KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Mäntsälä

Katon korjaus Mäntsälä – Räätälöimme paikkaukset ja kunnostukset kattosi tarpeisiin alusta loppuun saakka. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan kulutukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan kehittyä itsellään, vaurioiden kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset sen sijaan säästävät monelta murheelta, kun yksittäiset haastekohdat hoidetaan kuntoon ennen niiden äitymistä isommiksi. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai kattavampaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu Mäntsälän ohella muukin Uusimaa, kuten Pornainen, Askola, Pukkila, Hyvinkää, Tuusula ja Järvenpää. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Hanki siis kattotöihin parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Mäntsälässä!

Huopakaton korjaus Mäntsälä, pelastamassa kattosi isommilta murheilta

Huopakaton korjaus Mäntsälä – palautamme kattosi teknisen toimivuuden tehokkain ammattiottein. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermeistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Katteeseen voi muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Mäntsälässä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteen mukaan, mikä varmistaa siistin korjausjäljen sekä kaikin puolin kestävän tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme Mäntsälässä tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Mäntsälä – tiivistykset palauttavat katon toimintakyvyn

Peltikaton korjaus Mäntsälä, varmoin ja vakuuttavin ammattiottein kokeneiden osaajiemme toimesta. Paikkaamme esimerkiksi korroosion jäljet, kuten katepinnan reiät sekä ruostekohdat. Muihin peltikaton haasteisiin kuuluvat sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai alun perin virheellisesti asennettu. Tai kenties kattoon ovat päässeet käsiksi myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat että kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Mäntsälässä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekatolle on kätevämpi ratkaisu. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Mäntsälässä. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Mäntsälä, sujuvalla palvelulla laatutiimimme toimesta

Tiilikaton korjaus Mäntsälä – pidämme kattosi tiiveydestä huolta ja parannamme yläpohjan turvaa. Tiilikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin muodostuu vähitellen ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelaudat. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia myös yläpohjan tilanne. Kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälässä täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Mäntsälässä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta katto saadaan jälleen kunnolla suojattua säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälä – hoidamme yläpohjan rakenteet turvaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mäntsälä, tiivistykset palauttavat yläpohjan turvan ja parantavat käyttövarmuutta. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoluokan haasteisiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat sujuvat aluskatteen paikkaukset kaikentyyppisissä kohteissa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta paljastuu lahonneita lautoja tai kastuneita eristevilloja, hoidamme samalla kätevästi kuntoon tällaisetkin yläpohjan haasteet. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mäntsälässä läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälä – korjaus pitää kattosi toimintakyvystä huolta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälä – korjaus pidentää kattosi käyttökaarta, kun työt hoitaa timanttinen laatutiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Mäntsälässä, meiltä saat katollesi pätevät tekijät sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mäntsälässä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!