KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Fiskars

Katon korjaus Fiskars, toimimme kattosi tiiveyden ja toimivuuden parhaaksi yksilöllisin ottein. Ammattilaisen toimesta räätälöity toteutus takaa laadukkaan tuloksen. Tee-se-itse-korjaus ei sen sijaan aina ole pitävä tai pitkäikäinen, vaan useimmiten lopputulos jättää enemmän tai vähemmän toivomisen varaa. Meiltä saat sujuvan ammattipalvelun ensiluokkaisin tuottein, katollesi soveltuvilla metodeilla sekä turvallisin, osaavin ottein. Repertuaariimme kuuluvat laajalla skaalalla haastavatkin katon korjaukset, kuten kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä jiirien ja aluskatteen paikkaukset. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus hoituu meiltä avaimet käteen- periaatteella. Tuloksena saat kautta linjan tiiviin, tyylikkään ja toimintakykyisen katon.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa voi olla myrskyvaurioiden korjausta, tai katto saattaa vuotaa tuloksena talven lumikuorman tekemistä tuhoista. Ehkä lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Tai sitten puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Hoidamme sujuvasti niin kattovuodon paikkaukset kuin yläpohjan kunnostustoimet, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset sekä sadevesikourujen paikkaukset. Toimialueeseemme kuuluu laajalti muukin Raasepori sekä Uusimaa, esimerkiksi Pohja, Tammisaari, Hanko, Lohja, Inkoo, Siuntio ja Vihti. Paikkaamme taidolla harjakatot, aumakatot, pulpetti- ja mansardikatot, kaikki materiaalit pellistä tiileen ja palahuovasta bitumikermikatteeseen. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Katon korjaus Fiskarsissa kannattaa ennen muuta teettää hyvissä ajoin, jotta yksittäiset vauriot eivät pääse äitymään laajemmaksi korjaustarpeeksi. Näin vältät kosteus- ja homehaitat sekä suuremman kokoluokan remontit, ja nykyinen katto pystyy jatkamaan tehtävässään mahdollisimman pitkään. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Tyylikkäät ja taitavat kunnostuksemme edistävät kattosi turvaa, ja tarjoavat rakenteille pitävän suojan pitkälle tuleviksi vuosiksi!

Huopakaton korjaus Fiskars – paikkaus palauttaa katollesi pitävän turvan

Huopakaton korjaus Fiskars, varmoin ottein sekä ensiluokkaisin tuloksin ammattiosaajiemme kautta. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut paikkaus edellyttää tuotetuntemusta. Jos kattoa käsitellään vääränlaisilla välineillä tai materiaalille soveltumattomin metodein, on tuloksena pahimmillaan mekaaninen vaurio, kuten huovan puhkeaminen. Meiltä saat kokeneet sekä osaavat tekijät kaikkiin huopakattokorjauksiin, ja valitsemme kaikki tuotteet sekä tarvikkeet huolella kattosi mukaan. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myrskytuhojen johdosta, jos katto vaurioitui esimerkiksi, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkinenkin mekaaninen ja kemiallinen rasitus jättää jälkensä huopaan, vaikkapa sade- ja sulamisvesien, lumikuorman sekä lämpötilanvaihteluiden muodossa. Ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat kermejä, jolloin halkeilun riski kasvaa. Sammal ja lumikuorma puolestaan iskevät etenkin saumakohtiin.

Meiltä saat huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa, yksittäisten tihkuvuotojen tiivistyksestä myrskyvaurioiden korjauksiin. Paikkaamme katepinnan reiät, repeämät, painumat ja muut vauriot. Käsittelemme kärsineet saumat sekä asennamme tarvittaessa huopakaton paikkapalat. Jos kosteus on päässyt kermien väliin ja pullistanut katteen kupruille, viillämme auki sekä tasoitamme tällaiset niin sanotut huopakaton höyrypussit. Toteutamme huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Pienet ja suuret huopakaton korjaukset hoituvat kauttamme Fiskarsissa.

Tiilikaton korjaus Fiskars, ensiluokkainen palvelu kattosi parhaaksi

Tiilikaton korjaus Fiskars – kunnostamme kattosi vauriokohdat tarkoin ja taitavin ottein. Toimitamme laadukkaat tuotteet sekä materiaalit kaikkiin tiilikaton korjauksiin. Paikkausten yhteydessä toteutamme tarpeen mukaan pintakäsittelyt katteelle, joko suojakäsittelynä tai uudelleenpinnoituksena riippuen tiilten iästä ja kunnosta. Näin katepinnan ominaisuudet saadaan palautettua mahdollisimman lähelle alkuperäistä, ja jatkossa tiili pystyy paremmin taistelemaan ulkoisia uhkia vastaan. Kun tiilikatto vuotaa, syynä ovat yleensä arkiset sään ja ajan rasitukset; sammalkasvusto ja lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Muuttuvat sääolot ja kosteus synnyttävät pakkasrapautumisen ilmiön. Sammal ja jäkälä taas nakertavat juurillaan tiiliä pikkuhiljaa. Talvisin lumikuorma voi rikkoa saumoja tai painaa rakenteet notkolle. Vuotoja saattaa samoin paikantua aluskatteen ja yläpohjan tienoille. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa vaatii kokemusta ja taitoa, löytyipä vaurio sitten katepinnasta tai yläpohjan rakenteiden kohdalta. Suoritamme haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, ja meiltä saat onnistuneet tiilikaton jiirityöt sekä laudoitusten ja pellitysten korjaukset. Vaihdamme kastuneet villat ja uusimme lahovaurioiset rakenteiden puuosat. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme taidolla tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Fiskarsissa, sekä pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Fiskars, kaikin puolin tehokas katonkorjauspalvelu ammattilaistemme toimesta

Peltikaton korjaus Fiskars – paikkaukset edistävät kattosi turvaa ja pienentävät remonttitarvetta. Kattopeltiseppiemme toimesta korjaus on taatusti siisti ja pitävä. Peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn tekemät vauriot, jolloin tuntuvaa tuhoa saattaa löytyä uudelta ja terveeltäkin katolta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi, tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Yleensä korjaustarve kuitenkin muodostuu arkisten kulutusten myötä; sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja liitokset alkavat irvistää. Tällöin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Toisinaan peltikatto saattaa vuotaa myös aluskatteen vaurioiden osalta, jolloin yläpohjaan kehittyy ennen pitkää mittavia kosteushaittoja. Tyypillisiin peltikaton uhkiin kuuluu myös kattoa nakertava ruoste. Korroosio valtaa hanakasti etenkin hoitamatta jätetyt pellit.

Meiltä saat sujuvasti peltikaton korjaukset ja tiivistykset Fiskarsissa, samoin kaikki peltikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Teemme laadukkain tuottein tarpeen mukaan myös lisäkiinnitykset kattopelteihin, sekä suoritamme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin, tiiveisiin kateruuveihin. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Fiskarsissa. Saat meiltä myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset kohteessa kuin kohteessa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars, paikkaukset edistävät rakenteiden terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskars – ajoissa toteutetut kunnostukset pitävät yläpohjan terveenä. Toimivalla aluskatteella on tärkeä tehtävä kosteuden poistamisessa katolta. Aluskatteen toteutus vaatii onnistuakseen kattavaa tuotetuntemusta, sekä syvällistä ymmärrystä katon rakenteeseen ja toimintaan liittyen. Siksi valitettavan usein aluskatteen ongelmat johtuvat asennusvirheistä, jotka saattavat aiheuttaa vuotovaurioita ja kattaviakin kosteushaittoja. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tai sitten aluskatteesta puuttuvat ylösnostot tai ilmanvaihtoputkista eristeet. Tietysti aluskate kuluu ajan myötä kuten muutkin katon osat. Myös mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot voivat iskeä aluskatteeseen.

Meiltä hoituu peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa, turvallisin menetelmin sekä laatutuottein aina räätälöidysti kattosi mukaan. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä kunnostamme irronneen tai roikkuvan aluskatteen, tarpeen tullen vaihtaen vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme tunnolliset korjaukset sekä paikkaukset jiiristä ja sisätaitteesta. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Fiskarsissa hoituu kauttamme myös läpivientien kohdalta, kuten savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta. Samaten vaihdamme kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteet. Lisäksi parannamme yläpohjan eristystä tai tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus hoituu meiltä avaimet käteen- palvelulla kattosi tilanteen mukaan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskars – korjaus tukee läpivientien toimivuutta ja parantaa rakenteiden turvaa. Myös läpivientien paikkaus on viisasta jättää asiantuntevan ammattilaisen käsiin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa, syynä ovat yleensä ajan tuomat kulumat sekä ympäristön arkiset haasteet. Uusimme sään- ja lämpötilanvaihteluissa hapertuneet tiivisteet, ja kunnostamme falskaavat suojapellit tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Toteutamme paikkaukset tarvittavissa määrin myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Fiskarsissa – hanki siis korjauksiin parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme!