kattosi tarvitsee kattopeltien lisäkiinnityksiä – tai ehkäpä se hyötyisi huoltomaalauksesta? Otamme selvää kattosi kaikista tarpeista, minkä jälkeen aloitamme avaimet käteen -periaatteella tehtävän peltikattourakan.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa peltikaton korjaustyöt saaressa tai mantereella aloitetaan, sen parempi. Kattotarkastus kannattaakin tehdä kahdesti vuodessa. Mikään peltikaton korjaus Salossa ei ole meille liian pieni, joten ota yhteyttä kaikkien peltikattopaikkausten tiimoilta. Tilaa tästä osoitteesta myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaus – silloinkin, jos tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat, tai jos myrsky on kaatanut puun talon päälle.

Tiilikaton korjaus Salo – Sateista ei ole enää haittaa tekemämme tiilikattokorjauksen jälkeen 

Tiilikaton korjaus Salo – Sateella vuotavasta katosta tulee käsissämme jälleen tiivis ja toimiva! Jos talosi tiilikatto vuotaa, tee järkevä päätös ja tilaa vuotavan tiilikaton korjaus Saloon meiltä. Aloitamme omakotitalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen tiilikaton korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen nopeasti.

Urakkaan kuuluu kaikki tarvittava, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto, kastuneiden rakenteiden kunnostus ja tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys. Tiilikattokorjaukseen saattaa kuulua myös märkien villojen uusiminen. Se, mitä tiilikaton korjaus Salossa edellyttää, selvitetään jo etukäteen, jotta mikään toimenpide ei jäisi tekemättä. Kattokorjaus pitää suunnitella etukäteen myös siksi, että voisimme kertoa sinulle tiilikattokorjauksen hinnan.

Saat meiltä oivallisen tarjouksen mistä tahansa tiilikattokorjauksesta. Toteutamme tiilikaton korjaustyöt hyvällä hinta-laatusuhteella myös saarikohteissa, joten ota yhteyttä riippumatta siitä, missä rakennuksesi sijaitsee.

Sinun ei tarvitse miettiä sitäkään, riittääkö ammattitaitomme kattosi korjaamiseen. Meidän ammattilaisemme ovat kokeneita ja taitavia tekijöitä, joten mikään kattourakka ei ole meille liian haastava. Näin ollen voit luottaa meihin silloinkin, kun kyse on jostain muusta kuin pelkästä rikkinäisten tiilien vaihdosta ja/tai läpivientien tiivistyksestä. Voit tilata meiltä vaikkapa tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksen – vaikka kyse olisi siitä, että myrsky on kaatanut puun tiilikaton päälle.

Tilaathan tiilikaton korjauksen Saloon meiltä myös silloin, jos myrsky on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Teemme kaiken tarvittavan sen eteen, että kattosi alapuoliset osat pysyvät kuivina ja terveinä – säällä kuin säällä.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salo – Ehjästä aluskatteesta iso ilo

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salo – Timanttiset ammattilaisemme kunnostavat myös kattosi alapuoliset osat! Esimerkiksi omakotitalon katon korjaus jatkuu tarvittaessa aluskatteen korjauksella ja paikkauksella savupiipun kohdalta. Tarvetta voi olla myös aluskatteen korjaukselle, paikkaukselle ja tiivistykselle jonkin muun läpiviennin (kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken) kohdalta. Hoidamme aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen Salossa asianmukaisella tavalla, joten lopputulos on juuri sellainen kuin sen tulee olla.

Tarvittaessa teemme jotain muutakin kuin peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen sekä tiivistyksen. Jos aluskate on ollut rikki jo pitkään, katon alla voi olla kosteusvaurioita, mitkä pitää hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Tässä tapauksessa aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salossa täydentyy esimerkiksi märkien villojen uusimisella.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Salossa voi johtua niin sanotusti ajan hampaasta. Aluskatteet on tarkoitettu kestämään vesikatteita pidempään, mutta kaikenlaista voi sattua. Aluskate voi vaurioitua, ja silloin se on korjattava, sillä vain ehjä aluskate voi suojata katon alapuolisia osia kondenssi-, sade- ja sulamisvedeltä. Ehjästä aluskatteesta on iso ilo, joten ota yhteyttä heti, jos huomaat aluskatteessasi reikiä tai muita vaurioita!

Saatat tarvita aluskatteen korjausta myös siksi, että aluskatteesi on aikoinaan asennettu väärin. Asennusvirheisiin kannattaa puuttua, sillä väärin asennettu aluskate ei ole erityisen luotettava kapistus. Tarvittaessa teemme väärin asennetun aluskatteen korjauksen jiiristä (eli siis sisätaitteesta). Huolehdimme siitäkin, että aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun on toteutettu oikealla tavalla. 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus on tämän katonkorjauspalvelun heiniä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Salo – Korjaus kannattaa tilata meiltä, onhan kattojen korjaaminen meidän erikoisalaamme! Kun tilaat kattokorjauksen ammattilaisiltamme, kaikki menee nappiin. Otahan yhteyttä, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa! Korjaamme vuotavan läpiviennin, ja tarvittaessa kunnostamme myös aluskatteen sekä kosteusvauriot. Kosteusvaurioita voi syntyä aina, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Salossa.

Katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta kannattaa tehdä jo varhaisessa vaiheessa. Muistathan tarkastaa omakotitalon tai mökin katon kunnon usein. Jos huomaat, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Salossa, ota yhteyttä.