KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Myrskylä

Katon korjaus Myrskylä – hoidamme kunnostukset katolle kuin katolle pätevin ammattiottein. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohdekattojen ominaisuudetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties teettää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan vaatia astetta kattavampia toimia, kuten talven lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon vaivoihin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Palvelualueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa; Loviisa, Porvoo, Lapinjärvi, Askola sekä Pukkila. Tee viisas sijoitus kattosi hyvinvointiin hankkimalla kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Myrskylässä!

Huopakaton korjaus Myrskylä, tukemassa kattosi toimintavarmuutta

Huopakaton korjaus Myrskylä – räätälöity palvelumme varmistaa katollesi parhaan turvan ja tiiveyden. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan mittaan esimerkiksi katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kermeihin voi ilmestyä reikiä, repeämiä, vekkejä, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta. Liitoksia nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs varteenotettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin viimeistä piirtoa myöten. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen palvelumme pitää huolen, että lopputulos on optimaalinen katollesi. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Saat meiltä Myrskylässä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Myrskylä – kokeneet taiturimme hoitavat homman

Peltikaton korjaus Myrskylä, meiltä saat paikkaukset tietotaidolla ja vankan kokemuksen turvin. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkastaa yläpohjan tilanne – ehkä kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai kenties kattoon ovat iskeneet kyntensä lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Myrskylässä aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan kunnolla tarttumaan, ja lopputulos on luonteeltaan pitävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Myrskylässä, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Myrskylä, hyvinvoiva katto pitää kosteuden poissa

Tiilikaton korjaus Myrskylä – pitävät paikkaukset laatutuottein saat kokeneiden osaajiemme toimesta. Lujatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella lisää vaikeuksia tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai sitten katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylässä hoidetaan taidolla kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä suuremman kokoluokan remontit. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta katto saadaan jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä – meiltä saat tehokkaan täsmäpalvelun

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä, vahvistamme yläpohjan vesitiiveyttä ja sitä kautta koko talon turvaa. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai jopa roikkuu osittain irti, ei vesi pääse poistumaan räystäille saakka, vaan se viipyy yläpohjan riesana. Meiltä saat aluskatteen laatupaikkaukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä läpivientien kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus hoituu siististi ja sujuvasti kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus tukee kattosi kokonaisvaltaista terveyttä, kun jätät työt pätevien osaajiemme käsiin. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoammattilaisemme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!