KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Järvenpää

Katon korjaus Järvenpää – hyvinvoiva katto toimii rakenteiden turvana, joten kutsu töihin taitavat ammattilaisemme. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Katolta voi löytyä ruostuneita rännejä tai jiirien tihkuvuotoja, revennyt tai roikkuva aluskate sekä muita epäkohtia toimivuudessa. Uudemmalla katolla riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostustoimia. Kun katto vuotaa, syyksi saattavat paljastua sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen tiilipinta murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta kattavampiin rakenteiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit jättää huolettomin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, tasa-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan suojapressuista henkilönostimiin. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu Järvenpään ohella muukin Uusimaa; Tuusula, Mäntsälä, Pornainen, Kerava ja Sipoo. Turvaa siis kattosi toimintakyky kokeneiden osaajiemme avulla – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Järvenpäässä!

Huopakaton korjaus Järvenpää, paikkauksilla saat paremman toimintavarmuuden

Huopakaton korjaus Järvenpää – huoliteltu lopputulos taitajiemme toimesta hoituu kohteeseen kuin kohteeseen. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton kulutuksiin kuuluvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, sammalkasvusto, lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Ikääntyminen kuivattaa huopakermejä ja kasvattaa halkeilun riskiä, ja kun suojaava sirote katoaa pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, vekkejä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä – liitoksia järsivät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Järvenpäässä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllisesti räätälöity toteutuksemme varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme Järvenpäässä tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Järvenpää – kattosi saa meiltä luotettavan palvelun ja tarkan, laadukkaan toteutuksen

Peltikaton korjaus Järvenpää, kokeneet peltiseppämme paikkaavat taidolla reiät ja ruostevauriot. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto saattaa kohdata vuoto- ja tiiveysongelmia, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai sitten katon ovat äkisti rikkoneet myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Järvenpäässä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme niin ikään huolella; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Järvenpää, kattosi tarpeiden ja tilanteen mukaan

Tiilikaton korjaus Järvenpää – taitavat ammattilaisemme hoitavat kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikatto kuitenkin haurastuu vähitellen ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä upottaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos rikkinäiset tiilet pysyvät katolla vaihtamatta pidemmän aikaa, vesi pääsee rei’istä katteen alle ja lahottaa ruodelaudat. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy katsastaa myös aluskatteen tilanne. Siinäkin voi ilmetä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä on syytä toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Järvenpäässä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta haurastunut kate pystyy jälleen suojautumaan sään ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää, luotettavalla palvelulla kohteeseen kuin kohteeseen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpää – kokeneet ja taitavat tekijämme palauttavat kattosi tiiveyden kuntoon. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto voi käydä kohtalokkaaksi veden päätyessä yläpohjaan, joten paikkaukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat tyylipuhtaat aluskatteen korjaukset rakenteille turvallisin menetelmin – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Järvenpäässä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme revenneet vuodat, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot sekä kastuneet villat. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Järvenpäässä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus hoituu, kun palveluksessasi on tehokas kattotiimimme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpää – korjaus pidentää ja parantaa katon käyttökaarta, kun laitat asialle ansioituneen palvelutiimimme. Läpiviennit muodostavat huomattavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä, meiltä saat katollesi pätevät osaajat sekä ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Järvenpäässä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!