KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Katon korjaus Loppi

Katon korjaus Loppi, toteuttamamme katon kunnostus pitää parhaassa turvassa talosi arvokkaat rakenteet. Laadukas työnjälki edellyttää vahvaa kokemusta ja tietotaitoa. Tee-se-itse-toteutus ei välttämättä tarjoa pitävää ja pitkäikäistä lopputulosta, kun taas kokeneiden osaajiemme käsissä kattosi palautetaan priimakuntoon. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus voi tarkoittaa yksittäisen kattovuodon paikkausta, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihtoa tai aluskatteen ja läpivientien korjausta. Suoritamme työt aina asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella ja kohdekaton tarpeiden mukaan. Tuomme työmaalle kaiken tarvittavan suojapressuista henkilönostimiin. Tuloksena saat nauttia toimivasta katosta, joka suojaa tiiviisti rakenteet.

Hoidamme taidokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella, pienten tihkuvuotojen tiivistyksistä rännien ja kattovarustelujen korjauksiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta. Puoleemme voit kääntyä myös silloin, kun tarvitset myrskyvaurioiden korjausta, tai kun talven painava lumikuorma on tehnyt katolla tuhojaan. Kenties puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Paikkaamme ja tiivistämme pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, kaikki katetyypit harjakatosta tasakattoon ja pulpetista mansardikatteeseen. Voit tilata kauttamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Tarjoamme tasokasta katonkorjauspalvelua kohteena koko Kanta-Häme, esimerkiksi Hämeenlinna, Tammela, Janakkala, Riihimäki ja Hattula. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Katon korjaus Lopella on viisasta teettää ennen kaikkea hyvissä ajoin. Näin yksittäiset epäkohdat eivät ehdi äityä laajemmaksi paikkaustarpeeksi. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Samalla saavutetaan pidempi käyttöikä ja parempi toimintavarmuus. Sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja ammattilaistemme kattotöitä voit lisäksi hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa. Hanki siis katollesi parasta palvelua vaivattomasti kauttamme – tuloksena saat tyylikkään ja toimivan katon, joka säilyttää talosi turvassa!

Huopakaton korjaus Loppi – paikkaus tuo katollesi parhaan suojan

Huopakaton korjaus Loppi, hoitamassa kattosi takaisin turvaan sään ja ympäristön uhkilta. Huopakaton, eli bitumikaton paikkaus onnistuu sujuvasti osaajiemme kautta. Valitsemme esimerkiksi materiaalit ja menetelmät huolella kohteen mukaan. Vääränlaiset tuotteet tai metodit vain voisivat vioittaa herkkää huopaa. Huopakaton tyypillisiin uhkiin lukeutuvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, kuten sade- ja sulamisvedet, pakkanen, lumikuorma, uv-säteily ja säänvaihtelut. Kermeihin voi syntyä reikiä, repeämiä, painumia, kupruja tai vekkejä. Tai kosteus saattaa päästä huopien väliin ja aiheuttaa höyrypusseja katolle. Huopakatto tai palahuopakatto voi niin ikään vuotaa sammaleen aukomista saumoista, tai katon ovat saattaneet hetkessä rikkoa myrskyn tekemät vauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä.

Suoritamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella, katollesi soveltuvin tuottein sekä menetelmin alusta loppuun saakka. Asennamme paikkapalat vauriokohtiin ja käsittelemme kärsineet saumat. Kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta ilmataskut saadaan tasoitettua. Liimaamme sekä tiivistämme saumamassalla kuntoon palahuopakatolta irronneet bitumipaanut, ja naulaamme mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat takaisin aluslaudoitukseen kiinni. Saat meiltä vaativat huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Lopella, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Loppi, tyylipuhtaasti ja vakuuttavin tuloksin

Tiilikaton korjaus Loppi – tehokas ja taitava kattopalvelumme hoitaa tiilikaton korjaustyöt huolella ja ammattitaidolla. Myös tiilikaton korjauksessa täytyy ottaa huomioon kohdekaton tilanne ja tarpeet. Voi olla paikallaan toteuttaa esimerkiksi suojakäsittely kuluneille tiilille. Tämä auttaa kattoa jatkossa hylkimään säätä, likaa ja sammalta. Tiilikaton haasteet johtuvat yleensä arkisista ympäristön uhkista; vaikkapa kosteuden vuorottainen jäätyminen ja sulaminen pakkasrapauttaa tiilet. Halkeamien kautta vesi päätyy katteen alle kastelemaan ruodelaudat. Kun tiilten kiinnityskohdat vähitellen lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen tiilipintaan, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella lumi voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Tai äkillisen korjaustarpeen saattavat tuottaa myrskyn tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Meiltä hoituu taitavasti tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lopella, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Asennamme puuttuvat harjatiivisteet ja paikkaamme kärsineet saumat. Kunnostamme samaten laudoitukset, pellitykset, rännit sekä kattoturvatuotteet. Hoidamme Lopella tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, sekä yläpohjan vaurioiden kunnostukset, kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin. Paikkaamme sammaleen tai lumikuorman jäljet sekä oikaisemme painuneen rakenteen. Lisäksi teemme pienet ja suuret tiilikaton korjaustyöt saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Loppi – paikkaamme niin kulumat kuin myrskyvauriot

Peltikaton korjaus Loppi, ammattilaistemme toteuttama peltikaton kunnostustyö auttaa pitämään katosta huolen niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Peltikatonkin onnistuneet korjaustyöt vaativat vahvaa kokemusta ja taitoa. Kattopeltiseppiemme käsiin voit uskoa huoletta kohteen kuin kohteen. Toteutamme paikkaukset varmoin ottein pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Peltikaton haasteet saattavat syntyä myrskytuhojen seurauksena, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat tai vei mukanaan piipunhatun. Tai ehkä peltikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Toisaalta arkisetkin sääolosuhteet koettelevat peltikaton tiiveyttä. Lämpötilanvaihteluiden vaikutuksesta pellit elävät edestakaisin, mikä höllentää kiinnikkeet ja liitokset niin, että saumat alkavat irvistää. Vielä eräs tyypillinen peltikaton uhka on reikiä aiheuttava ruoste. Korroosio nakertaa puhki etenkin hoitamatta jääneet pellit.

Hoidamme mallikkaat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Lopella. Ensiksi tutkimme vaurioiden luonteen ja syntyneiden tuhojen laajuuden. Saat meiltä tunnolliset pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset. Jos vauriot keskittyvät selvästi tietyille kohdin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Toteutamme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa peltien lisäkiinnitykset, jos katto rämisee tai saumat irvistävät. Kunnostamme katolta päätypellit, seinällenostopellit, räystäspellit sekä -laudat, ja suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset tai paikkaukset. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Lopella. Lisäksi teemme kaikki peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loppi, hoitamassa toimivuuden takaisin kuntoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loppi – kunnostus pitää kattosi turvassa ennenaikaiselta remontilta. Onnistunut aluskatteen korjaus vaatii kattavan ymmärryksen katon toiminnasta. Aluskate on jo lähtökohtaisesti haastava toteuttaa, ja kysyy tekijältään taitoa. Siksi valitettavan yleisiä aluskatteen kohdalla ovat asennukseen liittyvät virheet. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai läpivientien ylösnostoja puuttuu, tai sitten eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtoputkien osalta. Tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tuloksena voi olla niin kondenssivuotoja kuin laajojakin kosteushaittoja. Tietysti parhainkin aluskate kohtaa myös arkiset sään ja ajan kulutukset. Huonolla tuurilla myrskyvauriotkin voivat heikentää aluskatteen tiiveyttä.

Suoritamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella. Toteutamme työt aina katolta käsin ja turvallisuusmääräysten mukaan. Paikkaamme esimerkiksi vauriokohdat, kuten yksittäiset reiät ja venymät. Tarvittaessa voimme vaihtaa uutta aluskatetta revenneen tai roikkuvan tilalle. Hoidamme aluskatteen korjaukset tai paikkaukset jiiristä ja savupiipun kohdalta, toteuttaen huolella ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella läpivientien kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta. Kunnostamme myös laajemmat yläpohjan vauriot, kuten kastuneet villat tai rakenteet. Voimme samoin parantaa välikaton ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loppi – korjaus onnistuu hienosti kokeneen tiimimme käsissä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loppi – korjaus palauttaa kattosi tiiveyden yksityiskohtia myöten. Lukuisia seikkoja on otettava huomioon myös läpivientien paikkausten suhteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lopella, saat meiltä sujuvat kunnostukset niin pieniin kuin suuriinkin vaurioihin. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset tai vanhuuttaan falskaavat suojapellit. Kauttaaltaan heikkokuntoiset läpiviennit taas voimme uusia katolta tyystin. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lopella, tai kun muita korjauksia ja paikkauksia tarvitaan kattosi hyvinvoinnin tueksi. Taidolla hoidetut kunnostukset kauttamme säästävät rahaa ja kattoa. Tuloksena saat rakenteille tiiviin suojan, joka kestää sekä säätä että aikaa!