KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Riihimäki

Katon korjaus Riihimäki, varmistamme kattosi tiiveyden ja hyvinvoinnin harjalta räystäille saakka. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus on syytä jättää asiantuntevan ammattilaisen käsiin. Tee-se-itse-toteutus ei välttämättä ole pitävä ja pitkäikäinen ratkaisu, kun taas kokeneet ja taitavat tekijämme huomioivat kattosi kokonaisuutena. Saat meiltä räätälöidyt laatukorjaukset avaimet käteen- periaatteella, ensiluokkaisin tuottein sekä menetelmin ja katolle turvallisella tavalla. Kattovuodon paikkausten lisäksi hoidamme haastavammatkin korjaustyöt, kuten jiirien ja aluskatteen tiivistykset sekä kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot. Meiltä löytyy laaja-alainen tuotetuntemus sekä käytännön kokemus kattotöistä. Tuloksena saat tiiviin ja toimivan katon, joka kestää säätä sekä aikaa.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä voi liittyä kuluneeseen katepintaan, josta sadevedet, sammal, ruoste, pakkanen ja uv-säteily ovat vieneet veronsa. Katto saattaa vuotaa reikien, halkeamien, saumojen ja kiinnikkeiden kohdalta, tai kenties tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toteutamme tasokkaat kunnostukset kohteen mallista ja materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, tasa-, auma- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata kauttamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Lisäksi hoidamme pienet ja suuret myrskyvaurioiden korjaukset, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Palvelualueeseemme kuuluu kattavasti koko Kanta-Häme; Janakkala, Loppi, Hausjärvi, Hämeenlinna, Tammela ja Hattula.

Katon korjaus Riihimäellä kannattaa toteuttaa riittävän hyvissä ajoin, ennen kuin yksittäiset epäkohdat äityvät laajemmaksi korjaustarpeeksi. Näin saadaan ehkäistyä kosteushaitat sekä vaaralliset sisäilmaongelmat, ja nykyinen katto pystyy suojaamaan rakenteet mahdollisimman pitkään. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen yhteydessä, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kaunis ja kestävä korjaustulos syntyy vaivatta osaajiemme käsissä – tee siis panostus kattosi hyvinvointiin tilaamalla kunnostukset kauttamme!

Huopakaton korjaus Riihimäki – hoidamme kattosi varmoin ottein kuntoon

Huopakaton korjaus Riihimäki, tehokas palvelu laatutuotteilla ja kattosi tarpeita kuunnellen. Huopakaton, eli bitumikaton onnistunut korjaus vaatii monien seikkojen huomioimista. Ensinnäkin huopaa täytyy käsitellä äärimmäisen hellävaraisesti, sillä taitamaton tekniikka tai vääränlaiset välineet johtavat nopeasti mekaanisiin vaurioihin. Kaikki materiaalit ja tiivistysmassat on samoin valittava huolella, jotta käytössä on kohteelle soveltuvat tuotteet ja optimaaliset paikkausmenetelmät. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa esimerkiksi myrskytuhojen johdosta, jos katto vaurioitui vaikkapa, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Myös arkiset kulutukset, kuten kosteus ja pakkanen vievät huovasta veronsa. Katteeseen voi syntyä reikiä, repeämiä, painumia, kulumia tai kupruja. Sammal tai lumikuorma saattavat aiheuttaa vuotovaurion saumoissa. Ikääntyminen ja uv-säteily lisäksi kuivattavat huopaa, jolloin halkeilun riski kasvaa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä, vaivattomasti ja varmoin ottein sekä ensiluokkaisilla tuotteilla. Kunnostamme kulumat ja auenneet saumat sekä huopien vauriokohdat. Kuprut eli höyrypussit taas leikkaamme auki, tasoitamme ja tiivistämme kuntoon. Toteutamme Riihimäellä myös huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kaikki huopakaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Katonkorjauspalvelumme palauttaa huovalle parhaan teknisen toimivuuden. Tämä jatkaa nykykaton käyttöikää ja ehkäisee turhat remontit.

Tiilikaton korjaus Riihimäki, tiivistyksillä jatkat katon käyttökaarta

Tiilikaton korjaus Riihimäki – vahva kokemuksemme ja ammattitaitomme palvelevat kattosi etua. Tiilikatonkin korjauksessa otamme huomioon materiaalin ominaisuudet ja tarpeet. Useimmiten tiilikaton vauriot löytyvät kuluneesta katepinnasta, joten tarpeen mukaan toteutamme suojakäsittelyt sekä uudelleenpinnoitukset katolle. Näin tiilien suoja saadaan palautettua mahdollisimman lähelle alkuperäistä, ja katto pystyy pitämään paremmin puolensa ulkoisia uhkia vastaan. Tiilikattoa murentavat lämpötilanvaihtelut, uv-säteily ja ilmansaasteet, ja kosteuden vuoroin sulaessa ja jäätyessä syntyy pakkasrapautumisen kierre. Sammalta pinttyy tiilipintaan ja lumi rasittaa saumoja. Kun raskas lumikuorma lisää tiilikaton taakkaa, voivat rakenteet painua notkolle. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä sujuu helposti ja huolettomasti kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tarkistamme tiilien saumat ja kunnostamme sammaleen sekä lumikuorman jäljet. Korjaamme myös tiilikaton pellitykset, laudoitukset sekä muut yksityiskohdat katolta. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, teemme yläpohjan lahovauriopaikkaukset, ja meiltä saat myös aluskatteen tiivistykset, korjaukset sekä paikkaukset Riihimäellä. Hoidamme niin ikään tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Tuloksena saat terveen ja vahvan katon, jonka toimivuus on kaikin puolin priimaa.

Peltikaton korjaus Riihimäki – pitävät ja siistit laatupaikkaukset kauttamme

Peltikaton korjaus Riihimäki, paikkaukset hoitavat kattosi kuntoon ja pitävät rakenteet turvassa. Myös peltikaton korjaukseen on viisasta valita luotettavat ammattilaiset. Ensinnäkin kaikki pohjatyöt täytyy toteuttaa tunnollisesti, jotta lika ja ruoste saadaan hyvin irti alustasta ennen paikkaustöitä. Kokeneilta kattopeltisepiltämme löytyy taito kaikenlaisiin korjauksiin, olivatpa vauriot syntyneet ajan myötä tai vaikka yllättäen myrskyn johdosta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Peltikatto saattaa toisaalta vuotaa myös ruostevaurioiden vuoksi, aluskatteen ja yläpohjan ongelmien takia tai saumojen ja kiinnikkeiden kohdalta. Toistuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat pellit elämään edestakaisin, jolloin kiinnikkeet alkavat höllentyä ja peltien liitokset irvistää.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Riihimäellä kannattaa jättää osaajiemme käsiin, niin kunnostukset hoidetaan sujuvasti ja asiantuntevin ottein. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset ja vaurioituneiden peltilevyjen vaihdot, samoin tarvittaessa kattopeltien lisäkiinnitykset, jos katto rämisee tai irvistää saumoistaan. Toteutamme päätypeltien, räystäspeltien ja -lautojen sekä seinällenostopeltien korjaustyöt, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Vaihdamme kattopeltien kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, ja suoritamme peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Riihimäellä. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton korjaustyöt saarikohteissa. Taitavat ja tyylipuhtaat kunnostukset ovat kattosi pitkäaikaiseksi hyödyksi.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki, meiltä hoituu kunnostus myös yläpohjan osalta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki – tiivistykset auttavat rakenteita pysymään terveinä ja toimintakunnossa. Aluskatteen kohdalla on vielä tavallista tärkeämpää, että korjaukset tehdään ammattitaidolla. Toimiakseen kunnolla aluskatteen täytyy olla ehjä ja hyvin kiinnitetty, koko katon matkalta oikein asennettu ja materiaaleiltaan ensiluokkainen. Valitettavan usein katolta kuitenkin löytyy asennukseen liittyviä virheitä, joiden tuhot vaihtelevat vesivuodoista kondenssiongelmiin ja kattaviin lahohaittoihin rakenteissa. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tai sitten eristykset ja tiivistykset on tehty huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Aluskate myös altistuu väistämättä kosteudelle ja hapertuu ajan myötä. Mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot, saattavat osaltaan luoda korjaustarvetta.

Toteutamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä, korkealaatuisin materiaalein sekä turvallisuusmääräysten mukaan. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä kunnostamme irronneen tai revenneen aluskatteen, tarpeen tullen vaihtaen vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun – suoritamme korjaukset sekä paikkaukset muun muassa jiiristä ja savupiipun kohdalta. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä läpivientien osalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta. Kunnostamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat. Parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus palauttaa katollesi parhaan käyttövarmuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus palkitsee kattosi vesitiiveydellä ja täydellä toimintavarmuudella. Läpivientien korjauksessa ensiluokkaiset tuotteet sekä ammattitaito tulevat tarpeeseen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, saattaa se johtua sään tuomista rasituksista tai asennukseen liittyvistä virheistä. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit. Kauttaaltaan huonokuntoiset läpiviennit voimme uusia katolta tyystin. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, tai kun tarvitset muita korjauksia ja paikkauksia kattosi palauttamiseksi kuntoon. Meiltä saat tehokkaat ammattitekijät sekä toimivat täsmäratkaisut, joilla jatketaan kattosi käyttöikää ja turvataan rakenteiden terveys!