KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Raasepori

Katon korjaus Raasepori – kunnostamme kattosi tehokkain ottein ja ensiluokkaisilla materiaaleilla. Onnistunut paikkaus kysyy kokenutta tekijää, joka hahmottaa kokonaisuudet. Tee-se-itse-korjauksessa tulos saattaa olla parhaimmillaankin välttävä, ja siihen voi tuhrautua yllättävän paljon aikaa, rahaa ja muita resursseja. Meiltä saat sujuvalla avaimet käteen- palvelulla haastavimmatkin korjaustyöt, kuten jiirien ja aluskatteen kunnostukset sekä jopa rakennemuutokset. Hoidamme paikkaukset tietotaidolla ja laatutuottein sekä -materiaalein. Käytössämme on aina asianmukaiset putoamissuojaimet sekä muut turvavarusteet. Kauttamme katon korjaustoimet on helppoa ja huoletonta toteuttaa, ja palkintona saat tiiviin sekä toimivan katon, joka suojaa kattavasti rakenteet.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa on meiltä katollesi räätälöity palvelu, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, ja tuloksena rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Runsas lumikuorma voi myös rasittaa saumoja tai painaa rakenteet notkolle, tai sitten katto saattaa vuotaa katepinnan reikien, kulumien tai kiinnitysten kohdalta. Kosteus, sammal, uv-säteily, ruoste sekä säänvaihtelut iskevät kattoon. Myös rännit tai kattoturvatuotteet ovat voineet nähdä jo parhaat päivänsä. Meiltä saat laatukorjaukset kaikille katoille mallista ja materiaalista riippumatta; pelti-, huopa- sekä tiilikatoille harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme siististi omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa; Lohja, Hanko, Inkoo, Siuntio, Vihti, Tammisaari, Karjaa ja Pohja.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Raaseporissa täytyy toteuttaa ajoissa, jotta katto saa paikkauksista parhaan hyödyn ja säilyy edelleen tiiviinä. Näin yksittäiset epäkohdat eivät ehdi äityä kosteus- tai lahohaitoiksi, eikä suuremman kokoluokan remonttiin tarvitse ryhtyä ennen aikojaan. Meiltä saat vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset, ja autamme kun katto vuotaa muualta läpivienneistä, kuten vaikkapa savupiipun kohdalta. Teemme kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä sadevesikourujen korjaukset. Myös katon eri huollot ja puhdistukset onnistuvat näppärästi kauttamme. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Pidä siis katto parhaassa voinnissa laatukunnostusten avulla. Meiltä saat tehokkaan ammattipalvelun kaikentyyppisiin kohteisiin!

Huopakaton korjaus Raasepori, huolehdimme kattosi toimintakyvyn kuntoon

Huopakaton korjaus Raasepori – tiivistykset pitävät huolta kattosi täydestä toimintakyvystä. Huopakaton, eli bitumikaton korjaus vaatii kattavaa taitoa ja tuotetuntemusta. Pehmeä huopakermi on erityisen tarkka siitä, miten sitä käsitellään; vääränlaiset välineet tai osaamaton tekniikka saavat äkkiä aikaan tuhoja. Kaikki materiaalit ja tiivistysaineet on valittava huolella kohteen mukaan, ja korjaustöissä käytettävät menetelmät täytyy samoin sovittaa katolle. Joissakin tapauksissa vaaditaan jopa huopakatteen leikkaamista auki. Näin saadaan tasoitettua kupruileva kate jälleen tiiviiksi ja käyttökuntoon. Huopakatolle tuottavat harmia ympäristön mekaaniset ja kemialliset rasitukset, kuten kosteus, lumi, uv-säteily ja sammal sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Katteeseen voi syntyä reikiä, painumia, repeämiä tai aukeilleita saumoja, ja ikääntymisen kuivattaessa huopakermejä halkeilun riski kasvaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa myrskytuhojen vuoksi. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa. Tuomme mukanamme laatutuotteet sekä osaavan ja kokeneen työvoiman. Suoritamme saumojen tiivistykset ja katepinnan kulumien massaukset, samoin palahuopien liimaukset ja paikkapalojen asennukset sekä jiirien ja höyrypussien korjaukset. Tarpeen mukaan hoidamme huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, varmistaen aina kaikin puolin pitävän ja vesitiiviin lopputuloksen. Saat meiltä tasakaton kunnostukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Raaseporissa. Tai tarvitsetko huopakaton tai palahuopakaton korjaustöitä saaressa sijaitsevassa kohteessa? Meiltä hoituu siisti ja kestävä kunnostus kaikkiin huopakaton haasteisiin.

Tiilikaton korjaus Raasepori – kunnostamme sammaleen ja sään syömän katon

Tiilikaton korjaus Raasepori, varmistamassa kattosi toimivuuden harjalta räystäille saakka. Myös tiilikaton korjauksessa on tärkeää huomioida kattavasti kohteen tarpeet. Tyypillisesti tiilikaton oireet paikantuvat kärsineeseen katepintaan, joten tarvittaessa suoritamme suojakäsittelyn tai uudelleenpinnoituksen tiilille. Näin rapautunut katto saa takaisin suojansa ympäristön uhkia vastaan, ja tiili pystyy jatkossa paremmin hylkimään säätä, likaa ja sammalta. Tiilikattoa murentavat sammaleen juuret sekä talven painava lumikuorma, joka saattaa synnyttää saumoihin vuotoja tai painaa rakenteet notkolle. Kosteus ja lämpötilanvaihtelut saavat aikaan pakkasrapautumisen ilmiön. Jos tiilikatto vuotaa myös yläpohjan osalta, vaurioiden kokoluokka kasvaa. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa sujuu varmasti ja vaivattomasti kauttamme. Suoritamme lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarkistamme tiilikaton saumat, jiirit, laudoitukset ja muut yksityiskohdat, sekä toteutamme tarpeen mukaan aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Oikaisemme painuneen rakenteen ja kunnostamme kastuneet villat sekä rakenteet. Asiantuntijoidemme käsissä korjaustoimet saadaan varmasti taidolla maaliin. Lisäksi hoidamme kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Raaseporissa, sekä pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Raasepori – paikkauksilla suojataan myös yläpohjan rakenteet

Peltikaton korjaus Raasepori, parannamme talosi rakenteiden turvaa taitavin täsmäpaikkauksin. Peltikatonkin kohdalla kokemus ja tietotaito varmistavat onnistuneen korjauksen. Muun muassa lian- ja ruosteenpoisto on tärkeää toteuttaa huolella, jotta tiivistykset ja massat taatusti tarttuvat, ja työnjälki on tiivis sekä kestävä. Lähetämme peltikaton paikkaustöihin kokeneet kattopeltiseppämme, joilta löytyy vankka tuotetuntemus ja käytännön taito korjauksiin. Kun peltikatto vuotaa, voivat syyksi paljastua yhtäkkiset myrskyvahingot – ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Myös arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut tuottavat haastetta katolle, kun peltien eläessä edestakaisin saumat ja kiinnikkeet höltyvät. Vuotoja tai toimivuusongelmia voi löytyä myös aluskatteesta. Vanhemmiten katolle lisäksi pinttyy ruostetta, joka rei’ittää pellit piloille.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raaseporissa on tyylipuhdas palvelu kauttamme. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Rämisevä katto tai irvistävät saumat hoituvat kuntoon kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla vaihdamme laajemminkin kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Saat meiltä asiantuntevat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Raaseporissa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Toteutamme niin ikään peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori, vahvalla taidolla sekä täsmätuottein kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori – kunnostukset pitävät kattosi tiiveyttä ja hyvinvointia yllä. Aluskatteen korjauksissa tietotaito ja kokemus korostuvat entisestään. Ammattilaisiltamme löytyy kattava ymmärrys katon rakenteen ja toiminnan suhteen, niin että korjauksissa otetaan huomioon yläpohja kokonaisuutena. Aluskatteen kohdalta on valitettavan tavallista löytää asennusvirheitä, ja niillä taitamaton tekijä voi aiheuttaa katolle mittavaa vahinkoa. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai ehkä läpivienneille elintärkeät ylösnostot on jätetty puolitiehen. Tai sitten eristykset on toteutettu huolimattomasti ilmanvaihtokanavien osalta, mikä johtaa nopeasti kondenssivuotoihin ja vakavampiin kosteusongelmiin. Myös mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot, voivat vioittaa aluskatetta. Pienissä ja suurissa kattohaasteissa saat meiltä toimivan avun.

Hoidamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa. Kunnostamme vauriot, kuten reiät ja venymät sekä revenneen tai roikkuvan aluskatteen. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja suoritamme korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja savupiipun kohdalta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat ja kastuneet yläpohjan rakenteet. Kohennamme niin ikään eristystä tai tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus pidentää ja parantaa kattosi käyttökaarta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus sujuu toimestamme varmoin ottein niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Läpivientien korjauksiin saat meiltä laatutuotteet sekä kokeneet ammattitekijät. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, syynä voivat olla sään ja ajan rasitukset tai asennukseen liittyvät virheet. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä falskaavat läpivientien suojapellit. Kauttaaltaan huonokuntoisiksi päässeet läpiviennit taas voimme uusia kokonaan. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Hoidamme korjaukset, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, ja samalla suoritamme muutkin kunnostukset kattosi tilanteen mukaan. Ehjä, tiivis ja toimintakykyinen katto on tärkeä talosi hyvinvoinnille – se pitää lämmön sisällä ja kosteuden rakenteista loitolla!