KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Pukkila

Katon korjaus Pukkila, varmoin ottein sekä vakuuttavin tuloksin kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Pitävä ja pitkäikäinen korjausjälki edellyttää kattavaa taitoa. Tee-se-itse-viritelmät vievät yleensä kohtuuttomasti aikaa ja rahaa, kun lopputulos korjauksen suhteen saattaa olla parhaimmillaankin välttävä. Meiltä sitä vastoin löytyy kattotöihin pätevät asiantuntijat, joiden jäljiltä katto on priimakunnossa harjalta räystäille saakka. Hoidamme homman, kun katto vuotaa vaikkapa savupiipun tai läpiviennin kohdalta, ja toteutamme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Suoritamme jiirityöt ja rännien paikkaukset sekä kunnostukset kattoturvatuotteisiin, samoin kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja yläpohjan korjaukset. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja kalusto niin pieniin kuin suuriinkin paikkauksiin. Korjaus sujuu toimestamme avaimet käteen- periaatteella sekä ensiluokkaisin tuottein.

Katonkorjauspalvelumme toiminta-alueena on kattavasti koko Uusimaa, kuten Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Askola, Lapinjärvi sekä Hyvinkää. Kunnostamme tyylillä harjakatot, tasakatot, pulpetti- ja mansardikatot, kaikki kattomallit jyrkästä loivaan ja harjakatosta tasa- sekä taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, mökin sekä piharakennuksen katon korjaukset. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt myös saaresta löytyviin kohteisiin. Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa voi olla niin ikään myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, ja seurauksena rakenteita rikkoutui. Tai ehkä lumikuorma painoi kattoa notkolle tai aiheutti saumavuotoja liitoksiin, tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon syntyi reikä.

Katon korjaus Pukkilassa hoituu kauttamme asiantuntevalla otteella, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kattotöistämme kannattaa niin ikään hyödyntää kotitalousvähennys henkilöverotuksessa. Mitä aiemmassa vaiheessa kunnostustoimet päästään aloittamaan katolla, sitä pienemmillä ja edullisemmilla täsmäpaikkauksilla korjaus saadaan suoritettua maaliin. Yksittäiset tihkuvuodot eivät pääse äitymään kattaviksi kosteusongelmiksi, jolloin katto välttää ikävät lahovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kun jätät työt kokeneiden korjaajiemme käsiin, on lopputulos takuulla mieleinen: ehjä, tiivis ja toimintakykyinen katto, joka suojaa tyylikkäästi rakenteet!

Huopakaton korjaus Pukkila – tehokas ja taitava apu löytyy kauttamme

Huopakaton korjaus Pukkila – vahvistamme kattosi vedenpitävyyttä ja kermien käyttövarmuutta. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut korjaus vaatii vankkaa ammattitaitoa. Osaamaton käsittely tai vääränlaiset välineet voivat koitua katolle kohtaloksi, sillä seurauksena pehmeään huopakermiin voi syntyä ikävä mekaaninen vaurio. Meiltä saat työhön kokeneet huopakatto-osaajat, jotka huomioivat kattosi tilanteen. Suoritamme korjaukset laadukkain tuottein sekä vaurioiden mukaisin menetelmin, jotta katolle saadaan paikkauksessa palautettua täysi tiiveys ja toimivuus. Huopaan saattaa syntyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, mekaanisten ja kemiallisten rasitusten vuoksi sekä ikääntymisen johdosta. Kermejä nakertavat lumikuorma, kosteus, pakkanen ja uv-säteily, ja saumat saattavat niin ikään halkeilla sammaleen juurten toimesta. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto kaipaakin Pukkilassa myrskyvaurioiden korjausta – jos kate vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa, kun katto vuotaa saumoista tai läpivienneistä, tai katepinnan kulumien kohdalta. Tiivistämme liitoksista vedenpitävät ja paikkaamme kärsineen huopapinnan. Meiltä saat myös moitteettomat huopakaton tulityöt, mikäli sellaiset ovat kohteessa tarpeen. Jos kosteutta on päässyt huopien väliin, voi se näkyvästi pullistaa katteen, ja tällaisten vaurioiden korjaus edellyttää huovan leikkaamista auki. Hoidamme kattavalla ammattitaidolla nämäkin huopakaton tasoitukset, jotta kuprut eli huopakaton höyrypussit eivät päädy aiheuttamaan isompia ongelmia. Suoritamme sujuvasti tarvittaessa myös alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, sekä taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pukkila – tiivistykset jatkavat katon käyttökaarta

Tiilikaton korjaus Pukkila, tuloksena on kaunis ja kestävä katto, kun teetät kunnostukset kauttamme. Laadukas tiilikaton korjaus lähtee liikkeelle yksilöllisestä palvelusta. Vauriot paikantuvat useimmissa tapauksissa kuluneeseen tiilipintaan, jolloin voi olla aiheellista toteuttaa katolle suojakäsittely tai uudelleenpinnoitus. Näin tiilille saadaan ensiluokkainen suoja ulkoisia rasituksia vastaan, ja tuetaan tiilikaton toimintakykyä myös tulevaisuutta silmällä pitäen. Tiilikaton pahimpiin uhkiin kuuluu kattoa murentava sammal, joka syö katepinnasta ravinteita sekä tarraa juurillaan tiileen. Myös kosteus ja jatkuvat lämpötilanvaihtelut ovat varsin tuhoisa yhdistelmä, sillä ajan mittaan ne aiheuttavat katolla pakkasrapautumisen ilmiön. Uusi ja tervekin tiilikatto voi kärsiä myrskyn tekemistä tuhoista, jolloin toteutamme kattavalla ammattiosaamisella myrskyvaurioiden korjaukset. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkilassa hoidetaan taidolla kauttamme, tarvittiinpa rikkinäisten kattotiilien vaihtoa tai lumen alla painuneiden rakenteiden korjausta. Tarkistamme tiilikaton saumat sekä liitokset, mikäli katto vuotaa niiden kohdalta, ja kunnostamme laadulla tiilikaton jiirit ja laudoitukset sekä muut yksityiskohdat. Toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, ja kunnostamme yläpohjan kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat. Meiltä saat siistit ja sujuvat tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Pukkilassa. Lisäksi hoidamme kaikki tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pukkila, parantamassa kattosi kuntoa ja terveyttä

Peltikaton korjaus Pukkila – kun etsit laadukasta ja luotettavaa korjausta, käänny empimättä puoleemme. Meiltä saat varmaotteiset kattopeltisepät kaikkiin peltikatteen korjauksiin. Jotta paikkausjäljestä saadaan kaikin puolin pitävä ja pitkäikäinen, on hoidettava huolella pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoisto. Korroosio valtaa herkästi varsinkin hoitamatta jääneet pellit, ja lisäksi kattoa kuluttavat päivittäin sään- ja lämpötilanvaihtelut. Muuttuvissa olosuhteissa kattopellit alkavat elää edestakaisin, minkä seurauksena kiinnikkeet hiljalleen höltyvät, ja peltien liitokset alkavat irvistää. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin saakka, voidaan tarvita lahovauriopaikkauksia, sekä peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat aiheuttaen äkillisiä vaurioita. Tai sitten ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pukkilassa on meiltä kattosi mukaan räätälöity palvelu. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Rämisevät pellit sekä irvistävät saumat hoituvat kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla voimme vaihtaa kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Toteutamme niin ikään taidolla peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Pukkilassa, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila, meiltä saat luotettavan ja ensiluokkaisen palvelun

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila – kauttamme saat katollesi toimintavarmuuden sekä ensiluokkaisen tiiveyden. Pätevät tekijämme ymmärtävät kattavasti katon rakennetta ja toimintaa. Aluskatteen ja yläpohjan haasteet saattavat liittyä mekaanisiin vaurioihin, tai kenties ikääntyminen ja kosteus ovat hapertaneet kattoa ja aiheuttaneet reikiä tai venymiä. Valitettavan yleistä kuitenkin on, että katolta löytyy asennusvirheitä – vaikkapa aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai läpivientien ylösnostoja puuttuu. Tai kenties eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Taitamaton aluskatteen asennus johtaa vesivuotoihin ja toimivuusongelmiin, jotka ennen pitkää alkavat realisoitua myös kosteus- ja homehaittoina. Katolta voi löytyä lahovaurioita, kondenssivuotoja tai kastuneita villoja, sekä kaikkein ikävimmässä tapauksessa jopa vaarallisia sisäilmaongelmia.

Hoidamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa, löytyipä katolta sitten tihkuvuotoja tai kattavia kosteushaittoja. Paikkaamme aluskatteen reiät ja kulumat sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen mukaan voimme vaihtaa repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Huolehdimme aluskatteeseen riittävät limitykset ja tiivistykset koko matkalta. Toteutamme myös ensiluokkaiset aluskatteen ylösnostot sekä suoritamme tiivistämisen savupiippuun. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta, samoin muistakin haastavista elementeistä, kuten juurikin savupiipun kohdalta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa läpivientien suhteen, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta. Uusimme yläpohjan kastuneet villat sekä vaihdamme lahovaurioiset rakenteet. Toteutamme myös parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus vähentää kattosi remonttitarvetta jatkossa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus vahvistaa kattosi turvaa ja tiiveyttä sekä edistää koko talon hyvinvointia. Läpiviennit ovat luonteeltaan vuotoalttiita elementtejä, ja vaativat ammattitaitoista korjausta. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, yleisin syy ovat sään ja ajan rasituksissa hapertuneet läpiviennin tiivisteet. Vaihdamme kuluneet tiivistykset sekä uusimme vaurioituneet suojapellit, ja tarvittavassa laajuudessa voimme toteuttaa korjaukset myös aluskatteen ja rakenteiden suhteen. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Pyydä meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, tai kun tarvitset luotettavaa ja laadukasta palvelua muissa kattoon liittyvissä haasteissa. Meiltä saat siistin ja pitävän paikkauksen sekä pätevät ammattikorjaajat. Tuloksena on kaunis ja käyttövarma katto sekä rakenteille tiivis suoja!