KOKO SUOMEN
KATONKORJAUS PALVELU
Laadukkaasti, tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla ammattiylpeydellä!

Huopakattoremontti Helsinki

Huopakattoremontti Helsinki, joko on aika? Tätä kysymystä varmasti moni helsinkiläinen pohtii tälläkin hetkellä. Huopakattoremontti on nimittäin jokaisen huopa- ja bitumikaton vääjäämätön kohtalo, mutta urakan ajoitus on hyvin häilyväinen.

Tarkkaa päivämäärää on yksinkertaisesti mahdotonta sanoa kohdettasi tuntematta. Se riippuu paljon muun muassa katolle tehdyistä huolloista ja korjauksista, asennustyön laadusta sekä tietysti tontilla vallitsevista olosuhteista.

Joskus huopakattoremontti Helsingissä voi olla tarpeen vasta liki puoli vuosisataa katon asennuksesta. Aina huopakatto ei kuitenkaan näe välttämättä edes 10-vuotispäiväänsä, jos esimerkiksi raju syysmyrsky ruhjaisee sitä oikein olan takaa.

Jos haluat täysin varman arvion huopakattoremontin tarpeesta Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi, kannattaakin kutsua huopakate-eksperttimme tekemään kattoremontin tarvekartoitus. Luvallasi voimme käydä vilkaisemassa kohdettasi myös poissa ollessasi.

Käynnin jälkeen voimme tietenkin tehdä mitä parhaan tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista tarpeen vaatiessa. Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Helsingissä huippuosaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin!

Huomaa, että myös muu Uusimaa (esimerkiksi Espoo, Vantaa, Kauniainen, Vihti ja Tuusula) kuuluu toimialueeseemme.

Palahuopakattoremontti Helsinki – älä epäröi kääntyä puoleemme, vaikka puu kaatuisi kattosi päälle!

Palahuopakattoremontti Helsinki, taitava tiimimme suoriutuu haastavistakin projekteista kuin vettä vain. Älä epäröi kääntyä puoleemme, vaikka puu kaatuisi kattosi päälle!

Kattoremonttipalvelumme huopakatemestareilla on huopakattoremonteista roppakaupalla kokemusta jo ennestään, joten olipa kattosi missä kunnossa tahansa, todennäköisesti sen remontoinnissa ei ole meille mitään uutta. Niin myrsky-, lumi- kuin kosteusvaurioidenkin korjaus on meille rutiinihommaa, ja voimme taata remontille siistin ja kestävän lopputuloksen lähtötilanteesta riippumatta.

Jos huopa- tai palahuopakattoremontti Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää esimerkiksi lahovaurioiden korjausta tai kastuneiden ja huonokuntoisten eristeiden vaihtoa, eivät nämä toimenpiteet tuota meille minkäänasteista päänvaivaa. Myös notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu käy käden käänteessä, kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Helsingissä kattoremonttipalvelumme kautta.

Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, jos hoksaat kattosi kunnon äkillisesti romahtaneen. Kun vanha katto prakaa yllättäen, ripeällä aikataululla toteutettu huopakattoremontti voi säästää sievoisia summia.

Tavoitat huopakate-eksperttimme luultavasti tänäänkin sekä soittamalla että sähköisesti. Tarvittaessa karautamme ripeästi hätiin jopa saarikohteisiin Helsingin edustalle!

Huopakaton uusiminen Helsinki, hinta maksaa itsensä pian takaisin!

Huopakaton uusiminen Helsinki, mietityttääkö urakan hinta? Älä huoli, sillä huopakattoremontti maksaa itsensä pian takaisin!

Kun vanha katto menee tarpeeksi heikkoon kuntoon, ei huolto- ja korjaustoimenpiteillä enää saavuteta järin pitkäkestoisia vaikutuksia. Näin ollen voi olla, että vanhan katon huolto ja korjaus tulisi muutaman vuoden aikajänteellä saman jopa kalliimmaksi kuin remontointi – ja sitten huopakaton uusiminen on joka tapauksessa edessä.

Huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä myös monenlaisia muutostöitä, joiden ansiosta huopakaton uusiminen Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi maksaa itsensä takaisin vielä tavallistakin nopeammin. Sellainen on esimerkiksi katon lisäeristys.

Katon eristyksen parantaminen voi pienentää kiinteistösi lämmityskuluja huomattavasti. Parempi eristys minimoi katon kautta tapahtuvan lämmönhukan ja vähentää näin lämmitykseen tarvittavaa energiaa.

Halutessasi voimme asentaa uudelle katollesi myös aurinkopaneeleita. Aurinkopaneeleilla voit säästää sähkölaskuissa jatkossa huimia summia varsinkin paisteisella tontilla.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja pyydä tarjous huopakaton uusimisesta Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi! Huomaa, että työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Palahuopakaton uusiminen Helsinki – onnistuuko vanhaa kattoa purkamatta?

Palahuopakaton uusiminen Helsinki – onnistuuko se ilman, että vanha katto puretaan pois uuden tieltä? Uuden huopa- tai palahuopakaton asennus vanhan päälle on kieltämättä houkutteleva ajatus. Kuten järkikin sanoo, tällä taktiikalla säästyisi paljon aikaa ja kustannuksia…

Joissain tapauksissa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Helsingissä voidaankin toteuttaa siten, että vanha katto jätetään uuden alle. Vanha katto jää siis uuden katon aluskatteeksi tai -huovaksi.

Aina huopakattoremonttia ei kuitenkaan ole fiksua toteuttaa niin, että vanha katto vain kuorrutetaan uusilla huovilla. Jos vanhat kattohuovat tai bitumilaatat ovat kovin heikossa kunnossa tai katon välissä on esimerkiksi lahovaurioita, kastuneita eristeitä tai notkahtaneita kattopalkkeja, olisi uuden katon asennus vanhan päälle suoraan sanottuna pahin mahdollinen virheliike.

Edellä mainituista syistä emme voikaan vielä varmuudella sanoa, millaisia toimenpiteitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Helsingissä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kattoasi paikan päälle, niin asia selviää ihan pikapuoliin!

Helsinkiläinen, älä unohda piharakennuksia – autotalli ja varastokin tarvitsevat suojakseen tiiviin ja toimivan katteen!

Kun omakotitalosi tai vaikkapa kesäasuntosi huopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi, älä unohda tontilla olevia piha- tai ulkorakennuksia. Huopakaton uusiminen on tarpeen aika ajoin myös autotallin, varaston, aitan, liiterin, pihasaunan ja jopa huussin osalta, ja voi hyvin olla, että h-hetki on jo käsillä.  

Vaikka esimerkiksi autotallin vanha huopakatto näyttäisi siltä, että se saattaisi vielä sinnitellä vuoden tai pari, voi huopakattoremontti silti olla fiksua toteuttaa samalla sykkeellä myös autotallin osalta. Isomman urakan yhteydessä piharakennusten katteet on nimittäin huomattavasti edullisempaa uusia kuin erikseen sitten parin vuoden kuluttua.

Mukavana bonuksena tontin kattomaisemastakin saadaan kauniin yhtenäinen, kun sekä asuin- että piharakennusten katteet uusitaan kerta rysäyksellä. Kattomaisema tarkoittaa kaikkien koti- tai mökkitontillasi olevien rakennusten ja rakennelmien muodostamaa kuvaa, joka voi näkyä ohikulkijoille aina naapurikortteliin asti.

Muistathan, että Helsingissä kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta. Älä siis jätä piharakennusten huopakattoja uusimatta edes tiukassa taloustilanteessa, vaan maksa urakka ennemmin osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoitusratkaisulla!