KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Lappeenranta

Katon korjaus Lappeenranta – Korjaamamme katto on mitä luotettavin kumppani! Ammattiosaajiltamme löytyy ratkaisu huopakattojen, peltikattojen ja tiilikattojen kaikkiin ongelmiin. Tekemämme katon korjaus Lappeenrannassa oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä, ja kaikki kattopaikkaukset voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Tarkastathan kattosi usein, jotta esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys saataisiin tehtyä ennen katon alapuolisten osien kastumista. Jos aluskate on ehjä, katon alapuoliset osat eivät kastu, vaikka katto vuotaa. Ajan kanssa aluskatekin voi antaa periksi. Silloin kattovuodon korjaukseen tulee liittää aluskatteen korjaus ja mahdollisesti myös katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus.

Kevättarkastus on hyvä tehdä heti, kun katolla ei enää ole lunta. Se voi kertoa esimerkiksi siitä, että katolta pudonnut lumi on irrottanut lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon on tullut reikiä. Ota yhteyttä, niin tulemme toteuttamaan katon korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen.

Seuraavan kerran katto on hyvä tarkastaa loppusyksystä. Voi olla, että katto vuotaa savupiipun juuresta. Katon korjaus Lappeenrannassa kannattaa hoitaa ennen syksyä. Tarvittaessa yhdistämme katon korjaukseen Lappeenrannassa kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtamisen. Samalla kerralla voimme hoitaa myös katon harjauksen ja rännien puhdistuksen. Palveluvalikoimaamme kuuluvat itse asiassa kaikki kattohuollot ja muut kattotyöt (kuten kattopeltien lisäkiinnityksien asentaminen).

Tilaa meiltä myös myrskyvaurioiden korjaus, sillä saamme kattosi kuntoon myös siinä tapauksessa, että puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle. Kattokorjaukset onnistuvat myös saarikohteissa sekä esimerkiksi sellaisilla paikkakunnilla kuin Imatra, Lemi, Miehikkälä, Ruokolahti ja Luumäki. Aluettamme on nimittäin koko Etelä-Karjala ympäristöineen!

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Huopakattokorjauksien mestarit ovat palveluksessasi 

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Laadukas huopakattokorjaus alkaa yhteydenotostasi! Muuta ei tarvitakaan, sillä teemme huopakaton tai palahuopakaton korjauksen, paikkauksen sekä tiivistyksen aina avaimet käteen -pakettina. Tämä tarkoittaa sitä, että kokeneet kattoammattilaisemme hoitavat puolestasi kaikki toimenpiteet, joita huopakattosi on vailla. Urakkaan voi sisältyä esimerkiksi huopakaton reikien paikkaus, katon alle syntyneiden kosteusvaurioiden kunnostus, rännien puhdistus ja roskien poisto huopakatolta.

Meidän kauttamme tavoitat huopakattokorjausten mestarit, jotka osaavat toimia oikein kaikissa tilanteissa. Onko kyse siitä, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa? Ota yhteyttä, niin riennämme paikallistamaan ja paikkaamaan kattovuodon. Vuotavan huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt aloitetaan nopeasti myös saarikohteissa, mikä onkin tärkeää, sillä näin voidaan estää laho- ja homevaurioiden syntyminen.

Huopakaton korjaus Lappeenrannassa voi liittyä myös myrskyyn. Kova tuuli voi rikkoa autotallin, autokatoksen, rantamökin, pihasaunan, varaston tai esimerkiksi omakotitalon bitumikattoa monin eri tavoin. Sanomattakin on selvää, että huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt pitää aloittaa nopeasti. Tilaa huopakaton korjaus Lappeenrantaan meiltä, niin katon paikkaus aloitetaan niin nopeasti kuin suinkin mahdollista.

Valitse meidät silloinkin, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua talon päälle. Laitamme kaiken kuntoon aina kattorakenteita myöten, eikä huopakaton korjaus Lappeenrannassa maksa hunajaa. Hinnoittelemme kaikki kattourakat kilpailukykyisesti, joten kaikenlaiset ja -kokoiset huopakattokorjaukset kannattaa tilata tästä osoitteesta!

Hoidamme taidokkaasti myös tasakaton korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen. Tasakattokorjauksissa tarvitaan ammattitaitoa (mitä ei meiltä puutu). Lopuksi voimme toteuttaa jonkin kattohuollon, mikä voi antaa katolle lisää käyttöikää.

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Puutumme asiantuntevin ottein räminään, kattovuotoihin ja muihin peltikattopulmiin

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Kattopeltiseppämme ja muut peltikattoammattilaisemme ovat tehtäviensä tasalla! Saat meiltä parasta palvelua kaikissa peltikattopulmissa. Ota siis yhteyttä, jos tuuli irrotti kattopellit tai peltilistat. Jos mahdollista, ota yhteyttä jo siinä vaiheessa, kun kyse on vasta katon räminästä. Räminä voidaan lopettaa esimerkiksi kattopeltien lisäkiinnityksien avulla. Ne pitävät kattopellit paikoillaan.

Tilaa meiltä peltikaton korjaus Lappeenrantaan myös silloin, jos peltikatto vuotaa. Tiivistämme peltikaton niin, ettei katon alle enää pääse vettä. Peltikaton korjaus ja tiivistys voi tarkoittaa peltikaton reikien paikkausta. Joissain tapauksissa on parempi toteuttaa kattopeltien vaihto. Mikäli kyse on vuotavasta läpiviennistä, tiivistämme tai uusimme läpiviennin.

Vuotavan peltikaton korjaus Lappeenrannassa voi täydentyä peltikaton aluskatteen korjauksella, paikkauksella ja tiivistyksellä. On tärkeää, että aluskate on aina toimintavalmiudessa. Sen kunto kannattaakin tarkastaa säännöllisesti.

Jotta pienetkin peltikaton korjaustyöt saaressa tai mantereella voitaisiin tehdä jo alkuvaiheessa, katto kannattaa tarkastaa joka kevät ja syksy. Kattotarkastuksen aikana tulee kiinnittää huomiota paitsi aluskatteeseen myös katon kiinnikkeisiin. Tarvittaessa tulemme toteuttamaan kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdon uusiksi kateruuveiksi. Kenties peltikatto on aika maalata? Pitäisikö  lintuverkot tai lumiesteet uusia? Ehkä yläpohjaan tarvitaan lisää eristeitä? Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin hoidamme kaiken kuntoon. Meiltä voi nimittäin tilata mitä tahansa peltikattotöitä.

Muistutettakoon lopuksi, ettei mikään peltikaton korjaus Lappeenrannassa ole meille liian vaikea. Meiltä hoituu myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaus, joten ota yhteyttä esimerkiksi silloin, jos myrsky on kaatanut puun talon päälle.

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Osaamme puuttua kaikkiin tiilikattoja koskeviin ongelmiin

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Tiilikattoammattilaisemme tietävät tavat, joilla sinunkin tiilikattosi saadaan loistokuntoon! Kunnostamme uudet, vanhat ja keski-ikäiset tiilikatot, ja kun tiilikaton korjaus Lappeenrannassa on ohi, voimme toteuttaa kattohuollon tai pari. Tiilikattoa kannattaa huoltaa, sillä tiilikattohuoltojen avulla katto voi pysyä hyvässä kunnossa todella pitkään. Hyvä esimerkki tiilikattohuollosta, mikä voidaan yhdistää vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihtoon, on roskien poisto tiilikatolta. Tiilikatto on hyvä harjata kahdesti vuodessa, sillä katolle jäävät roskat hidastavat katon kuivumista. Mitä nopeammin katto kuivuu talven tai sateen jälkeen, sen parempi!

Tiilikatto voi kohdata muitakin ongelmia kuin rikkinäisiä kattotiiliä (mitkä voivat johtaa siihen, että tiilikatto vuotaa). Sitä voi tarvita vaikkapa tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta. Kun tuuli puhaltaa myrskylukemissa, on mahdollista, että tuuli irrottaa harjatiiliä, reunatiiliä tai muita kattotiiliä. Myrsky voi myös kaataa puun tiilikaton päälle. Tilaa silloinkin tiilikaton korjaus Lappeenrantaan tästä osoitteesta.

Ammattilaisemme jos ketkä tietävät myös sen, kuinka tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys tulee tehdä. Aluskatteen kunnostuksen yhteydessä toteutamme (tarvittaessa) myös katon kosteusvaurioiden kunnostuksen. Tiilikaton korjaustyöt – myös saaressa – hoidetaan aina täyden palvelun periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse osallistua tiilikaton korjaukseen, paikkaukseen ja tiivistykseen millään lailla. Riittää, että hän ottaa yhteyttä ja tilaa tiilikaton korjauksen Lappeenrantaan. Mikä voisi olla enää helpompi ja huolettomampi tapa?

Se, mitä tiilikaton kunnostus maksaa, selviää pian sen jälkeen, kun olemme päässeet tutustumaan tiilikattosi tarpeisiin. Luvassa on aina varsin kohtuullinen tarjous, joten hintaa ei tarvitse jännittää etukäteen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Aluskate saa meiltä kaiken ansaitsemansa huolenpidon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Ansioituneet ammattilaisemme kunnostavat auliisti kaikki aluskatteet! Panostamme aluskatteen korjaukseen, paikkaukseen ja tiivistykseen Lappeenrannassa, sillä aluskatteen kunnolla on suuri merkitys koko kattokokonaisuudelle. Tarvittaessa poistamme aluskatteen päältä roskat. Jotta aluskatteelle ei enää kertyisi roskia, voimme asentaa hengittävät harjatiivisteet omille paikoilleen.

Jotta osaisit tilata aluskatteen korjauksen, paikkauksen ja tiivistyksen Lappeenrannassa jo varhaisessa vaiheessa, kannattaa sinun tarkastaa aluskatteen kunto kahdesti vuodessa. Puutu heti kaikkiin reikiin tai esimerkiksi repeämiin. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä ja tilata peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus sekä tiivistys tästä osoitteesta. Me hoidamme loput, ja kun aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa on ohi, voit taas luottaa aluskatteesi kuntoon ja toimivuuteen.

Se, miten esimerkiksi aluskatteen korjaus jiiristä (eli sisätaitteesta) tehdään, selvitetään tapauskohtaisesti. Aluskatteen kunnostus voi tarkoittaa vaikkapa sen osittaista uusimista. Koko aluskatetta ei yleensä aleta uusia ennen kattoremonttia.

Kun aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys esimerkiksi läpiviennin – kuten kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken – kohdalta on tehty, voimme toteuttaa joitain muita tiili- tai peltikattotöitä.

Ota siis yhteyttä ja tilaa esimerkiksi aluskatteen korjaus ja paikkaus savupiipun kohdalta! Aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun onnistuvat meiltä erinomaisesti, ja ammattitaitomme riittää mainosti kaikkiin muihinkin kattotöihin.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus tehdään muistaen läpiviennin tiiviyden merkitys

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus johtaa erinomaiseen lopputulokseen, kun asialla ovat ammattiosaajamme! Katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta tehdään muistaen se, miten tärkeä asia läpiviennin tiiviys on.

Mitä pidempään kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lappeenrannassa, sitä todennäköisemmin katon alta voi löytyä kosteusvaurioita. Korjaamme kaiken, mitä on aiheutunut siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti on vuotanut Lappeenrannassa. Jos siis kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Lappeenrannassa, ota heti yhteyttä!