KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Vantaa

Katon korjaus Vantaa – Vakuuttavat ammattilaisemme korjaavat taidokkaasti kaikki katot aaltopeltikatoista palahuopakattoihin! Katon korjaus ja katon paikkaus johtaa aina erinomaiseen lopputulokseen, ovathan ammattilaisemme kokeneita, täsmällisiä ja terävä-älyisiä. Näin ollen he löytävät oikeat ratkaisut katon korjaukseen Vantaalla silloinkin, huopakatto, peltikatto tai tiilikatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Jos omakotitalon, ulkorakennuksen tai esimerkiksi kesämökin kattoa ei ole pakko uusia, emme tarjoa kattoremonttia, vaan avaimet käteen -periaatteella tehtävää katon korjausta Vantaalla. Sen aikana puutumme tasakaton, aumakaton, pulpettikaton tai vaikkapa taitekaton kaikkiin tarpeisiin.

Tarpeita voi olla paljon, jos kyse on pahojen myrskyvaurioiden korjauksesta (joskushan myrsky ei tee muuta kuin irrottaa pari kattotiiltä). Työvaiheita voi olla enemmän kuin yksi silloinkin, kun on kyse siitä, että katto vuotaa. Jos esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus aloitetaan kattovuodon ollessa vielä tuore, ei ehkä tarvita muuta kuin läpiviennin ja vesikatteen liitoskohdan tiivistys. Etenkin pitkään jatkuneen kattovuodon korjaukseen tullee liittää myös aluskatteen korjaus, katon vesivahinkojen korjauksesta nyt puhumattakaan. Saatat tarvita aluskatteen osittaista uusimista ja yläpohjan kastuneiden villojen vaihtamista, vaikkei kyse olisi muusta kuin siitä, että katto vuotaa piipun kohdalta.

Jotta katon tiivistys osattaisiin tehdä mahdollisimman pian, on katto kaikkine yksityiskohtineen hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Näin esimerkiksi siihen, että kattoon on tullut reikiä lumen irrotettua lumiesteet, päästään puuttumaan ajoissa. Nopean toiminnan ansiosta katon korjaus Vantaalla voi olla suoritettavissa ilman kosteusvaurioiden kunnostamista.

Korjaamme katot myös saarikohteissa, eikä siinä kaikki: aluettamme on koko Uusimaa, mihin kuuluvat myös esimerkiksi Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula sekä Sipoo. Kattokorjaustemme kohtuulliset hinnat, kotitalousvähennyskelpoisuus sekä mahdollisuus hakea rahoitusta kattokorjaukselle madaltavat kynnystä yhteydenottoon vielä lisää.

Huopakaton korjaus Vantaa – Hyvin valmistautuneet ammattilaisemme tiivistävät kattosi taidokkaasti

Huopakaton korjaus Vantaa – Valmistaudumme huolellisesti jokaiseen huopakattokorjaukseen, jotta työ etenisi sulavasti! Emme halua joutua huomaamaan, ettei paikan päällä ollutkaan tarpeeksi osaavia käsiparia. Emme halua sitäkään, että materiaalit loppuvat kesken kaiken, tai että työkalupula hidastaa huopakaton korjausta Vantaalla. Siksi suunnittelemme kaiken etukäteen, ja siten valmistaudumme tulevaan huopakaton tai palahuopakaton korjaukseen ja paikkaukseen esimerkiksi huolehtimalla siitä, että paikan päälle saadaan tarpeeksi uusia materiaaleja.

Teemme kaikki huopakattopaikkaukset avaimet käteen -periaatteella. Tämä periaate koskee myös huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Urakka etenee taidokkaiden ammattilaistemme toimesta vaihe kerrallaan silloinkin, kun on kyse siitä, että huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä. Kun huopakattokorjaus on ohi, kattosi on taas tiivis, ehjä, toimiva ja turvallinen. Se, mitä huopakaton korjaus Vantaalla maksaa tai kuinka kauan huopakaton tai palahuopakaton tiivistys kestää, selvitetään aina erikseen. Tässä vaiheessa toteamme vain, että uskomme sinun olevan tyytyväinen sujuvaan huopakattourakkaan ja siihen, miten järkevällä hinnalla saat kattosi kuntoon.

Ota tähän katonkorjauspalveluun yhteyttä silloinkin, kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Vuoto voi johtua vaikkapa siitä, että huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkaus on jäänyt tekemättä. Hätä ei ole tämän näköinen: toteutamme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt – myös saaressa – asianmukaisella tavalla. Jatkossa katon kunto kannattaa tarkastaa joka kevät ja syksy, jotta harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus saataisiin tehtyä ennen huopakattovuotoa.

Huopakaton korjaus Vantaalla voi liittyä myös huonokuntoisiin läpivienteihin, liian painavaan lumitaakkaan tai esimerkiksi siihen, että katolle on jäänyt seisovaa vettä. Meidän ammattilaisemme ovat olemassa juuri sitä varten, että saisit nopean avun kaikkiin tilanteisiin (ja että nuo tilanteet voitaisiin ehkäistäkin esimerkiksi kattolumitöillä).

Peltikaton korjaus Vantaa – Vaurioihin puututaan toimestamme juuri oikealla tavalla 

Peltikaton korjaus Vantaa – Vaurioitunut peltikattosi saa meiltä kaiken tarvitsemansa avun! Ota yhteyttä, jos peltikatto vuotaa – tai jos myrsky on irrottanut kattopellit tai peltilistat. Meiltä voi tilata myös vuotavan piipunjuuren tiivistyksen, peltikaton reikien paikkauksen, painuneen katon oikaisun tai vaikkapa peltikaton aluskatteen korjauksen. Olipa siis kyse isosta tai pienestä peltikaton korjauksesta Vantaalla, tilaa se meiltä.

Teemme omakotitalon, kesämökin, saunarakennuksen, autotallin tai -katoksen, varaston tai esimerkiksi kesäkeittiön peltikaton korjauksen juuri oikealla tavalla. Peltikaton korjaustyöt ovat nopeasti ohi myös saaressa, sillä kokeneet ammattilaisemme ovat ripeitä ja varmaotteisia. Kattourakka on ohi melko pian silloinkin, kun kyse on siitä, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle.

Kun peltikaton korjaus Vantaalla on valmis, voimme puuttua katon huoltotarpeisiin. Aaltopeltikattoa, lukkosaumakattoa ja esimerkiksi tiilikuvioista peltikattoa kannattaa huoltaa, sillä huollettu katto kestää paremmin erilaisia rasituksia. Huolto voi tarkoittaa vaikkapa katon maalaamista.

Ammattilaisemme voivat täydentää peltikaton korjauksen Vantaalla jollain muullakin kattotyöllä, minkä tarkoitus on estää uusien vaurioiden syntymistä. Ehkä tarjoamme kattopeltien lisäkiinnityksien asentamista. Niiden myötä kattopeltien irtoamiseen liittyvät peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt muuttuvat epätodennäköisemmiksi. Voi olla, että tarjoamme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi. Tällekin on hyvät perusteet, sillä mitään turhaa emme tarjoa.

Mikäli katolla on törröttäviä nauloja, katto voi vuotaa ja rämistä. Oikein kova tuuli voi irrottaa kattopellit, minkä jälkeen voidaan tarvita esimerkiksi kattopeltien vaihtoa. Ruuvi pysyy ruodelaudassa naulaa paremmin, joten ainakin paikoiltaan pumppautuneet peltikattonaulat on syytä korvata kateruuveilla. Kateruuveilla on toki omat ongelmansa. Mitä vanhempi ruuvi, sitä kuluneempi sen tiiviste yleensä on. Vanhat kateruuvit kannattaakin korvata uusilla ennen peltikattovuotoa.

Tiilikaton korjaus Vantaa – Vasiten katollesi kiivenneet ammattilaisemme huolehtivat kattosi kaikista tarpeista

Tiilikaton korjaus Vantaa – Vanha tai uusi tiilikatto korjataan erinomaisella tavalla, kun tilaat urakan tältä katonkorjauspalvelulta! Vasiten katollesi ilmaantuneet tiilikattoeksperttimme eivät pelkää työtä. He ovat valmiita laittamaan itsensä likoon saadakseen kattosi tiiviiksi ja ehjäksi. Kun tiilikaton korjaus ja paikkaus on ohi, he voivat toteuttaa jonkin kattohuollon, kuten esimerkiksi katon harjauksen. Kattoharjaus ei ehkä kuulosta erityisen tärkeältä toimenpiteeltä, mutta säännöllisellä roskien poistolla on pitkässä juoksussa iso merkitys. Lehdet, oksat, neulaset ja muut roskat pitävät katon kosteana turhankin pitkään. Tiilien rapautuminen voi kiihtyä liian kosteissa olosuhteissa.

Tiilien rapautuminen aiheuttaa tarpeen tilata rikkinäisten kattotiilien vaihto. Jos rikkinäiset tiilet jätetään uusimatta, voi tilanne edetä siihen, että tiilikatto vuotaa. Jokainen tiilikattovuoto ei johda kosteusvaurioihin – ainakaan, jos tiilikaton korjaus Vantaalla aloitetaan mahdollisimman pian. Jotta tiilikattopaikkaus osattaisiin tehdä mahdollisimman pian vaurioiden synnyttyä, on katon ehjyys hyvä tarkastaa puolen vuoden välein. Kattotarkastajan tulisi käydä myös katon alla, sillä tarvetta voi olla vaikkapa tiilikaton aluskatteen korjaukselle. Aluskatteella on suuri rooli kattorakenteiden kuivina pitämisessä. Siksi aluskatteen tulisi olla ehjä ja oikein asennettu.

Kuten sanottua, huolehdimme kattosi kaikista tarpeista, joten tee fiksu valinta ja tilaa tiilikaton korjaus Vantaalle meiltä! Tiilikaton korjaustyöt onnistuvat myös saarikohteissa, joten rakennuksen sijainti ei ole este. Otathan yhteyttä myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjauksen tiimoilta. Myrskyn jälkeen tarvittu tiilikaton korjaus Vantaalla voi liittyä siihen, että tuuli on irrottanut harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Kyse voi olla siitäkin, että puu on kaatunut tiilikaton päälle. Olipa kyse mistä tahansa, päästä taidokkaat ja motivoituneet ammattilaisemme asialle ja tilaa tilikaton korjaus Vantaalle meiltä!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus perustuu tietotaitoon eikä arvailuun

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus perustuu faktoille eikä arvailuille, kun tilaat sen meiltä! Me tiedämme oikeat tavat puuttua siihen, että kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Vantaalla. Joskus oikea ratkaisu on kattoläpiviennin uusiminen. Asiakkaan niin halutessa voimme poistaa kattoläpiviennin (kuten kattovalokuvun) kokonaan. Toisinaan riittää huopakatteen, peltikatteen tai tiilikatteen sekä läpiviennin liitoskohdan tiivistäminen.

Joskus huopakattokorjaus, peltikattokorjaus tai tiilikattokorjaus on ulotettava katon alapuolisiin osiin saakka. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla, kattorakenteet ja eristevillat voivat kastua. Kastuneet kattorakenteet voivat lahota, mikä ei ole hyvä. Sekään ei ole suotavaa, että märkiin villoihin syntyy homekasvustoja, joilla voi olla vaikutusta jopa rakennuksen sisäilman laatuun.

Luota taidokkaisiin ammattilaisiimme kaikissa kattokorjauksissa, sillä me otamme selvää kattosi kaikista tarpeista, emmekä unohda puuttua niihin toteuttaessamme täyden palvelun kattokorjausta. Esimerkiksi katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta onnistuu täyden kympin arvoisesti, kun tilaat sen meiltä. Jos tilanne edellyttää myös  esimerkiksi aluskatteen osittaista uusimista, hoidamme asian kuntoon. Tilaa meiltä myös katon korjaus vuotavan ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai TV-antennin kohdalta.

Jotta voisit tilata kattokorjauksen jo ennen kuin kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu peltikaton, tiilikaton tai huopakaton kattoläpivienti vuotaa Vantaalla, on katto hyvä tarkastaa puolivuosittain (siis joka kevät ja jok’ikinen syksy).

Kattotarkastukset eivät välttämättä johda mihinkään toimenpiteisiin. Tarkastus ei silti mennyt hukkaan, koska tieto katon ehjyydestä antaa mielenrauhaa silloin, kun sataa monta päivää putkeen. Talvikin sujuu mukavammin, kun ei tarvitse olla huolissaan katon tai sen alapuolisten osien kunnosta.