KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Hamina

Katon korjaus Hamina – tarkka ja tyylikäs työnjälki syntyy kokeneiden huopakateosaajiemme kautta. Laadukas korjaustulos edellyttää kattavaa kokemusta ja ammattitaitoa. Kunnostus saattaa pitää sisällään yksittäisen kattovuodon paikkauksia, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihtoa sekä jiiri- tai läpivientitöitä. Kylmiltään toteutetut tee-se-itse-ratkaisut eivät välttämättä kestä aikaa, vaan korjaukset kannattaa suosiolla jättää ammattilaisen käsiin. Hoidamme kattotyöt varmoin ottein ja asiakaslähtöisenä palveluna, avaimet käteen- periaatteella aina kohteen tarpeiden mukaan. Meiltä löytyy paikkauksiin laatutuotteet sekä asiantuntevat menetelmät. Saat katollesi helpon ja huolettoman korjauksen loistavin lopputuloksin.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa on toimestamme kattokohtainen palvelu, täsmätiivistyksistä laajoihinkin vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Voit tilata kauttamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Palvelualueeseemme kuuluu koko Hamina ja Kymenlaakso; Vehkalahti, Virolahti, Kotka, Pyhtää, Miehikkälä ja Kouvola. Paikkaamme sujuvasti harjakatot, tasakatot, auma- sekä mansardikatteet, kaikki materiaalit tiilestä peltiin ja bitumikermistä palahuopakatteeseen.

Ajoissa tehty katon korjaus Haminassa hyödyttää monin tavoin kattoa, kun yksittäiset epäkohdat saadaan kuntoon jo varhaisessa vaiheessa. Näin vältetään isommat kosteusvauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Meiltä saat moitteettoman laatupalvelun niidenkin kattojen kohdalla, jotka vaativat vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Kun siis katto vuotaa tai ei toimi kunnolla, käänny osaajiemme puoleen – laadukas ja luotettava kattokorjaus hoituu vaivatta kauttamme!

Huopakaton korjaus Hamina, sujuvalla palvelulla alusta loppuun saakka

Huopakaton korjaus Hamina – tehokas kunnostus kattosi ehdoilla hoituu osaajiemme käsissä. Huopakaton, eli bitumikaton paikkauksessa täytyy huomioida monta eri tekijää. Huopakatto on varsin tarkka käsittelyaineista sekä siitä, miten katetta kohdellaan. Esimerkiksi liian kovakourainen puhdistus tai lumenpoisto on omiaan vioittamaan huopaa. Huopakaton korjaustarve saattaa syntyä myrskytuhojen myötä, jos vaikka puu kaatui talon tai katon päälle, niin että huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui. Yleisesti vuodot ja vauriot kuitenkin paikantuvat katepinnan kulumiin; reikien, repeämien, painumien, ryppyjen, vekkien ja kuprujen kohdalle. Tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa auenneiden saumojen kohdalta. Myös repsottavat bitumipaanut tai törröttävät huopanaulat kertovat paikkaustarpeesta.

Toteutamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Asennamme paikkapalat vauriokohtiin sekä tiivistämme kärsineet saumat, ja toteutamme tulityöt sekä huopakaton jiirien ja läpivientien korjaukset. Mikäli katolta löytyy ilmataskuja ja pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja, viillämme ne auki, tasoitamme katteen ja tiivistämme huovan uudelleen. Liimaamme sekä tiivistämme saumamassalla palahuopakaton irronneet bitumipaanut, ja naulaamme samaten ylösnousseet huopanaulat takaisin aluslaudoitukseen kiinni. Saat meiltä vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, ja suoritamme Haminassa myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Lisäksi hoidamme kunnostukset alushuopaan ja umpilaudoitukseen liittyen. Kaikissa huopakaton haasteissa saat meiltä pätevän ammattipalvelun.

Tiilikaton korjaus Hamina – paikkaus räätälöidään aina kohdekaton tarpeisiin

Tiilikaton korjaus Hamina, kunnostus auttaa hiomaan katosta kaikin puolin toimivan. Perinteikäs tiilikatto on koko rakennukselle vahva tuki ja turva. Korjaustöiden lomassa mietimme myös, miten katto pysyy jatkossakin kunnossa. Tarpeen mukaan toteutamme esimerkiksi suojakäsittelyt, joilla kohennetaan tiilien turvaa. Tiilikattoa jäytävät vuosien varrella sään- ja lämpötilanvaihtelut, jotka kosteuden kanssa saavat aikaan pakkasrapautumisen ilmiön. Murentunut kate taas päästää vedet lävitseen ruodelautoihin, ja kun tiilten kiinnityskohdat vähin erin lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Myös sammal ja jäkälä nakertavat tiiliä pikkuhiljaa juurillaan, ja talvisin lumi voi rikkoa katolta saumoja tai painaa rakenteet notkolle. Tai ehkä tiilikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Hoidamme mallikkaat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, ja yksilöllinen palvelumme huomioi tarkasti kattosi tarpeet ja tilanteen. Tutkimme tiilikaton saumat ja paikkaamme ongelmakohdat kuntoon. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet ja teemme rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Kunnostamme taidolla kattovarustelut, sadevesikourut, katon laudoitukset tai muut yksityiskohdat, ja hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme Haminassa tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Samoin toteutamme tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Hamina, meiltä löytyy laaja kokemus kattotöihin

Peltikaton korjaus Hamina – pitävät paikkaukset onnistuvat, kun laitat asialle kokeneen tiimimme. Myös peltikaton kohdalla vaurioiden luonne sekä laajuus täytyy kartoittaa tarkoin. Meiltä saat korjauksiin ammattitaitoiset kattopeltisepät, joilta löytyy laadukkaat täsmäratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin pulmiin. Suunnittelemme paikkaukset kattokohtaisesti pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Näin varmistamme pitävän korjausjäljen sekä siistin ja kestävän tuloksen. Peltikatto saattaa vuotaa muun muassa myrskyvaurioiden vuoksi, jos vaikka rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Toisaalta arkisetkin ympäristön kulutukset vievät veronsa katteesta. Lämpötilanvaihtelut aiheuttavat pelteihin kuluttavaa edestakaista liikettä, joka löystyttää saumat ja kiinnitykset saaden pellit lopulta irvistämään. Lisäksi kosteus ja lehtiroska luovat otolliset olot ruosteelle. Korroosio valtaa herkästi etenkin vanhemmanpuoleiset pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Haminassa hoituu hienosti kauttamme, pohjatöistä peltikaton reikien paikkaukseen sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Kattopeltiseppämme kunnostavat huolella katteen yksityiskohdat: irronneet peltilistat, päätypellit, seinällenostopellit, räystäspellit ja -laudat. Tiivistämme kattopeltien saumat toteuttamalla lisäkiinnitykset tarpeen mukaan, ja vaihdamme laajemminkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä kastuneet puuosat rakenteista. Lisäksi saat meiltä sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Haminassa, samoin kaikki peltikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina – suojaamme kattosi pahemmilta vaurioilta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina, huolellisin ottein sekä tietotaidolla kaikentyyppisiin kohteisiin. Aluskatteen kunnostus vaatii kattavan ymmärryksen katon rakenteesta ja toiminnasta. Valitettavan usein aluskatteessa ilmenee asennukseen liittyviä virheitä, ja taitamaton toteutus saattaakin aiheuttaa mittavaa vahinkoa katolle. Puutteet eristyksen ja tuuletuksen suhteen johtavat kondessiongelmiin, ja tilanteen jatkuessa pitkään syntyy laajempia kosteushaittoja. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa, tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tietysti arkisetkin sään ja ajan kulutukset vievät veronsa katteesta, ja myrskytuhot tai muut mekaaniset vauriot voivat samoin osua kohdalle.

Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, aina hyvän rakennustavan mukaisesti sekä laadukkaalla lopputuloksella. Paikkaamme vauriokohdat sekä kunnostamme irronneen tai roikkuvan aluskatteen, ja tarpeen tullen voimme vaihtaa repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme aluskatteen ylösnostot, kuten huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja hoidamme korjaukset tai paikkaukset myös jiirin eli sisätaitteen kohdalta. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa sujuu meiltä myös läpivientien suhteen – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, kattoluukun sekä viemärintuuletusputken kohdalta. Kunnostamme kastuneet villat ja vaihdamme lahovaurioiset rakenteet. Lisäksi voimme parantaa välikaton ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus vahvistaa kattosi turvaa sekä tiiveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus auttaa pitämään lämmön sisällä ja kosteuden rakenteista kaukana. Myös läpivientien paikkauksessa laatutuotteet sekä asiantuntemus ovat tärkeitä. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Haminassa, saat meiltä sujuvat kunnostukset niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Korjaamme hapertuneet tiivistykset, suojapellit tai muut paikalliset vauriot, kun taas kauttaaltaan ränsistyneet läpiviennit voimme tarvittaessa uusia kokonaan. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haminassa, ja tarpeen mukaan hoidamme muutkin korjaukset kattosi tiiveyden tueksi. Paikkaus lunastaa lisäaikaa katolle ja uudistaa rakenteiden suojan. Katollesi räätälöidyn ammattipalvelun saat teettämällä korjaustyöt kauttamme!