KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Tampere

Katon korjaus Tampere – Tarmokkaat kattokorjaajamme kunnostavat joutuisasti sinunkin kattosi! Ota yhteyttä heti, kun huomaat tasakaton, pulpettikaton, aumakaton tai esimerkiksi harjakaton kunnon heikentyneen tavalla, joka voisi altistaa rakennuksesi vaurioille. Ehkä katto vuotaa piipun kohdalta? Onko katolla rikkinäisiä tiiliä? Kenties huopakatolla on ryppyjä, ilmakuplia ja irvistäviä saumoja? Kaikki nuo ovat merkkejä siitä, että on aika ottaa yhteyttä ja tilata katon korjaus ja katon paikkaus.

Pienet paikkaustarpeet huomaa ajoissa, kun tarkastaa omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi ulkorakennuksen katon kahdesti vuodessa. Paikkaustarpeet johtuvat usein normaalista kulumisesta. Esimerkiksi rikkinäisten tiilien takana on usein pakkasrapautuminen. Kevät- ja syystarkastukset voivat kertoa myös äkillisesti syntyneistä korjaustarpeista. On mahdollista, että lumi on irrottanut lumiesteet, ja kattoon on sen seurauksena tullut reikiä. Jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut talon katon päälle, vahingot huomaa jo kauas. Tilaa myrskyn vaurioittaman katon korjaus Tampereelle meiltä, niin laitamme kattosi tuota pikaa huippukuntoon!

Koko Pirkanmaa on aluetta, jolla tarjoamme kattojen tiivistyksiä ja esimerkiksi kattojen vesivahinkojen korjauksia. Esimerkiksi kattovuodon korjaus onnistuu siis sellaisillakin paikkakunnilla kuin Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ruovesi tai Ylöjärvi. Palvelemme myös saarikohteissa, ja kattokorjauksemme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kerrottakoon tässä yhteydessä myös yhteistyökumppanimme tarjoamasta rahoituksesta myrskyvaurioiden korjaukselle ja kaikille muillekin kattopaikkauksille.

Se, miten juuri sinun kattosi korjaus Tampereella tehdään, ratkaistaan tapauskohtaisesti. Jos on kyse vaikkapa siitä, että katto vuotaa, tulee meidän selvittää myös katon alapuolisten osien kunto, ennen kuin laadimme työsuunnitelman tai tarjouksen. Myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus voi edellyttää aluskatteen korjausta ja yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamista. Katon korjaus Tampereella toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että hoidamme kaikki työvaiheet puolestasi.

Huopakaton korjaus Tampere – Tasaisen varmasti etenevä huopakattokorjaus huippuammattilaisiltamme

Huopakaton korjaus Tampere – Toiveesi laadukkaasta kattokorjauksesta toteutuu avullamme! Ota yhteyttä, jos huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, niin riennämme korjaamaan kattosi erinomaisella hinta-laatusuhteella. Meiltä luonnistuvat myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Tilanne voi näyttää pahalta, jos huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui siksi, että puu kaatui huopakaton päälle myrskyssä. Ota silloinkin yhteyttä meihin ja tilaa avaimet käteen -periaatteella toteutettava huopakaton korjaus Tampereelle. Jos kattoa ei ole aivan pakko purkaa ja uusia, emme tarjoa sinulle kattoremonttia, mikä tulisi käytännössä aina kalliimmaksi kuin huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus.

Se, mitä huopakaton korjaus Tampereella maksaa, pitää selvittää tapauskohtaisesti. Kuulet hinnan hyvissä ajoin ennen huopakaton tai palahuopakaton tiivistyksen aloittamista. Hintaan vaikuttaa paljon se, onko kattokorjauksen yhteydessä kunnostettava myös katon alla olevia rakenteita. Esimerkiksi lahovaurioiden kunnostus lisää väistämättä huopakattokorjauksen hintaa. Siksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus kannattaisi teettää heti. Mitä aikaisemmassa vaiheessa reiät (tai muut pienet vauriot) korjataan, sitä todennäköisemmin välttyy katon alle syntyviltä kosteusvaurioilta (kuten juuri lahovaurioilta). Tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja bitumipaanukatot kannattaakin kuntotarkastaa säännöllisesti, jotta mahdollisiin kunnostustarpeisiin päästäisiin puuttumaan jo varhaisessa vaiheessa.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt etenevät tasaisen varmasti myös saaressa, kun tilaat urakan meidän ammattilaisiltamme. Meihin voit luottaa silloinkin, kun tarvitset tasakaton korjausta, sillä me olemme todellisia huopakattoasiantuntijoita. Löydämme oikeat ratkaisut ihan joka pulmaan, emmekä tee virheitä korjatessamme bitumikattoasi. Huopakaton korjaus Tampereella etenee niin sulavasti myös siksi, että suunnittelemme urakan etukäteen. Lienet kuullut sanottavan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Sanontaa ei pidä ottaa liian kirjaimellisesti, mutta siinä on kyllä vinha perä. Siksi pidämme suunnitteluvaihetta suuressa arvossa.

Peltikaton korjaus Tampere – Tahdomme laittaa peltikattosi niin hyvään kuntoon, ettei se hetkahda uusista rasituksista

Peltikaton korjaus Tampere – Takuuvarmasti onnistuva peltikattokorjaus alkaa yhteydenotollasi! Muuta sinun ei tarvitsekaan tehdä, sillä korjaamme aaltopeltikatot, lukkosaumakatot, tiilikuvioiset peltikatot ja esimerkiksi konesaumakatot täyden palvelun periaatteella. Peltikaton korjaus aloitetaan pian yhteydenottosi jälkeen, eivätkä edes peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt kestä kovin kauaa, kun asialla ovat harjaantuneet peltikattoammattilaisemme.

Pienehkö peltikaton korjaus Tampereella voi tarkoittaa vaikkapa peltikaton reikien paikkausta. Se voi onnistua sopivan tiivistysaineen avulla, mutta jos reikiä on paljon tai ne ovat isoja, on parempi tehdä huonokuntoisten kattopeltien vaihto. Toista ääripäätä edustaa kattokorjaus sen jälkeen, kun myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle.

Pitkäikäinen peltikatto sietää hyvin erilaisia rasituksia, mutta aina on olemassa pieni mahdollisuus sille, että peltikatto vuotaa. Siksi tarvitaan ehjää ja tiivistä aluskatetta. Tällainen aluskate suojaa katon alla olevia rakenteita sekä peltikattovuodoilta että kondenssivedeltä. Jos aluskatteesi ei ole ehjä, tilaa peltikaton aluskatteen korjaus meiltä, niin hoidamme asian kuntoon esimerkiksi uusimalla aluskatteen osittain piipun kohdalta.

On tärkeää, että peltikaton korjaus Tampereella toteutetaan taidokkaasti ja hutiloimatta. Vain näin saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Ota yhteyttä meihin, niin peltikaton korjaustyöt hoituvat erinomaisella tavalla myös saarikohteissa! Haluamme jättää kattosi niin rasituksensietokykyiseksi kuin suinkin mahdollista. Siksi tarjoamme tarvittaessa joitain lisätöitä.

Tarjoamamme lisätyö voi olla vaikkapa kattopeltien lisäkiinnityksien asentaminen. Työn suorittamisen jälkeen ei tarvitse olla huolissaan siitä, mahtaako tuuli irrottaa kattopellit tai peltilistat. Joissain tapauksissa peltikaton korjaus Tampereella voi täydentyä sillä, että toteutamme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Uusi kateruuvi on parempi kiinnike kuin törröttävä peltikattonaula tai vanha ruuvi, minkä tiiviste ei enää ole tehtäviensä tasalla.

Tiilikaton korjaus Tampere – Tartumme rivakasti kaikkiin tiilikattotöihin pitääksemme tiilikattosi tiiviinä ja turvallisena 

Tiilikaton korjaus Tampere – Taiturimaiset ammattilaisemme tarttuvat rivakasti kaikkiin tiilikattokorjauksiin! Jos tiilikatto vuotaa, tahtonet kattokorjauksen alkavat pian. Tahtonet myös sitä, ettei tiilikaton korjaus ja paikkaus kestäisi kovin kauaa. Tilaa (esimerkiksi) vuotavan tiilikaton korjaus Tampereelle meiltä, niin ongelmat ovat pian menneen talven lumia. Teemme huolellisen kattokorjauksen, minkä päätteeksi kaikki osapuolet voivat olla varmoja katon tiiviydestä ja turvallisuudesta. Tarvittaessa tiilikattourakkaan liitetään myös muita toimenpiteitä, kuten vaikkapa roskien poisto, harjatiilituulettimen asennus, yläpohjan lisälämmöneristys, lumiesteiden uusiminen tai vaikkapa rännien puhdistus. Tiilikaton korjaus Tampereella voi täydentyä myös kattotikkaiden tai -siltojen uusimisella tai vaikkapa piipunhatun asentamisella.

Tarjoamme erittäin kokonaisvaltaista kattopalvelua, sillä meiltä voit tilata myös lumenpudotuksen, sammaleiden poiston tai vaikkapa tiilikaton pinnoituksen. Ei ole sellaista tiilikattotyötä, mitä et voisi tilata meiltä! Käytännöllisesti katsoen kaikki tiilikattotyöt liittyvät tavalla tai toisella katon tiiviyteen ja turvallisuuteen. Otetaan pari esimerkkiä. Jos katolla on roskia ja sammaleita, tiilet voivat rapautua normaalia nopeammin, ja lopulta tarvitaan rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tiiliä voi mennä rikki myös siksi, että katolla on liikaa lunta. Kattolumitöiden avulla voidaan parantaa myös asumisturvallisuutta, sillä olisi vaarallista jäädä katolta putoavan lumen alle.

Palataan kuitenkin tiilikaton korjaustöihin, joita teemme mielellämme myös saarikohteissa. Olemme nappivalinta kaikenlaisiin kattopaikkauksiin – myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukseen. Myrsky saattaa irrottaa harjatiilen, reunatiilen, jonkin muun kattotiilen tai vaikkapa osan kattovarusteista. Ota yhteyttä, niin palautamme katon kunnon. Tilaa tiilikaton korjaus Tampereelle tästä osoitteesta silloinkin, kun on kyse siitä, että puu on kaatunut tiilikaton päälle. Tehtävää voi olla paljon aina tiilikaton aluskatteen korjauksesta eristeiden osittaiseen uusimiseen, mutta voit luottaa meidän tekevän kaiken vankkumattomalla ammattitaidollamme.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus tepsii sekä vuotoon että kosteusvaurioihin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tampere – Korjaus on meidän tiilikattoammattilaistemme, peltikattoammattilaistemme ja huopakattoammattilaistemme heiniä! Ota yhteyttä, jos jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Tampereella, niin tulemme laittamaan kaiken reilaan. Meiltä tilattu kattokorjaus tepsii sekä kattovuotoon että katon alle mahdollisesti syntyneisiin kosteusvaurioihin.

Se, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Tampereella, voi synnyttää katon alle sekä laho- että homevaurioita. Lahosta on päästävä eroon, koska lahovauriot leviävät rakenteesta rakenteeseen, jos asiaan ei puututa. Laho ei tee hyvää puuosille – päinvastoin! Laho heikentää puuosat, eikä niistä enää sitten ole toimimaan tehtävissään. Myös homeesta on päästävä eroon, sillä homevauriot voivat heikentää sisäilman laatua. Me jos ketkä tiedämme, miten laho- ja homevauriot on kunnostettava. Ota yhteyttä ja anna meidän laittaa omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katto alapuolisine osineen kuntoon!

Tiedämme myös sen, miten laho- ja homevaurioita voidaan ehkäistä. Paras vinkkimme on se, että kaikki katot iästä riippumatta kannattaa tarkastaa ainakin pari kertaa vuodessa. Ensimmäisen kerran katolla kannattaa käydä heti keväällä. Sitä voi tarvita vaikkapa katon korjausta vuotavan savupiipun kohdalta, sillä lumen paino on voinut rasittaa piipunjuurta. Tilaa kattokorjaus heti! Tarvetta voi olla myös katon korjaukselle vuotavan TV-antennin, ilmanvaihtoputken tai viemärintuuletusputken kohdalta.

On mahdollista, että katto on täysin ehjä ja tiivis. Kattotarkastus ei mennyt silloinkaan hukkaan, sillä kesäsateet voi ottaa vastaan paljon tyynemmin, kun ei tarvitse olla huolissaan siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jonkin muu kattoläpivienti vuotaa Tampereella. Muistathan uusia kattotarkastuksen syksyllä!