KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Asikkala

Katon korjaus Asikkala – meiltä löytyy vankka ammattiosaaminen kaikkiin katon paikkauksiin, korjauksiin ja tiivistyksiin. Tämä varmistaa tyylikkään työnjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Tee-se-itse-toteutus jättää katolle usein toivomisen varaa, ja pahimmillaan omatoimiset otteet saattavat vain lisätä korjaustarvetta. Ammattilaistemme käsiin voit sitä vastoin uskoa kaikenlaiset katot sekä kohteet, ja luottaa siihen, että töiden toteutus on alusta loppuun priimaa. Meiltä saat täydellä taidolla tehtyinä haastavatkin aluskatteen korjaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet, työkalut, materiaalit sekä tarvikkeet, ja kunnostamme kattosi avaimet käteen- palveluna asiakaslähtöisin ottein.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Asikkalassa hoituu hienosti kauttamme, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempia kunnostustoimia. Teemme kattoturvatuotteiden kunnostukset sekä sadevesikourujen paikkaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta. Meiltä saat kunnostukset kaikille katoille kohteen mallista tai materiaalista riippumatta. Paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatot harjakatosta tasa- ja taitekattoon, ja voit tilata kauttamme kesämökin, autotallin sekä omakotitalon katon korjaukset. Kunnostamme katot myös saunoista ja varastoista sekä muista asuin- tai ulkorakennuksista. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Palvelualueeseemme kuuluu kattavasti muukin Päijät-Häme, esimerkiksi Padasjoki, Sysmä, Heinola, Hollola ja Lahti. Akuutit korjaukset tulemme tekemään nopeallakin aikataululla, esimerkiksi jos tarvitaan lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, ja tuloksena kattoon syntyi reikä.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkalassa on ennen kaikkea tehtävä ajoissa, jotta yksittäiset vauriot eivät ehdi laajeta kattavaksi korjaustarpeeksi. Samalla vältetään kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit, ja nykyinen katto saa paremman tiiveyden sekä täyden toimintavarmuuden. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kunnostus säästää aikaa ja rahaa sekä varjelee suojassa rakenteet. Hanki siis kattotyöt laatupalvelulla tehokkaiden tekijöidemme toimesta!

Huopakaton korjaus Asikkala, kunnostukset pitävät katosta huolta

Huopakaton korjaus Asikkala – kokeneiden tekijöidemme paikkaukset jatkavat kattosi käyttökaarta. Huopakaton, eli bitumikaton korjaus on viisasta jättää ammattilaisen huoleksi. Onnistunut kunnostus vaatii esimerkiksi huovan hellävaraista käsittelyä, sillä liian kovat otteet tai vääränlaiset välineet voivat synnyttää mekaanisen vaurion. Meiltä löytyy paikkaukseen laatutuotteet sekä materiaalille soveltuvat menetelmät, ja räätälöimme korjaustyöt yksilöllisesti kohteen tarpeiden mukaan. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa tuloksena ympäristön rasituksista: kosteus, pakkanen ja uv-säteily vievät kermeistä veronsa. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, painumia, halkeamia, vekkejä tai kupruja, tai sammaleen juuret sekä lumikuorman paine voivat rikkoa huopakaton saumoja. Toisinaan korjaus saattaa tulla kyseeseen uudella ja terveelläkin katolla, sillä huono-onninen katto voi joutua kärsimään myrskyn tekemiä tuhoja. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkalassa, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Tiivistämme katepinnan kulumat sekä käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat, ja asennamme vauriokohtiin tarvittaessa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Kiinnitämme palahuopakatolta ylösnousseet bitumipaanut sekä huopanaulat takaisin paikoilleen. Kuprut eli huopakaton höyrypussit puolestaan aukaisemme tasoitusta varten. Saat meiltä moitteettomat huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Asikkalassa. Suoritamme kattotyöt sujuvalla palvelulla kohteessa kuin kohteessa.

Tiilikaton korjaus Asikkala – tuloksena katto saa lisää käyttövuosia

Tiilikaton korjaus Asikkala, huolellisin ottein ja ammattitaidolla katonkorjauspalvelumme toimesta. Myös tiilikaton onnistunut paikkaus edellyttää kattavaa tuotetuntemusta. Korjauksen lomassa voi olla tarpeen toteuttaa pintakäsittely katteelle, joko suojakäsittelynä tai uudelleenpinnoituksena katon iästä ja kunnosta riippuen. Tämä palauttaa tiilen suojaavat ominaisuudet mahdollisimman lähelle alkuperäistä, ja katto pitää jatkossa paremmin puolensa ulkoisia uhkia vastaan. Tiiliä nakertavat sammal ja jäkälä, jotka tarttuvat tiukasti katepintaan, ja talvisin lumi voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Kosteus sekä lämpötilanvaihtelut saavat aikaan pakkasrapautumisen ilmiön, ja kun katepinta viimein murentuu, vesi kastelee tiilikaton ruodepuut. Kun tiilikatto vuotaa, vaurioita voi löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta, tai ongelmat saattavat olla tulosta myrskyn tekemistä tuhoista. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkalassa hoituu osaajiemme toimesta, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Paikkaamme tiilikaton saumat ja asennamme puuttuvat harjatiivisteet. Meiltä sujuvat kunnostukset myös jiireihin, laudoituksiin, pellityksiin sekä kattoturvatuotteisiin. Korjaamme sammaleen ja lumikuorman jäljet sekä oikaisemme painuneen rakenteen, ja toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Asikkalassa, sekä kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Asikkala, tyylikkäin tuloksin ja täydellä tietotaidolla

Peltikaton korjaus Asikkala – pitävät kunnostukset auttavat uudistamaan kattosi vesitiiveyden. Lähetämme korjaustöihin kokeneet ja taitavat kattopeltiseppämme. Aloitamme peltikaton tiivistykset huolellisilla pohjatöillä, jotta paikkausjälki on taatusti siisti sekä pitävä ja mahdollisimman pitkäikäinen. Peltikatto saattaa vuotaa muun muassa ruosteen syömistä rei’istä, tai vauriot voivat paikantua myös sauman tai kiinnikkeen kohdalle. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin liitokset ja kiinnikkeet höllentyvät, ja saumat alkavat irvistää. Jos vesitiiveys on samoin vaarantunut peltikaton aluskatteen osalta, voi seurauksena syntyä rakenteisiinkin laajoja lahohaittoja. Tai sitten ongelmat alkoivat, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Asikkalassa on meiltä yksilöllisesti räätälöity palvelu. Kartoitamme kattosi tilanteen ja suunnittelemme kunnostukset sen mukaan. Toteutamme saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun vauriot keskittyvät tietyille osin kattoa. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset, jos pellit irvistävät tai rämisevät tuulella, ja vaihdamme laajemminkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Saat meiltä peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi hoidamme peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Asikkalassa. Kauttamme onnistuvat myös kaikki peltikaton korjaukset saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkala, parannamme kattosi toimintavarmuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkala – meiltä sujuu kunnostus ammattitaidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Toimiva aluskate on täysin välttämätön, jotta kosteus saadaan pidettyä poissa rakenteista. Aluskatetöihin vaaditaan aina kattava ymmärrys katon rakenteesta sekä toiminnasta, ja niinpä valitettavan usein vauriot ovatkin seurausta asennusvirheistä. Osaamaton tekijä voi saada katolle aikaan mittavan kokoisia murheita, kuten kondenssivuotoja, kosteushaittoja tai muita toimivuusongelmia. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai ilmanvaihtoputkista puuttuu eristeet. Tai sitten aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Aluskate kuluu myös ajan saatossa kuten muutkin katon osat. Mekaaniset vauriot, esimerkiksi myrskytuhot, voivat jouduttaa korjaustarvetta.

Suoritamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Asikkalassa, aina katolle ja rakenteille turvallisesti sekä peltikaton että tiilikaton osalta. Paikkaamme aluskatteen reiät ja venymät sekä muut mekaaniset vauriot. Tarvittaessa vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä hoidamme tiivistämisen savupiippuun, ja saat meiltä taitavat korjaukset sekä paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Asikkalassa hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, savupiipun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme samaten kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteet. Kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kattosi tapauksessa on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Asikkala – korjaus on meiltä ensiluokkainen palvelu kattosi ehdoilla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Asikkala – korjaus lunastaa katolle lisäaikaa ja tukee rakenteiden terveyttä. Myös läpivientien paikkaus vaatii ammattitekijän sekä ensiluokkaiset tuotteet. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Asikkalassa, syy löytyy todennäköisesti sään ja ajan kulutuksista tai joskus myös asennusvirheistä. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä muut vaurioituneet läpiviennin osat. Kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme uusia katolta tyystin. Jos kosteus on ehtinyt muhia katolla itsekseen jo pidemmän aikaa, toteutamme tarvittavat kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Asikkalassa – tilaa siis kauttamme laatukorjaukset kattosi hyvinvointia turvaamaan!