KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Sipoo

Katon korjaus Sipoo – Pitävät ja siistit laatupaikkaukset ja katon kunnostukset edistävät kattosi hyvinvointia. Onnistunut paikkaus hoituu vaivattomasti kokeneiden osaajiemme toimesta. Tee-se-itse-toteutuksen tulos voi jättää enemmän tai vähemmän toivomisen varaa, kun taas ammattilaistemme käsissä kattosi hoidetaan kerralla kuntoon. Saat meiltä korjaustyöt avaimet käteen- palvelulla joustavasti ympäri vuoden, ja käytössämme on aina laadukkaat tuotteet sekä katollesi turvalliset menetelmät. Katon korjaus voi pitää sisällään muun muassa jiirien ja läpivientien paikkausta, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtoa sekä kattovarustelujen korjausta. Toimiva ja tiivis lopputulos palvelee rakenteiden suojana pitkään, kun laitat töihin kokeneet sekä varmaotteiset kattoasiantuntijamme.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoossa hoituu toimestamme kaikenlaisiin kohteisiin: pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta auma- ja taitekattoon. Suoritamme siististi omakotitalon, varaston, autotallin ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Toimialueeseemme kuuluu Sipoon ohella muukin Uusimaa – Vantaa, Helsinki, Kerava, Porvoo, Tuusula ja Järvenpää. Useimmissa tapauksissa korjaukseen riittää tiivistys tai kattovuodon paikkaus, kun katto vuotaa sauman tai kiinnikkeen kohdalta tai katepinnan vaurioiden vuoksi. Kosteus, sammal, ruoste, uv-säteily sekä säänvaihtelut syövät kattoa, ja tuloksena voi olla reikiä, halkeamia, repeämiä, kolhuja tai kupruja. Katto saattaa vuotaa myös piipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta, jolloin toteutamme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Meiltä saat taitavat kunnostukset niin ikään aluskatteen ongelmiin, ja lisäksi annamme akuutin avun muun muassa myrskyvaurioiden korjauksiin. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Sipoossa on ennen kaikkea tehtävä ajoissa, jotta vältetään vakavammat kattovauriot sekä suuremman kokoluokan remontit. Ajoissa tehtyinä riittävät yleensä pienet ja edulliset täsmätyöt, joilla katto saa takaisin tiiveytensä sekä täyden toimintakykynsä. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea myös joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Paranna siis katon käyttövarmuutta ja sitä kautta koko talon turvaa. Meiltä saat helpot ja huolettomat korjaukset loistavin lopputuloksin!

Huopakaton korjaus Sipoo, siistillä ja pitävällä työnjäljellä kauttamme

Huopakaton korjaus Sipoo – kunnostus auttaa kattoasi pysymään kaikin puolin terveenä. Huopakaton, eli bitumikaton paikkauksessa täytyy huomioida katteen erityispiirteet. Pehmeää huopakermiä on ensinnäkin käsiteltävä hyvin hellävaraisesti, sillä vääränlaiset välineet tai puutteellinen tekniikka voivat aiheuttaa mekaanisen vaurion. Tuotteet, tarvikkeet ja tiivistysmassat täytyy samoin valita kohteelle sopiviksi, jotta työnjälki on kauttaaltaan siisti sekä kestävä ja mahdollisimman pitkäikäinen. Erityistä taitoa tarvitaan myös, jos huopa on pullistunut kupruille. Kate täytyy leikata siististi auki, tasoittaa ja tiivistää uudelleen. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myrskytuhojen myötä, jos katto vaurioitui esimerkiksi, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Myös sammal, lumi, kosteus, pakkanen ja uv-säteily jättävät jälkensä. Kermeistä voi löytyä auenneita saumoja, reikiä, painumia tai kulumia.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa, katepinnan kulumien kunnostuksesta myrskyvaurioiden korjauksiin. Hallitsemme saumojen tiivistykset ja huopakaton paikkapalojen käytön, samoin jiirien korjaukset sekä huopakaton kuprujen eli höyrypussien tasoitukset kuntoon. Toteutamme Sipoossa laatutuottein ja -menetelmin haastavatkin korjaustoimet, kuten kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Samoin teemme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Sipoo, tehokas kunnostus katon haastekohtiin

Tiilikaton korjaus Sipoo – meiltä löydät pätevän laatupalvelun kaikentyyppisiin kohteisiin. Tiilikatonkin onnistunut paikkaus vaatii useiden asioiden huomioimista. Tavallisimmin korjauksia kaivataan etenkin murentuneen katepinnan osalta, joten tarvittaessa suoritamme uudelleenpinnoitukset sekä suojakäsittelyt paikkausten yhteydessä. Näin haurastuneen tiilen suojaavat ominaisuudet palautetaan niin hyvin kuin mahdollista, ja katto pystyy jälleen pitämään puolensa ympäristön vaaroja vastaan. Joskus tiilikaton ongelmat liittyvät äkillisiin myrskytuhoihin, jolloin uusi ja tervekin katto voi kohdata mittavan kokoluokan haasteita. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tiiliä murentavat myös kosteus, pakkanen, uv-säteily sekä ilmansaasteet, ja jos tiilikatto vuotaa aluskatteenkin kohdalta, on rakenteiden terveys vaarassa. Lumi saattaa synnyttää saumavuotoja tai painaa kattoa notkolle. Vanhemmiten myös sammalta pinttyy tiiliin, mikä entisestään haurastuttaa kattoa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoossa on vaivaton palvelu kauttamme. Tarkistamme saumat ja jiirit sekä toteutamme rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Kunnostamme tiilikaton laudoitukset ja pellitykset sekä oikaisemme painuneen rakenteen. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Asiantuntijoiltamme saat niin ikään tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset Sipoossa. Lisäksi suoritamme tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Sipoo – pidämme kattosi tiiviinä ja kunnossa

Peltikaton korjaus Sipoo, parhaalla palvelulla ja tasokkain tuottein ammattitiimimme toimesta. Peltikatonkin korjaus ja tiivistys edellyttävät kattavaa tuntemusta kohteesta. Paikkausta edeltävät pohjatyöt täytyy aina toteuttaa huolella, jotta työnjälki on laadultaan siisti sekä pitävä ja palvelee mahdollisimman pitkään. Kokeneet kattopeltiseppämme räätälöivät paikkaukset kohteen mukaan, katolle ja rakenteille turvallisin menetelmin alusta loppuun saakka. Peltikaton vaurioita aiheuttaa vanhemmiten kattoa syövyttävä ruoste, ja myös päivittäiset sään ja ympäristön rasitukset laittavat katteen lujille. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet höltyvät ja liitokset alkavat irvistää. Omat haasteensa peltikatolle seuraa myös aluskatteen toimivuusongelmista. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon kosteudelle alttiiksi.

Peltikaton korjaus Sipoossa onnistuu kauttamme kaikenlaisiin kohteisiin, pohjatöistä reikien paikkaukseen sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset katolle, jos pellit irvistävät tai rämisevät tuulella. Toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin yläpohjan lahovaurioiden kunnostukset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin. Kattopeltisepiltämme hoituvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Sipoossa, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoo – paikkauksilla säilytetään rakenteiden suoja

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoo, tehostamassa yläpohjan rakenteiden turvaa ja koko katon toimintavarmuutta. Asiantuntevat otteet sekä tuotetuntemus ovat tärkeitä aluskatetöidenkin yhteydessä. Kokeneilta osaajiltamme löytyy kattava ymmärrys katon rakenteesta ja toiminnasta, jolloin paikkauksista saadaan kerralla priimaa ja työnjäljestä pitkäikäinen. Surullisen yleisiä aluskatteen kohdalla ovat alkuperäisen asennuksen virheet, joilla taitamaton tekijä on voinut aiheuttaa katolle kalliita ja mittavia tuhoja. Onko aluskate asennettu liian kireälle tai roikkuuko se osittain irti? Tai puuttuvatko läpivienneistä ylösnostot tai ilmanvaihtokanavista eristeet? Myös mekaaniset vauriot tai iän tuomat kulumat voivat synnyttää paikkaustarvetta. Meiltä saat korjaukset niin kondenssivuotoihin kuin laajempiinkin kosteushaittoihin.

Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa. Työt suoritamme aina katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan. Paikkaamme aluskatteen reiät ja venymät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Huolehdimme aluskatteen ylösnostoista sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset paitsi savupiipun, myös jiirin kohdalta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa läpivientien suhteen, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta. Saat meiltä lahovaurioisten rakenteiden korjaukset ja kastuneiden villojen vaihdot. Lisäksi kohennamme välikaton eristystä tai tuuletusta, jos ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoo – korjaus pidentää ja parantaa katon käyttökaarta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoo – korjaus vahvistaa kattosi toimintakykyä myös tulevia vuosia ajatellen. Läpivientien korjauksessa vahva ammattitaito ja laatutuotteet nousevat arvoonsa. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Sipoossa, tyypillisiä syitä ovat sään ja ajan kulutukset, huollon laiminlyönti sekä asennusvirheet. Vaihdamme falskaavat tiivistykset sekä loppuunsa kuluneet suojapellit, ja kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme tarvittaessa uusia kokonaan. Jos kosteus on päässyt katon alempiin osiin, teemme kunnostukset myös ympäröiviin rakenteisiin. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä löydät parhaat ratkaisut, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoossa, tai kun tarvitset muita korjauksia ja paikkauksia kattosi tiiveyden tueksi. Hoidamme kaikki työt täsmätiivistyksistä mittaviin rakennemuutoksiin. Tuloksena saat vesitiiviin ja varmatoimisen katon, joka säilyttää rakenteet turvassa!