KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Kauniainen

Katon korjaus Kauniainen, meiltä saat tasokkaita täsmätiivistyksiä ja kunnostöitä katon toimivuuden tueksi. Korjaustarve tulee vastaan jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Tai ehkä jiireistä tai ränneistä löytyy tihkuvuotoja tai aluskatteesta mekaanisia vaurioita, tai sitten ongelmia on muualla katon toimivuudessa, kuten rakenteiden ilmanvaihdon suhteen. Kattoa verottavat ajan saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset; kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta hankaloittaa edelleen, jos katon huolto on heikolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle sattuvat äkkiarvaamatta myrsky- tai lumivauriot. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat sujuvin ottein katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Kunnostamme tyylillä ja taidolla kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa vuoden ympäri laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy Kauniaisten lisäksi muukin Uusimaa; Espoo, Vihti, Kirkkonummi, Helsinki ja Vantaa. Vahvista siis katon vesitiiveyttä ja varmista kattava toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kauniaisissa!

Huopakaton korjaus Kauniainen – hoidamme kunnostukset huolellisin ottein

Huopakaton korjaus Kauniainen, laadukas ja luotettava kattotiimimme uudistaa kattosi hyvinvoinnin. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään vaikkapa myrskyvahingot. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset sään ja ajan kulutukset, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus nakertavat suojaavan sirotteen pois. Omalta osaltaan kermejä kuivattavat myös ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja halkeilua tapahtuu helpommin. Katteeseen voi muodostua reikiä, repeämiä, painumia, vekkejä tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä – liitoksia koettelevat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat katsomme huolella kohteen mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Kauniaisissa tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Kauniainen, paikkaus auttaa säilyttämään rakenteet suojassa

Peltikaton korjaus Kauniainen – tiivistämme kattosi ongelmakohdat taitavin ammattiottein. Paikkaamme esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Arkisiin peltikaton vaivoihin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla kulunut tai vaurioitunut, tai jo alun perin virheellisesti asennettu. Tai ehkäpä kattoon ovat päässeet iskemään myrskyn tai lumen tekemät tuhot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kauniaisissa on toimestamme räätälöity palvelu. Ensiksi kartoitamme ongelmien luonteen ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät lieviksi ja paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin huolella – näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjaustulos on siisti sekä kestävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kauniainen, katolle lisää käyttöikää ja toimintavarmuutta

Tiilikaton korjaus Kauniainen – huolehdimme kuntoon vuotokohdat sekä sään ja ajan rapauttamat tiilet. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta jokapäiväistä ympäristön rasitusta. Esimerkiksi sammal ja jäkälä pureutuvat juurillaan hanakasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto murentuu niin ikään pakkasrapautumisen myötä, kun huokoiseen katteeseen imeytynyt kosteus yhä uudelleen jäätyy ja sulaa. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle ja ryhtyy kastelemaan ruodepuut. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia aluskatteen tilanne – siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniaisissa on syytä toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti vaipua vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kärsinyt kate saa takaisin suojansa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen – räätälöimme korjaustoimet kattosi mukaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen, vahva kokemuksemme ja tietotaitomme palvelee kattosi etua. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Aluskatteen epäkohdissa kyse on tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, toimitamme tasokkaat paikkaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta paljastuu kastuneita villoja tai eristämättömiä ilmanvaihtoputkia, korjaamme samalla kätevästi kuntoon tällaisetkin merkittävät epäkohdat. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniaisissa hoituu meiltä myös läpivientien osalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus ja paikkaus auttavat väistämään isommat remontit

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus tehostaa kattosi toimintavarmuutta, kun annat työt pätevien osaajiemme käsiin. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa, kutsu paikalle kokeneet tekijämme palauttamaan kattosi tiiveys. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kuluneet suojapellit sekä ajan mittaan hapertuneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!