KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Huopakattoremontti Vantaa

Huopakattoremontti Vantaa – kerrassaan verratonta palvelua! Sitä on tarjolla, kun tilaat huopakattoremontin Vantaalla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelustamme.

Kokemuksemme huopakattoremonteista on nimittäin vankkaakin vankempi. Vuosien varrella olemme remontoineet lukemattomia tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja hyvää paremmalla menestyksellä.

Huippuosaavat huopakate-eksperttimme eivät raavi päitään edes kaikkein haastavimpien kunnostusprojektien äärellä, vaan urakointi soljuu eteenpäin varmasti kuin Vantaanjoki. Voit turvautua apuumme luottavaisin mielin esimerkiksi siinä tapauksessa, että kattosi väliin olisi päässyt kosteutta tai kattoparka olisi notkahtanut raskaan lumitaakan alla. Kunnostamme kattosi entistäkin ehommaksi, vaikka kokonainen puu olisi kaatunut sen niskaan!

Rohkenemmekin väittää, että yhtä taitavaa tiimiä ei moni muu urakoitsija Vantaa-Kerava-Tuusula-Sipoo-Helsinki-Espoo-alueella pysty tarjoamaan käyttöösi. Vaikka kilpailu kattofirmojen välillä on pääkaupunkiseudulla kovaa, päihitämme monet kilpailijamme 6–0 – ainakin, jos tyytyväisiä asiakkaitamme on uskominen.

Ota siis yhteyttä, ja tilaa huopakattoremontti Vantaalla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta! Toimi joutuin, niin naapuri ei ehdi edellesi.

Huomaa, että Vantaan ohella myös muu Uusimaa kuuluu toimialueeseemme. Olemme käytettävissäsi niin taajamissa, maaseudulla kuin saarikohteissakin koko Uudenmaan alueella.

Palahuopakattoremontti Vantaa – tehtävä, joka ei sovellu ihan joka iikalle…

Palahuopakattoremontti Vantaa, älä anna urakkaa ummikon käsiin! Tavan vantaalainen ei siitä suoriudu kunnialla, eivätkä edes kaikki kattoalan ammattilaiset valitettavasti saa aikaiseksi siistiä ja kestävää jälkeä.

Palahuopakatto on nimittäin hyvin omintakeinen huopakattotyyppi, ja palahuopakaton (toiselta nimeltään bitumilaattakatto tai bitumipaanukatto) uusiminen vaatii hyvää tuntemusta nimenomaan tästä kattotyypistä. Vaikka tiivissaumakaton tai kolmiorimakaton remontointi olisi tuttua puuhaa, ei palahuopakaton remontointi välttämättä onnistu ensinkään.

Mikäli annat palahuopakattoremontin Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi amatöörin käsiin, luultavasti tulet pettymään lopputulokseen pahemman kerran. Voi hyvinkin olla, että uuden kattosi käyttöikä jää vain murto-osaan odotetusta, eikä katon ulkonäössäkään todennäköisesti ole kehumista.

Juuri siksi kannattaakin luottaa palahuopakattoremontti Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi vain kattoremonttipalvelumme kokeneiden huopakate-eksperttien tehtäväksi. Asiantuntijamme ovat perehtyneet palahuopakattojen saloihin monien aiempien remonttien ja asennuskertojen myötä, joten tämäkin huopakattotyyppi on meille läpikotaisin tuttu.

Laita meille viestiä tai soita, niin päästään pian tositoimiin! Eipä aikaakaan, niin kiinteistösi laella komeilee upouusi, mitä näyttävin ja pitkäikäisin palahuopakatto.

Huopakaton uusiminen Vantaa – voi ihme, mikä hinta!

Huopakaton uusiminen Vantaa, mietitkö urakan hintaa? Siis sitä, paljonko esimerkiksi omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon huopakaton uusiminen Vantaalla maksaa?

Jos talosi tai vapaa-ajan asuntosi huopakattoremontti tekee tuloaan, mitä luultavimmin hintalapun lukema pyörii mielessäsi ainakin jollain tasolla. Huopakaton uusimisen hinta kiinnostaa oikeastaan kaikkia asiakkaitamme ilman säännön vahvistavia poikkeuksia.

Hintalapun vuoksi ei kuitenkaan kannata menettää yöuniaan. Huopakattoremontti on nimittäin suorastaan ”halpa kuin saippua” siihen nähden, että yrittäisit hampaat irvessä vielä huoltaa ja korjata vanhaa kattoasi, kun se osoittaa jo selvästi olevansa aikansa palvellut. Mikäli katto vaatii tämän tästä esimerkiksi tiivistystä, paikkausta tai sammaleenpoistoa, on rahat ehdottomasti viisaampi laittaa jo kattoremonttiin.

Sitä paitsi meillä et muutenkaan maksa huopakattoremontista itseäsi kipeäksi. Pitkän kokemuksemme ansiosta niin työtunnit kuin materiaalikulutkin pysyvät tehokkaasti kurissa läpi projektin, ja lisäksi työmme kelpaa tietenkin kotitalousvähennykseen.

Täsmällisten hintatietojen selvittämiseksi ei kuitenkaan ole muuta keinoa kuin pyytää meiltä tarjous. Meillä jokainen huopakattoremontti räätälöidään yksilöllisesti hintaansa myöten. Ota siis yhteyttä, ja kysäise rohkeasti huopakattoremontin hintaa juuri omassa kohteessasi!

Palahuopakaton uusiminen Vantaa – ah, tervetuloa helpompi elämä uuden katon alla!

Palahuopakaton uusiminen Vantaa, urakan myötä voit heittää hyvästit vanhalle, vaivaiselle kattorähjällesi. Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi on ohi, kaikki vanhan katon oikut ja oireet ovat enää vain ikävä muisto!

Uuden uutukainen huopakatto on esimerkiksi helppoa pitää puhtaana. Tehdaspinnoitteen ansiosta uunituoreet kattohuovat varistavat yltään niin lehdet, risut, neulaset kuin sammaleen itiötkin melkeinpä itsekseen – etenkin kattomuodon ollessa jyrkempi, kuten palahuopakattojen tapauksessa usein on.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Vantaalla sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, myöskään katon vedenpitävyyttä ei tarvitse enää arvailla. Tilatessasi urakan kattoremonttipalvelumme kautta, huolelliset huopakate-eksperttimme varmistavat henkilökohtaisesti jokaisen sauman, jiirin ja läpiviennin tiiviyden. Jatkossa voit olla rauhallisin mielin kaikkein surkeimmallakin koiranilmalla!

Mitä siis vielä odotat? Laita huopa- tai palahuopakaton remontointi tilaukseen, ja toivota samalla tervetulleeksi helpompi elämä uuden katon alla! Tavoitat huopakate-eksperttimme kaikkina vuodenaikoina sekä soittaen että sähköisesti – luultavasti olemme kuulolla tälläkin hetkellä.

Vantaalainen, älä unohda autotallia, varastoa ja pihasaunaa – myös piharakennukset kaipaavat huopakattoremonttia aika ajoin!

Kun omakotitalosi tai vapaa-ajan asuntosi huopakattoremontti Vantaalla alkaa häämöttää horisontissa, kannattaa remonttirattaat lykätä liikkeelle mitä pikimmiten. Ennen kuin pyydät meiltä tarjouksen talosi tai mökkisi huopakattoremontista, muista kuitenkin kurkata myös piha- ja ulkorakennusten (huopa)kattoja ”sillä silmällä”.

Pienestä pinta-alastaan huolimatta esimerkiksi autotallin, autokatoksen, varaston, liiterin ja pihasaunan katteet on hyvä uusia aika ajoin. Jopa se takapihalle pykätty grillikota, kesäkeittiö, leikkimökki, pihakeinu tai puucee kaipaa välillä uudet huovat suojakseen.

Jos tontillasi on useampiakin huopakattoremontin tarpeessa olevia rakennuksia tai katettuja rakennelmia, listaa ne kaikki surutta samaan tarjouspyyntöön. Me remontoimme mielellämme myös piharakennusten huopakatteet Vantaalla uuteen uskoon!

Pidä mielessä, että isomman urakan yhteydessä yksittäisen katon uusimisen hinta on aina edullisempi. Siksi kannattaa laitattaa kerralla kaikki tontilla olevat huopakatot kuntoon (tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta hyödyntäen) ennemmin kuin uusia ne yksitellen pidemmällä aikavälillä. Näin säästät myös kullanarvoista aikaasi.