KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Nurmijärvi

Katon korjaus Nurmijärvi – Vahvistamme kattosi turvaa ja tiiveyttä asiantuntevin ottein. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa taas voidaan vaatia astetta kattavampia toimia, jos vaikkapa aluskate on reikäinen, revennyt tai roikkuva, tai vettä tippuu jo sisäkatosta lattialle. Katepintaan iskevät vuosien saatossa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi äkisti joutua korjauskuntoon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset osaavin ottein ja ensiluokkaisilla tuotteilla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Nurmijärven ohessa muukin Uusimaa; Espoo, Vihti, Hyvinkää, Vantaa sekä Tuusula. Hanki siis katolle parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Nurmijärvellä!

Huopakaton korjaus Nurmijärvi, hoitamassa vauriot ja vuotokohdat katteesta

Huopakaton korjaus Nurmijärvi – tyylikäs ja toimiva paikkaus hoituu kauttamme kaikentyyppisiin kohteisiin. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat kulutukset, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois. Lisäksi ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat osaltaan kermejä, jolloin huovan elastisuus heikentyy, ja halkeilun riski kasvaa. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Kermien väliin päässyt kosteus saattaa myös näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä. Saumoja nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin alusta loppuun saakka. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllisesti räätälöity palvelumme varmistaa katollesi optimaalisen tuloksen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Saat meiltä Nurmijärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Nurmijärvi – parannamme rakenteiden kuntoa ja tiiveyttä

Peltikaton korjaus Nurmijärvi, kunnostamme kattosi kokemuksen turvin ja täydellä tietotaidolla. Myös peltikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Kenties lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Peltikaton arkisempiin uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla loppuunsa kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nurmijärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, esimerkiksi lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi – meiltä saat siistin ja kestävän paikkaustuloksen

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi, tyylikkäät paikkauksemme tukevat kattosi tiiiveyttä ja hyvinvointia. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin muotoutuu arkisten rasitusten myötä, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle ja kastelee ruodelaudat. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvellä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta hapertunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi, kokeneet taiturimme hoitavat homman

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi – hoidamme kattotyöt vaivattomasti ja ensiluokkaisin tuloksin. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut ohessa aluskatteen. Johtuivatpa ongelmat sitten mistä tahansa, meiltä saat sujuvat korjaukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvellä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus vahvistaa yläpohjan rakenteiden suojaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus varmistaa katollesi parhaan turvan, kun työt hoitaa ensiluokkainen ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä, kutsu paikalle kokeneet osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!